odna Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 05:43 Поділитися #26 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 05:43 Может ввести на наших покатушках ограничение: детям до 16...?Сколько мата ложиться на неокрепшие детские уши...Или буду кататься с малым отдельно, пока он не "окрепнет". Да и сама я никак не привыкну, как ни пытаюсь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 06:49 Поділитися #27 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 06:49 Так, товарищи, это полный ПЭ!Протокол я так понял, составили?Лиля ехала с фарой??? єто главное!ну и 15.12. Запрещается открывать двери транспортного сред-ства, оставлять их открытыми и выходить из транспортногосредства, если это угрожает безопасности и создает препятствиедругим участникам дорожного движения. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 06:56 Поділитися #28 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 06:56 мать мать (( А в где Лиля щаз (в больнице ?) По поводу дтп и проч я думаю Ярчик тут самый главный консультант. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:00 Поділитися #29 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:00 Лиля вдомка - в гипсе.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:16 Поділитися #30 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:16 фігасє, от тепер хз як його їздити, по лівій полосі неможна, по правій дверима зашибуть, коли ж те щастя влосипедне прийде у нашу жизнь2 ліля, довай виздоравлюй, наші лісапедісти народ крепкий, так шо думаю все буде гаразд Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:17 Поділитися #31 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:17 фігасє, от тепер хз як його їздити, по лівій полосі неможна, по правій дверима зашибуть, коли ж те щастя влосипедне прийде у нашу жизньа тоді, коли всі або пересядуть на велосипеди, або навчаться поважати один одного на дорозі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:25 Поділитися #32 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:25 Так, друзья. Без лишнего флуда ибо есть разговор по теме: ЧТО ДЕЛАТЬ ДАЛЬШЕ?Есть прецендент с травмой моральной и материальной. Есть субьективно виновный(таксист) .Нужно определиться с НАШИМИ дальнейшими действиями. То, что Лилю будут все проведывать - это конечно не вопрос.Но я бы не оставлял безнаказанным водителя!Дельные советы есть? Насколько я себе это представляю, суду надо представить дополнительный иск? Иначе все спустится на тормозах...хз.. нужен правовед. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:30 Поділитися #33 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:30 Как тут без флуда?Помогу, чем смогу... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:35 Поділитися #34 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:35 Я в ДТП не шарю, правил дорожнього руху не знаю, і ДТПшними справами ніколи не займався. Так що надати допомогу на цій стадії навряд чи зможу. Тим більше, ДТПшні справи "рішають" тільки ті адвокати, які постійно ними займаються, і знають всіх, кого треба в ДАІ. Якщо є можливість вирішити питання таким чином, щоб винним було визнано таксиста, а Лілю - не винною ні в чому, а просто потерпілою, і з цією позицією погодиться суд під час розгляду адмінсправи (90% що погодиться, якщо гаїшники нормально спрацюють) - тоді можна буде ставити питання про стягнення з таксиста моральної та матеріальної шкоди. Так що - вирішуйте питання з протоколом. Збирайте всі лікарняні квитанції, інформацію про стан здоров'я, чеки на медичні препарати, підтвердження вартості ремонту велосипеда, вартості поламаного обладнання і т.д. Якщо буде постанова суду по адмінці, якою водія визнають винним, а Лілю - ні, і постанова вступить в законну силу - тоді зможу допомогти на стадії пред'явлення позову до суду про стягнення моральної та матеріальної шкоди. ІМХО, багато хто з бордистів має контакти в ДАІ - може, з ними перетерти? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Daman Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:41 Поділитися #35 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 07:41 Пока протакол ДТП не подписан, никаких телодвижений. Я Рому, а он я так понял свидетель, проконсультировал, что говорить и что делать. Подписана только схема ДТП. Эсли в протоколе -надо внимательно читать-хоть что - то не так писать, что категорически не согласен и с чем. Дата!!! Подпись!!! В суде разбираются после. Обязательно делать себе копии всех документов, что ты подписываеш. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:10 Поділитися #36 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:10 Сброситься коллективно на дтп-адвоката. Огласить список и расценки оных. Собсно только это приходит в голову. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Victorius Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:30 Поділитися #37 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:30 +1 за адвоката. Тут нужна КВАЛИФИЦИРОВАНАЯ консультация. Иначе могут спустить дело "на тормозах" (імху). Особенно если таксист не дурак и подсуетится . Плюс неплохо бы выйти на знакомых ментов (которые имели дело с аналогичными случаями) и проконсультироваться у них что и как ПРАВИЛЬНО сделать. