Перейти до змісту

Бомж

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не думаю що він зміг би передати слухачам мовою, те про що так майстерно заграв. Що він Людина, і набагато краща людина за більшість людей системи, яка зробила з нього бомжа.

Опубліковано

Це він на даний момент "без особого места жительства". Не всі з них - алкаши і бездарі, є освідчені люди.

Опубліковано

був у Львові саме біля того піаніно, там якраз в цей час дівчинка грала, дуже гарно, гарніше за бомжа, дуже мені сподобалось це видовище: центр Львова - стоїть піаніно, на якому грає тендітна дівчина :)

Опубліковано

Коли грає доросла зріла людина, грає з пам'яті, походу згадуючи мотив і переробляючи його в музику, при цьому пропускає його через себе, а зовнішній вигляд людини вказує на те, що пережила вона багато - це незабутні враження. І порівняння з дітьми тут недоречні, з одного боку - душа, з іншого - механіка. Душа і розуміння, що грати, як грати, приходить з роками, з переживаннями, з досвідом. Зовнішній вигляд вказує, що чувак зараз знаходиться в ...опі, а вибрана мелодія і затятість з якою він її дограв вказує, що він ще побореться і зарано його списувати. В нас нелюдська система, нелюдяне суспільство і таких от людей буде все більше і більше, поки головна маса не почне вникати куди її ведуть сліпі і ненажерливі поводирі.

Опубліковано

Он играл мелодию из фильма "Амели"...это...не знаю...так трогательно, когда Такой человек играет Такую музыку...две противоположности, что ли, но оказалось, что могут стать одним, на короткое время...как то так)

Опубліковано

Помоєму в топіку забагато політики, чолов"яга з відео - якщо відкинути немиті патли, почорнівше від горілки лице та грязну одежу перетвориться на звичайного здорового 30-літнього мужчину, який мав би сім"ю дбати, на роботі плідно вкалувать, мати якісь цінності, допомагати людям(поки ще серце б"ється та життя триває), ну а замість того він веде доволі цікавий(судячи з виду) спосіб життя і особо не переймається, чого варта тільки цигарка яка неохайно сплюнута прямо на землю. Сразу видно шо Януковіч довів!!

Опубліковано

"Талант не пропьешь."

Я не спец у музиці, але сюдячи з того як він грав, талант він має. Шкода, що вдосконалити його він не має можливості...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...