Перейти до змісту

Покатушка з дітьми на Чебені

Plum

Рекомендовані повідомлення

Є думка завтра вранці виїхати з дітьми велосипедами на Чебені з ночівлею.

Виїхати з Луцька години біля 10-11, доїхати до Озерця і там на кілька годин зробити привал, покупатись, відпочити, зжувати якогось бутерброда, а потім їхати далі. В Чебенях покупатись, посидіти біля вогнища, заночувати і в неділю вирушити назад тим же маршрутом, знову з зупинкою в Озерці.

Поїздка однозначно безалкогольна.

Темп поїздки -- мінімальний, щоб дітлахи не умахались. Можливі часті зупинки. Тобто, вело-лосям морально це буде досить складний похід.

Теоретично розглядається варіант перенесення походу на наступні вихідні.

Чи є ще бажаючі прокататись в такий вело-похід з власними дітьми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому в чебені? якщо мені не зраджує память то до чебень 35 км, а не краще в хрінники? 5 км різниця)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Хрінники з дітьми?! По тих підйомах-спусках?.. Ні, дякую, я не хочу в дітей раз і назавжди відбити бажання від вело-походів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Хрінники з дітьми?! По тих підйомах-спусках?.. Ні, дякую, я не хочу в дітей раз і назавжди відбити бажання від вело-походів.

а точно,вибачте якось неподумав))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Хрінники можна заїхати практично без підйомів спусків, і майже все по асфальту і практично без машин. В ці вихідні ми точно не зможемо, а за наступні можна було б подумати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крім того, дорогою до Чебень дуже важливий пункт Озерце, де діти зможуть відпочити.

В ці вихідні ми точно не зможемо, а за наступні можна було б подумати.

Якщо сьогодні не вирішиться, що на наступному тижні я буду в Карпатах, то залюбки перенесу на наступний тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Классная идея, но тоже за перенос на более поздний срок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, значить відкладаємо на наступний тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Хрінники можна заїхати практично без підйомів спусків, і майже все по асфальту і практично без машин.

Підкажіть, будь ласка, маршрут.

Р.S.: Це озеро Чебені якось сполучається з Стиром? Це і є та водойма, що тут згадувалася?:

http://board.lutsk.u...vnchnii-matras/

Чебени это затопленный Стырем песчаный карьер за Топильным.

Это тот водоем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Хрінники можна заїхати практично без підйомів спусків, і майже все по асфальту і практично без машин.

Підкажіть, будь ласка, маршрут.

Ось тут видно маршрут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...