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:48 Поділитися #38 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:48 Ярчик, а кого бы ты мог порекомендовать из дтп-адвокатов ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:52 Поділитися #39 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 08:52 Лиле скорейшего выздоровления. пусть перелом окажется несложным и им все травмы ограничатся... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luka Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:07 Поділитися #40 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:07 Відписав в приват ORV. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:10 Поділитися #41 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:10 Ярчик, а кого бы ты мог порекомендовать из дтп-адвокатов ?х.з. Такого, в порядності і кваліфікованості якого був би впевнений - не знаю. За годину появляться мої колеги - поговоримо з ними.Поки що питання до знавців правил дорожнього руху: хто винен в ситуації, яка мала місце? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Daman Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:32 Поділитися #42 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:32 100% создал аварийную ситуацию таксист, открыв дверь машины. Смотри сверху, что писал дифото.Насчет Лилиного фонаря - вопрос спорный. Время суток?(темно или нет), но все свидетели видели, что до столкновения он рорел!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:37 Поділитися #43 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:37 Поки що питання до знавців правил дорожнього руху: хто винен в ситуації, яка мала місце? Я, конечно, не претендую на знатока, и не присутствовала при проишествии, но думаю, что в такой ситуации скорее всего виноват таксист. Другое дело, что, когда ми, вольно, или невольно участники дорожного движения, в наший интересах просчитивать ситуацию на несколько шагов вперед. И именно с Лилей, мне кажется, ето проишествие закономерно, если бить справедливим до конца. Но ти, Лилек, не унивай, заживляй поскорей и будем гонять всю зиму. Теперь у тебя точно будет мощний апгрейд Куда деваться Правда, Рома? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:41 Поділитися #44 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:41 У меня претеньзия к админам: у вас там сегодня с утра била какая-то неразбериха со временем регистрации постов. И мой более ранний с "проблемой" менее актуальной, оказался следом за постом ОРВ про беду с Лилей. Я винуждена извиниться перед ними Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ORV Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:42 Поділитися #45 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:42 Да уж обгрейдЕсли кто знает нормального адвоката подскажите Хотелось би действительно сначала проконсультироватся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:57 Автор Поділитися #46 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 09:57 Віключали струм падлюки........не міг писати. Заї ...ли з виборами........ козли мля....Я поговорив з нашими транспортниками, вони сказали обов"язково додаткову заяву в міськвідділ парелельно тому, що передадуть самі менти. Обов"язково, щоб був складений протокол по всіх правилах. Шо там з експертизою вела? Хто проводить? І заключення про те що фара вийшла з ладу внаслідок удару. Вже після того як справа прийде в міськвідділ треба виходити на слідчого і готувати матеріали в суд про стягнення бабла за спричення матеріальної і моральної шкоди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:00 Автор Поділитися #47 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:00 Вентилюю тему з адвокатом........ за 30-40 хв відпишусь...... ТРЕБА СТРВОРЮВАТИ ОРГАНІЗАЦІЮ..... І ТО БІГОМ. Є адвокат !!!!!....... при тому ще й в нас в приміщенні . Я ще дьорну юристів ЛМР, може вони що скажуть . Думаю не відкажуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Crazy3D Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:08 Поділитися #48 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:08 люди ,у меня есть знакомый в ДАИ,если надо,че конкретно спросить! по поводу чего проконсультироватся? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:12 Автор Поділитися #49 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:12 Треба пробити чи зареєстроване ДТП і чи складений протокол і взагалі в якому стані спава.Дзвони вже своєму знайомому.Я тобі в аську кинув... прочитай. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:12 Поділитися #50 Опубліковано 26 Вересня, 2007 в 10:12 Союз велолюбителей Луцка. Лекса в почетные президенты.Идея здравая. Общество по защите велолюбителей это всяко покруче отдельно взятого гражданского лица. Тут на тормозах не спустишь.Исчо газеты и телевизор можно подключить по паре сюжетов. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.