Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Чи були у когось вчора з 23:30 до 00:30 проблеми зі звязком опереатора Лайф.

Чи може хтось не міг дозвонитися на Лайф.

Важливо. Дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю. перезагрузка сервера возможно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я скажу так : Life is Life ! ^_^

краще мати норм оператор, з нормальною сіткою і платити більше грошей ! ніж мучитись з тим лайфом !

бе ме )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня по вечерам постоянные проблемы с Лайфом. звонить невозможно: сбой сети, сеть перегружена и пр.

причем что просто "радует": я - корпоративный бизнес абонент.

но у Лайфа нет, видать такого приоритета (который раньше точно был, сечас не знаю) у ЮМС

контрактный абонент - СИМСИМ - Джинс

знаю много людей, которые попытались "сходить" за услугами к Лайфу, но, из-за звонящих нахаляву студентов и школьников, отказались от этой затеи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю! говорив в цей час вроді було все нормально тільки трохи барахлило час від часу але зв*язок був!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з лайфом постійні періодичні проблеми. але впадло переходити на щось інше. плюс тут найдешевше.

факін лайф, що зробиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а что же вы хотите от лайфа???

на халяву и уксус сладкиЙ!!!

у лайфа никогда не было нормальной связи...и при разговоре я уже не удивляюсь если меня выбъет....

в сан ремо лайф вообще не тянет....

фот эти все акции, студентам бессплатный пакет, другу бессплатный, мячик в придачу есче парфельчик забирайте....

студенты, школьники его тока и юзают))халявный....

еще бонусные СМС, бессплатный интернет, без соединения, бесплатные телефоные звноки...

вот и получаете дерьмовую связь)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у лайфа никогда не было нормальной связи...и при разговоре я уже не удивляюсь если меня выбъет....

фот эти все акции, студентам бессплатный пакет, другу бессплатный, мячик в придачу есче парфельчик забирайте....

еще бонусные СМС, бессплатный интернет, без соединения, бесплатные телефоные звноки...

анема чого в дєрьмове Сан Ремо ходити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мне лайф канает) я как раз тот халявщик студент) имхо для таких как я лайф идеален, то что связб х.. оправдывает те деньги каторые я плачу за это...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

нема чого в НасРемо ходити :)

Я теж халявщик студент, якому на шару всьо прокатить . Тож користуюсь і радуюсь, а як стану багатим та відомим, то може і перейду на шось путьовіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей лайф вже задовбав, раніше коли поповнюєш рахунок присилали 50 безкоштовних смс на всі оператори, а зараз 50 смс тільки на лайф безкоштовно!!!Нашо мені на лайф писати смс якщо я зможу подзвонити безплатно!!!!!!!

Люди діліться горем!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а куда есе ходить кроме нас ремо???

мона канеха и в караблегГ, майдан, земан, челентано и усьо)))

но если пахавать то тока в нас ремо или челентано!!! :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей лайф вже задовбав, раніше коли поповнюєш рахунок присилали 50 безкоштовних смс на всі оператори, а зараз 50 смс тільки на лайф безкоштовно!!!Нашо мені на лайф писати смс якщо я зможу подзвонити безплатно!!!!!!!

Люди діліться горем!!!!!!!!!

Переходь на суперлайф і нафіг тобі ті смс, але такими темпами то скоро і плата за з'єднання появиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайф вже взагалі барзєє, після цього як ввели смс тільк на лайф, багато людей його кине, я вже й сам подумую про це!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайф вже взагалі барзєє, після цього як ввели смс тільк на лайф, багато людей його кине, я вже й сам подумую про це!!!!!!!

Барзєє, але підкажіть альтернативу. Скрізь є плата за з'єднання а зважаючи на те що я говорю по 50 раз на день але коротко то виходить досить дорого. Єдиний варіант Білайн але там теж не аж такий якісний звязок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що поганого в тому що Life :) дає змогу хоч неякісно,але взагалі комусь позвонити недорого,

В студента незавжди багато грошей на розмови,а так удобніше,і погану якість звязку ми маємо не за халявних смс,інтернету,а за

нерозшириного покриття,тобто Life :) нерозвивається в цьому напрямі,абож занатто повільно.

Взяти UMC-МТС людей на ньму в 2 рази більше а лагів в 10 :) раз менше

Будем надіятись щось зміниця "МОБІЛИЧ" -РУЛИТЬ :):D:D

І взагалі колишній "Мобі" лагав найстрашніше <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з яких то пір у вас бонусні смски тіке на лайф стали? У мене на всі шле і без будь-яких обмежень. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поповниш ше раз... і буде тільки на лайф :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я з Лайфа втік приблизно біля року тому, через два тижні після початку користування його послугами, і зараз лайфовську карточку використовую тільки в машині, як "бекап канал" :lol:

Дістали три речі:

1. Жахлива якість зв'язку, в т.ч. неможливість будь-куди додзвонитись увечері, коли всі наярюють на безкоштовні номери всередині мережі

2. Величезна кількість спаму у вигляді СМС від оператора (в МТС також проскакує, але ж не в такій кількості!)

3. Дзвінки від "піонерів" з питаннями типу "А у вас дівчата є?" або пропозиціями моїй дружині (вона також тоді була на лайфі) "А давай познайомимось і ти мені .... ...." -- це величезний недолік безкоштовних дзвінків всередині мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"2. Величезна кількість спаму у вигляді СМС від оператора (в МТС також проскакує, але ж не в такій кількості!)

3. Дзвінки від "піонерів" з питаннями типу "А у вас дівчата є?" або пропозиціями моїй дружині"

Оці два пункти зникли :D вже такого нема....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оці два пункти зникли :D вже такого нема....
ну так перший пункт не дарма перший в списку :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайф - бест!!! Спору ні!!! ... от якби ще забрали: заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС !!!!!!!!!!!!! :huh: - ТОДІ ЦІНИ ТАКОМУ НЕМАЄ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, треба було ще 100 раз скопіпастити! <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайф - бест!!! Спору ні!!! ... от якби ще забрали: заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС !!!!!!!!!!!!! :) - ТОДІ ЦІНИ ТАКОМУ НЕМАЄ

ТОДІ ТАКОГО НЕ БУВАЄ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно до батька дзвонили з номера на одиницю меншого від його. Поодинокі виблюдки і мені дзвонять, але суспільство росте і навіть тупі люди почали розуміти, що не в прикол когось нагружати по мобайлу, хёр вийде.

Щодо себе хочу забити на той лайф, але як глянути - коло мого спілкування тісно пов'язане з лайфом і кількість дзвінків до мене і від мене типу ти де в якому корпусі дав здибаємся ч/з 2 хв там і там і тп значно скоротиться. Як для таких безладних дзвінків залишається КС з 2 секундами, але це ще тупіше ніж лаги мережі в лайфа... Сьогодні для прикладу я так і не зміг пояснити де я знаходжусь мамі (як же пояснити якщо мене чути як ніби я говорю через сотні глючних транзисторів та ще й чути мене фреймами) :( і таких прикладів безліч. АаААААаа! І ще нова політика з 50 смс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...