Перейти до змісту

Чи можна викатати обід?

oleroy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-19351-0-96543000-1373288827_thumb.jpost-19351-0-52090600-1373288830_thumb.jpost-19351-0-59622500-1373288833_thumb.j

Обід вигнутий після бокового удару автомобілем. Цікавить хто викатує і чи реально стане рівним? Про міцність мовчу - вже не та :_03:

Варіант 2 - забити на викатку і перебрати на новому ободі

Опубліковано

я один назву не зразу правильно зрозумів? :)

думав обговорюють засоби від запору ))

Опубліковано

))))))))))) все ж таки назви тем іноді краще десять раз обдумати і обчитати і дати комусь зі сторони прочитати - а то дійсно поки зрозумієш про що йдеться мова. я був подумав що ТС турбується про спалювання калорій прийнятих в обід на пузо ))))))))))))))

Опубліковано

по темі - можу занедорого віддати класний обід під диск. некатаний. чорний, disk only, made in germany

Опубліковано

Про запори і переїдання зрозуміло, а по темі?

увы, этому ободу место на свалке. причина - разница в технологии производства. автомобильный диск производится штамповкой, ковкой или литьём, имеет достаточно точек, в которые можно упереться для прокатки. велосипедный обод изгибается из полосы сложной формы, а место стыка потом заваривается и иногда усиливается штифтами. то есть деформация в принципе необратима. небольшую восьмёрку можно выправить натяжением спиц, но это временная мера – из-за неравномерного натяжения деформация вылезет снова, небольшую вмятину можно выгнуть или выстукать. а такой обод, как у тебя только выбросить.

Опубліковано

по темі - можу занедорого віддати класний обід під диск. некатаний. чорний, disk only, made in germany

Можна фото вашого обода, цікавить 28 на 36 дірок.

Опубліковано

Я сразу подумала, что тема про обед, и несколько раз пыталась правильно прочитать "вика..тати"... :)

Думаю, автор решил нас, заодно, повеселить ;)

Опубліковано

Можна фото вашого обода, цікавить 28 на 36 дірок.

ноу ніхт найн но нєт

в мене лише перевірена часом класика 26"

Опубліковано

Ці обода можна замовити на велозоні, чи замовляти на сайті?

Заказывайте, где вам удобней. В наличии таких, насколько знаю, нет на Велозоне.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...