Перейти до змісту

Для тех кто пользуется русскими трекерами

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо поважаючий себе меломан досі живе в 90-тих і користується дисками, то це його право.

Цікаво, чому ж тоді досі випускають диски? І CD / DVD / Bluray / Vinyl ? І ріпи з цих дисків роблять, для прослуховування на інших пристроях.

Уяви собі, навіть в 70-х живуть. І Вініли досі купують і випускають. Приклад про hi-fi / hi/end я привів до того, що слухати той же Pink Floyd скачаний з зайців, і куплений оригінальний ДВД. І будь я фанатом, я б назбирав грошей на простенький marantz і на CD-деку, щоб улюблений виконавець звучав не у порізних 128 kbps (320 в самому кращому випадку) а охопив весь діапазон моїх колонок!

Про 99% доходів я знаю. Тому й не купую офіційних дисків.

Хоча, знаю людей, які слухають реально якісну музику на реально якісній апаратурі. І блю-реї купують. І навіть бачать на око різницю між блю-рей та блю-рей ріп (нехай навіть самої високої якості!).

Опубліковано

Цікаво, чому ж тоді досі випускають диски? І CD / DVD / Bluray / Vinyl ? І ріпи з цих дисків роблять, для прослуховування на інших пристроях.

Бо в Lexus`ах ще є CD програвачі :)

Про 99% доходів я знаю. Тому й не купую офіційних дисків.

Хоча, знаю людей, які слухають реально якісну музику на реально якісній апаратурі. І блю-реї купують. І навіть бачать на око різницю між блю-рей та блю-рей ріп (нехай навіть самої високої якості!).

Це більше дань моді.

Прийти до звукорежисера в студію, то він розкажу яке гівно той блурей і що краще слухати зразу після мікшерського пульта в супер-мега форматі, де одна секунда більше гіга важить.

Опубліковано

за кордоном не так часто використовується трекери

бо там простіше заплатити доллар за пісню, аніж потім довго пояснювати звідки в тебе на компі ця пісня!

Хоча трекерів за кордоном вистачає. Неміряно. Просто никаються.

Демоноїд існує, просто пішов у підпілля. Піратська бухта жива, як ніколи! :) А скільки закритих (виключно по інвайту) трекерів із HD-контентом???

Просто ми, напевно, різний інтернет юзаємо?? :)

Бо в Lexus`аз ще є CD програвачі :)

Чорт забирай! Забув! :)

Опубліковано

В мене в знайомого стоїть аудіосистема не за один десяток тисяч долярів і він досі купує вініли ) Звук я вам скажу.... то тре чути.

Опубліковано

В мене в знайомого стоїть аудіосистема не за один десяток тисяч долярів і він досі купує вініли ) Звук я вам скажу.... то тре чути.

Аудіосистема.. а там і підсилювач і колонки.

Вініл там грає не головну роль.

Опубліковано

якраз в динаміці й помітно! В дуже динамічних сценах пікселі вилазять аж бігом!

В оригіналі такого немає.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

коли "попалемо в Європу" то буде все платним, там навіть блокують відеороліки з Ютбе, на якому грає не ліцензійна музика, відео то може бути й ваше, з вашим котом, але наприклад буде супроводжуватись не ліцензійним треком, то його може й покажуть але музика відтворюватись не буде.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сьогодні при спробі скачати торент з rutor.org викинуло "Соединение было сброшено". Але прописавши проксі, який подано на тому ж сайті - все без проблем скачалося. Я вот думаю... Це ж в Росії якісь там закони вводили. Чи Україна також попадає під це. Чи я щось не розумію.

П.С. Щойно помітив... Геотул показав, що їхні серваки в Харкові знаходяться... Раніше десь в якісь іншій країні були...

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Цікава ситуація з ресурсом rutor.org. При переході на rutor.org сайт не завантажується. А при введенні www.rutor.org відкривається.

Опубліковано

Цікава ситуація з ресурсом rutor.org. При переході на rutor.org сайт не завантажується

вже декілька тижнів. В мене завантажується через назву new-rutor.org

Опубліковано

Цікава ситуація з ресурсом rutor.org. При переході на rutor.org сайт не завантажується. А при введенні www.rutor.org відкривається.

Аналогічно в мене. Напевно щось DNS сервером.

• 1 рік потому...
Опубліковано

У 2016 році в РФ навіки заблокують 15 популярних торрент-трекерів

Натомість шаленою популярністю будуть користуватися Тор мережі :)

на Рутрекері уже висить оголошення із посиланням на інструкції.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...