lerov Опубліковано 13 Липня, 2013 в 08:38 #1 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 08:38 6-Year-Old Aaralyn Scream Her Original Song, "Zombie Skin"
SunSeth Опубліковано 13 Липня, 2013 в 15:56 #3 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 15:56 Нє свєжо, но зачотно. Анжела Госсоу нєрвно куріт.
Serpent Опубліковано 13 Липня, 2013 в 19:27 #4 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 19:27 Правильне покоління підростає.
Andreyxxx Опубліковано 13 Липня, 2013 в 19:35 #5 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 19:35 Нігера треба випускати хай співає, у нього тоже вроді нормально виходить
MANJAK11 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 21:04 #6 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 21:04 не розумiю дорослих *верещунів* (співаками називати язик не повертается), дитячих *верещунів* не розумію тим більше
HWman Опубліковано 13 Липня, 2013 в 21:16 #7 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 21:16 Любу музику перетравлюю, навіть попсу, але цей стиль - ніяк.
Serpent Опубліковано 13 Липня, 2013 в 22:43 #8 Опубліковано 13 Липня, 2013 в 22:43 не розумiю дорослих *верещунів* (співаками називати язик не повертается), дитячих *верещунів* не розумію тим більше Тут справа, якби, не в "верещунах". Я особисто теж не дуже розумію і сприймаю естремальні стилі металу, і вважаю, що серед сучасних "скрімерів" і "гроулерів" більше нездар, ніж людей із сильним голосом і завдатками хоч найменшого таланту. Але все ж, правильно сказав Говард Стерн (перший суддя з кучерявим "хаєром"): виходить на сцену мила дівчинка в платтячку а-ля "божа корівка", і починає виконувати таке, що Анжелі Госсоу в її віці і не снилося. Який контраст, а? А вона ще й в ноти попадала, як не дивно. ІМХО, це вже заслуговує на "+" і пропуск в фінал (хоча деякі "судді" типу Мел Бі вважають інакше). І хоча, швидше за все, переможцем вона не стане (формат не той), але зате участь у проекті такого масштабу дасть їй безцінний досвід, і, можливо, стане поштовхом у розвитку подальшої кар'єри у цьому напрямку. Особисто я хотів би, щоб у цієї малявки все склалося якнайкраще.
jack74 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 01:20 #9 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 01:20 жах... шкода дитину...До ТС - слово "талант" в заголовку мало б бути в лапках.Та й терміни "співає" і "пісню" тут недоречні
SunSeth Опубліковано 14 Липня, 2013 в 05:13 #10 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 05:13 Любу музику перетравлюю, навіть попсу, але цей стиль - ніяк.а що це за стиль то?
lerov Опубліковано 14 Липня, 2013 в 15:09 Автор #11 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 15:09 Любу музику перетравлюю, навіть попсу, але цей стиль - ніяк. Жаль тебе Музику треба слухати ...
HWman Опубліковано 14 Липня, 2013 в 15:42 #12 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 15:42 Любу музику перетравлюю, навіть попсу, але цей стиль - ніяк. Жаль тебе Музику треба слухати ...
SunSeth Опубліковано 14 Липня, 2013 в 17:36 #13 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 17:36 жах... шкода дитину... До ТС - слово "талант" в заголовку мало б бути в лапках і "співає" тут недоречне свої смаки тримайте при собі. якщо вам не подобається, це не означає, що для решти це "жах".
Kompolom Опубліковано 14 Липня, 2013 в 17:41 #14 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 17:41 Це просто мясо))) Крутяк)
jack74 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 22:42 #15 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 22:42 свої смаки тримайте при собі. якщо вам не подобається, це не означає, що для решти це "жах". а я за решту й не розписувався, я висловив своє враження. Ти ж для цього тему створив?Чи для одних тільки схвальних дифірамб? До речі, в нас теж такий "талант" був http://youtu.be/ZEQkUZKP7-Q Любу музику перетравлюю, навіть попсу, але цей стиль - ніяк. а що це за стиль то? Грайндкор.Ще маленьким в школі я жахався від "засновників" - Напалм Деза ... Правда, тоді ще такого терміну (грайндкор) не було. Принаймні, ми його не знали. Веном (троха легше і хоч щось розібрати можна) Щось троха схоже- Коррозія металла - наша слабенька версія стилю... ВІрніше, совдепівська... Давно то було Але ну то там хоч патлаті страшні мужики з відповідним придурковатим блиском в очах. А з вуст маленької тендітної дівчинки - це вже збочення! Збочення в її батьків.
