Перейти до змісту

Америка має талант - 6 ти річна дівчинка співає пісню "Zombie Skin"

lerov

Рекомендовані повідомлення

6-Year-Old Aaralyn Scream Her Original Song, "Zombie Skin"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє свєжо, но зачотно. Анжела Госсоу нєрвно куріт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильне покоління підростає. :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нігера треба випускати хай співає, у нього тоже вроді нормально виходить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумiю дорослих *верещунів* (співаками називати язик не повертается), дитячих *верещунів* не розумію тим більше :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любу музику перетравлюю, навіть попсу, але цей стиль - ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумiю дорослих *верещунів* (співаками називати язик не повертается), дитячих *верещунів* не розумію тим більше :(

Тут справа, якби, не в "верещунах". Я особисто теж не дуже розумію і сприймаю естремальні стилі металу, і вважаю, що серед сучасних "скрімерів" і "гроулерів" більше нездар, ніж людей із сильним голосом і завдатками хоч найменшого таланту. Але все ж, правильно сказав Говард Стерн (перший суддя з кучерявим "хаєром"): виходить на сцену мила дівчинка в платтячку а-ля "божа корівка", і починає виконувати таке, що Анжелі Госсоу в її віці і не снилося. Який контраст, а? А вона ще й в ноти попадала, як не дивно. ІМХО, це вже заслуговує на "+" і пропуск в фінал (хоча деякі "судді" типу Мел Бі вважають інакше). І хоча, швидше за все, переможцем вона не стане (формат не той), але зате участь у проекті такого масштабу дасть їй безцінний досвід, і, можливо, стане поштовхом у розвитку подальшої кар'єри у цьому напрямку. Особисто я хотів би, щоб у цієї малявки все склалося якнайкраще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жах... шкода дитину...

До ТС - слово "талант" в заголовку мало б бути в лапках.Та й терміни "співає" і "пісню" тут недоречні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що це за стиль то?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жаль тебе

Музику треба слухати ... :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жаль тебе

Музику треба слухати ... :0157:

pleasantry.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жах... шкода дитину...

До ТС - слово "талант" в заголовку мало б бути в лапках і "співає" тут недоречне

свої смаки тримайте при собі. якщо вам не подобається, це не означає, що для решти це "жах".

%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-148698.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто мясо))) Крутяк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

свої смаки тримайте при собі. якщо вам не подобається, це не означає, що для решти це "жах".

а я за решту й не розписувався, я висловив своє враження. Ти ж для цього тему створив?

Чи для одних тільки схвальних дифірамб?

До речі, в нас теж такий "талант" був

http://youtu.be/ZEQkUZKP7-Q

а що це за стиль то?

Грайндкор.

Ще маленьким в школі я жахався від "засновників" - Напалм Деза ;) ... Правда, тоді ще такого терміну (грайндкор) не було. Принаймні, ми його не знали.

Веном (троха легше і хоч щось розібрати можна)

Щось троха схоже- Коррозія металла - наша слабенька версія стилю... ВІрніше, совдепівська... Давно то було :)

Але ну то там хоч патлаті страшні мужики з відповідним придурковатим блиском в очах.

А з вуст маленької тендітної дівчинки - це вже збочення! Збочення в її батьків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ж для цього тему створив?

якщо роззути очі і подивитись топстарт, то тему створив не я.

Грайндкор.

нічого спільного. чому я і задав питання.

Ще маленьким в школі я жахався від "засновників" - Напалм Деза ... Правда, тоді ще такого терміну (грайндкор) не було. Принаймні, ми його не знали. Веном (троха легше і хоч щось розібрати можна) Щось троха схоже- Коррозія металла - наша слабенька версія стилю... ВІрніше, совдепівська... Давно то було

так плавно від Napalm Death через Venom і Коррозию (яким боком одні та другі до грайндкору?)... далі Стас Міхайлов і Кіркоров?

Але ну то там хоч патлаті страшні мужики з відповідним придурковатим блиском в очах.

смішнО

А з вуст маленької тендітної дівчинки - це вже збочення! Збочення в її батьків.

нє, мля, з кожної має вирости як не Ірина Білик, то Даша Астаф'єва, а якщо нє, то вже збочення. А може це їй обирати як і що співати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо роззути очі і подивитись топстарт, то тему створив не я.

і дійсно, тема не твоя. То якого милого ти мені тут щось вказуєш?

свої смаки тримайте при собі.

я тебе забув запитати?

Грайндкор.

нічого спільного. чому я і задав питання.

ТА ТИ ЩО?! :) взагалі нічого спільного?! :) В грайндкорі використовується такий стиль вокалу, як гроулінг, в якому дівчинка і пробує ревти. Тільки в силу фізіологічних особливостей дитячого організму вона зривається до скріму (ага, я типу начитався вікі ;) ). Так і ревів (чи ще реве) Барні Грінуей з Напалма.

так плавно від Napalm Death через Venom і Коррозию (яким боком одні та другі до грайндкору?)... далі Стас Міхайлов і Кіркоров?

це твій асоціативний ряд.

А яким боком вони до грайндкору? Маю надію, що ти вже прочитав, що таке грайндкор... Це вже тепер всі грамотні.

А коли ці стилі тільки вимальовувались, зароджувались, не було чіткого розмежування, чіткої класифікації. От і більшість трешових груп пробували себе в різній манері виконання.

нє, мля, ...

ти чого такий нервовий? музичні смаки дають взнаки? Послухай щось спокійніше, піде на користь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В грайндкорі використовується такий стиль вокалу, як гроулінг

А у Death Metal який стиль вокалу використовується?

Так і ревів (чи ще реве) Барні Грінуей з Напалма.

угу, і В. Висоцький і Джигурда... знані грайндкорщики ))

А яким боком вони до грайндкору? Маю надію, що ти вже прочитав, що таке грайндкор...

так-так, я про нього тільки читав )) у тебе пізнання по грайнду почались і закінчились на Napalm Death?

студійна касета зі "Scum" у мене була у рік його виходу, тобто 1987.

От і більшість трешових груп пробували себе в різній манері виконання.

сам зрозумів, що написав? більшість футбольних команд пробували себе в художній гімнастиці? ))

ти чого такий нервовий? музичні смаки дають взнаки?

ти б по суті того речення щось відповів, а не до слів чіплявся б.

Послухай щось спокійніше, піде на користь

Burzum?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...