Перейти до змісту

Як з генератора новин стати агрегатором.

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Masik, на "4 владі" Байцым комментирует что он тут ни при чем.

У коментарі для ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ Василь Байцим спростував інформацію про те, що він є новим власником «Волинських новин».

- Може хтось і купив, але ж то був не я... Хоч інтернет-видання «Волинські новини» мені дійсно подобається і колектив там професіоналів, тому я б їх не звільняв би... Однак навряд чи в мене вистачить коштів, щоб домовитись з Ігорем Петровичем (народним депутатом України Ігорем Палицею - авт.), - сказав Василь Байцим.

Опубліковано

Клааас!!! Войнушки почалися!!! Вже й журналісти не працювали :)))) Вже й Віка погана така коза. А про те, що

1) сайт почав нормально працювати, коли Віка за нього взялась = хріна з два написали...

2) на виданні з творчого колективу залишилась одна лише Альона, яку всі просили звільнити, і тоді працювали би далі, і стажист Павло - так про це тоже мовчок :)))

Цікаво тільки, кому це додасть бонусів , ГГгГГГггг.

Опубліковано

Враження від ВН - сільсікі новини і тупий копіпаст.

Почекайте, скоро з*являться нові рубрики "Рецепти", "Гороскоп", "Секрети риболовлі" тощо

Опубліковано

Ще хай додадуть рубрики Дача і Огородник, без них нікуди.

ну тоді ще розділ афоризмів і конкурси "хто виростить найбільший овощ", "сфоткайся з котом і логотипом ВН" і т.д.

Опубліковано

Так на ВН буде :))) Там же ж всьо бєз пєрємєн, ніхто крім Мартинів і Шрамко там і не працював, ВН працює у нормальному режимі - не читали?:))) ахахахаха0))))

Опубліковано

Так на ВН буде :))) Там же ж всьо бєз пєрємєн, ніхто крім Мартинів і Шрамко там і не працював, ВН працює у нормальному режимі - не читали? :))) ахахахаха0))))

Юле привет☺

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...