SunSeth Опубліковано 15 Липня, 2013 в 09:16 #16 Опубліковано 15 Липня, 2013 в 09:16 Ти ж для цього тему створив?якщо роззути очі і подивитись топстарт, то тему створив не я.Грайндкор.нічого спільного. чому я і задав питання.Ще маленьким в школі я жахався від "засновників" - Напалм Деза ... Правда, тоді ще такого терміну (грайндкор) не було. Принаймні, ми його не знали. Веном (троха легше і хоч щось розібрати можна) Щось троха схоже- Коррозія металла - наша слабенька версія стилю... ВІрніше, совдепівська... Давно то булотак плавно від Napalm Death через Venom і Коррозию (яким боком одні та другі до грайндкору?)... далі Стас Міхайлов і Кіркоров?Але ну то там хоч патлаті страшні мужики з відповідним придурковатим блиском в очах.смішнОА з вуст маленької тендітної дівчинки - це вже збочення! Збочення в її батьків.нє, мля, з кожної має вирости як не Ірина Білик, то Даша Астаф'єва, а якщо нє, то вже збочення. А може це їй обирати як і що співати?
jack74 Опубліковано 15 Липня, 2013 в 15:18 #17 Опубліковано 15 Липня, 2013 в 15:18 якщо роззути очі і подивитись топстарт, то тему створив не я.і дійсно, тема не твоя. То якого милого ти мені тут щось вказуєш?свої смаки тримайте при собі. я тебе забув запитати? Грайндкор. нічого спільного. чому я і задав питання. ТА ТИ ЩО?! взагалі нічого спільного?! В грайндкорі використовується такий стиль вокалу, як гроулінг, в якому дівчинка і пробує ревти. Тільки в силу фізіологічних особливостей дитячого організму вона зривається до скріму (ага, я типу начитався вікі ). Так і ревів (чи ще реве) Барні Грінуей з Напалма. так плавно від Napalm Death через Venom і Коррозию (яким боком одні та другі до грайндкору?)... далі Стас Міхайлов і Кіркоров?це твій асоціативний ряд.А яким боком вони до грайндкору? Маю надію, що ти вже прочитав, що таке грайндкор... Це вже тепер всі грамотні. А коли ці стилі тільки вимальовувались, зароджувались, не було чіткого розмежування, чіткої класифікації. От і більшість трешових груп пробували себе в різній манері виконання. нє, мля, ... ти чого такий нервовий? музичні смаки дають взнаки? Послухай щось спокійніше, піде на користь
SunSeth Опубліковано 16 Липня, 2013 в 08:16 #18 Опубліковано 16 Липня, 2013 в 08:16 В грайндкорі використовується такий стиль вокалу, як гроулінгА у Death Metal який стиль вокалу використовується?Так і ревів (чи ще реве) Барні Грінуей з Напалма.угу, і В. Висоцький і Джигурда... знані грайндкорщики )) А яким боком вони до грайндкору? Маю надію, що ти вже прочитав, що таке грайндкор...так-так, я про нього тільки читав )) у тебе пізнання по грайнду почались і закінчились на Napalm Death?студійна касета зі "Scum" у мене була у рік його виходу, тобто 1987.От і більшість трешових груп пробували себе в різній манері виконання.сам зрозумів, що написав? більшість футбольних команд пробували себе в художній гімнастиці? ))ти чого такий нервовий? музичні смаки дають взнаки?ти б по суті того речення щось відповів, а не до слів чіплявся б.Послухай щось спокійніше, піде на користьBurzum?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.