Перейти до змісту

4-х колісний велосипед

VojinSvitla

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотів би дізнатися як можна придбати такий агрегат і в скільки це задоволення обійдеться?

qbx1.png

p4pb1558662.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=dIlE3RsPi_Y

Ці велосипеди виготовляють в Франції, але скільки вони коштують я так і не знайшов. Ось сайт

Ну чи подібні. Може хтось хто переганяють авто з Європи, зможе привезти. Просто потрібний 4-х колісний велик))) Або хтось сам може щось подібне зробити, пишіть.

Опубліковано

Ой не знаю я чи практичний такий ровер, якщо використовувати його як на другій фото.. мені здається в лісі його більше нести на собі прийдеться ніж їхати. Та й в полях стежинки теж не дуже широкі. А от по асфальту та дуууже легкому бездоріжжі можно поїздити...

А наші магазини, які спеціалізуються на продажі роверів не пропонують такого, можливо не виробництва Франції?

Опубліковано

Зробити щось подібне, це треба креслення, можливості, а то зварити на колінці можна, але чи поїде, і як далеко, питання.....

Опубліковано

VojinSvitla, собирал я знакомому несколько лет назад четырёхколёсный рекумбент. за основу взяли готовую раму от трёхколёсного рекумбента с eBay, а дальше сами. я тебе в личку контакты скинул, набери если действительно интересуешься.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...