Перейти до змісту

Що краще?

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора шановні бордівчани. Прийшов момент купівлі авто і от стикнувся з проблемою, що вибрати. Потрібен тільки хатчбек ну або на крайній випадок універсал, на даний момент зупинився на двох варіантах, це Шкода Фабіа, і Шевроле Авео. Машини приблизно в однаковій ціновій категорії, але не знаю що краще. Можливо щось підкажете, буду дуже вдячний, ну або можливо запропонуєте ще третій якийсь варіант...

Опубліковано

З цих двох, я за Фабію, якось більше вона в мене викликає довіри в порівнянні з Авео.

Опубліковано

Потрібен тільки хатчбек ну або на крайній випадок універсал

а чому на крайній випадок? якщо тобі потрібен багажник, то брати треба тільки універсал

багажник у фабії хетчбек просто крихітний, думаю у авео теж не більший

Опубліковано

Спробуй знайти знайомих у кого є такі машинки і прокатайся сам - тоді точно зрозумієш що тобі більш потрібно! В механічному плані - Шкода краща, але більшість залежить від того, в якому стані ти знайдеш собі автомобіль...

Опубліковано

невже не можна тему нормально назвати, щоб зрозуміло було з заголовку, а не "а ви зайдіть і тоді взнаєте, що я там хочу"

Опубліковано
... але не знаю що краще. ...

а краще завжди буде в сусіда. Якби була одна якась краща, то інші просто ніхто не купував би. Ніхто твоєю головою не подумає, твоїми очима не побачить, і твоєю дупою, вибач, не посидить.

Йди на базар, поприглядайся, позалазь, посидь в тих машинах і відчуй свою! :)

І бери ту, яка сподобається, в якій відчуєш, що "ВО ВОНА!". А в ремонті один фіг, все ломається і все ремонтується.

А "яка краща" - краща НОВА!

Опубліковано

однозначно Шкода. Кажу як власник останньої.

В мене фабія 2006 , кузов універсал, двигун 1.4 бензин. Розхід на трасі 5.2-5.5 при 110 км/год, в місті 7,5.

З Авео немає чого навіть порівнювати. В шкоди кращі матеріали оздоблення, кращий метал (товщина та антикорозійна обробка), краща шумо-вібро ізоляція.

В Авео розхід буде явно більший, хоч і двигун там трішки потужніший.

п.с. фабію з двигуном 1.2 навіть не дивіться - після +- 140 тис.км пробігу потребує кап.ремонту (який ну дуже не дешевий).

Опубліковано

В мене фабія 2006 , кузов універсал, двигун 1.4 бензин. Розхід на трасі 5.2-5.5 при 110 км/год, в місті 7,5.

З Авео немає чого навіть порівнювати. В шкоди кращі матеріали оздоблення, кращий метал (товщина та антикорозійна обробка), краща шумо-вібро ізоляція.

п.с. фабію з двигуном 1.2 навіть не дивіться - після +- 140 тис.км пробігу потребує кап.ремонту (який ну дуже не дешевий).

Есть мнение, что Шкода уже не та.

Опубліковано

Я теж таке чув - але це про нові авто, а в мене 2006 року.

Опубліковано
Точно не та ;)

В моделі SuperB 2006 року половина запчастин з Китаю.

ну ... Китай робить запчастини не тільки для Шкоди - а для усіх авто. І я не думаю що на Авео чи Емгранд чи якесь інше авто немає запчастин з Китаю.

п.с. до ТС - якщо цікавить, можна домовитись про зустріч : помацаєте, покатаєтесь і т.д.

Опубліковано

двигатель на шкоде 1.2 не "капиталится", после снятия коленвала блок деформируется (горький опыт)...

Опубліковано

двигатель на шкоде 1.2 не "капиталится", после снятия коленвала блок деформируется (горький опыт)...

та ну.... я на шкода-форумі знайшов як комусь це вдалося.

http://www.skoda-club.org.ua/forum/showthread.php?tid=64377

Опубліковано

та ну.... я на шкода-форумі знайшов як комусь це вдалося.

http://www.skoda-clu...d.php?tid=64377

ага, я тож читал это. А теперь найди мастера, который возьмется за этот двигатель

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Як на мене - то краще б/у авто (німець), ніж нове авто шкода чи шевік. Ну і б/у 10-15 років хоча б.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...