Перейти до змісту

блок від кармана,роз’єм зламав.AgeStar SUB3AH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

карман AgeStar SUB3AH

власне колись потрібен був той блок він кармана для чогось, не памятаю... взяв розібрав, а корпус де було показанно що і як викинув, так само і відрізав контакт живлення.

власне такий контакт живлення на кармані 4f56673a39.jpg що це за вид?

сам карман такий, можливо в кого є схожий?

c5d4022364a9115f74fdaef89c6797fe_250x250.jpg

блок живлення був таким, ніде неможу знайти в інтернеті щоб було видно напис збоку що і як підключено...

HDDBox_AgeStar_147553_2311_draft_large.jpg

чи можна так підключати? вони всі так чи буває по різному? 8ecbc13b3a.jpg

п.с. на виході з розібранного блоку є 3 проводи: товстий білий, товстий червоний, та тонкий жовтий.

Опубліковано

Три рази перечитав і так і не зрозумів, що ти хочеш...

такий контакт живлення на кармані... що це за вид?

... можливо в кого є схожий?

...чи можна так підключати? вони всі так чи буває по різному?

Тобі потрібно відновити карман? Тобто, ти хочеш знати, куди і яку напругу подавати на той роз'єм? Ну, то можна розкрутити карман і розібратись.

Наприклад, найпростіше продзвонити по живленню:

post-8369-0-55938100-1373852910_thumb.jp

... а можна ще подивитись на розводку плати, обвязку деталей і т.д. Ну то вже таке...

блок живлення був таким, ніде неможу знайти в інтернеті щоб було видно напис збоку що і як підключено...

з якого боку який напис ти хочеш побачити? То ж ти сам вже знайшов опис кармана з гарною фоткою БЖ, де чітко розмальовано розпіновку. post-8369-0-62491000-1373848117_thumb.jp Хоча переконатись методом, що я написав вище.

А вихід з блоку живлення (на якому дроті яка напруга) елементарно мультиметром проміряти...

Опубліковано

Скорее всего так:

товстий червоний - 12v

товстий білий - 5v

тонкий жовтий - земля (GND)

И как было написано выше jack74 - что мешает замерять напряжение?

Или - разбери корпус кармана, скорее всего цвет проводов одинаковый.

Опубліковано

Скорее всего так:

товстий червоний - 12v

товстий білий - 5v

тонкий жовтий - земля (GND)

не факт.

Якщо гадати, то я б гадав так: товстий червоний - "+5в", товстий білий - "земля" (GND), жовтий тонкий - "+12в" :)

Хоча я б не гадав, а розібрав і подивився б :)

Опубліковано

По кольорах я б не гадав, Китяйці часто "дальтоніки" і ліплять як їм хочеться. Однозначно розбирать і дивитись що куди, ну і тестером проміряти вихід з БП щоб знать де яка напруга.

Опубліковано

на платі з виходу живлення бачу 5 та 12 вольт, а як далі воно незнаю, живлення пхав проводками можливо десь контакт поганний...

можливо хто має такий самий вхід, чи можливо блок, поділіться куплю. хелп дуже потрібно

Опубліковано

на платі з виходу живлення бачу 5 та 12 вольт, а як далі воно незнаю, живлення пхав проводками можливо десь контакт поганний...

нічого не зрозумів... на якій платі? з якого виходу? куди що ти пхав, якщо не знаєш, що куди треба!???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...