Перейти до змісту

Вивчу попит на ділянку 6.66 сотих.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Цікавить , чи зручною буде для будівництва ділянка площею 6.66 сотих , розміром 17 м на 40.м у Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ділянка (ще б на мапі бажано), комунікації якісь підведені, підїзд до ділянки з твердим покриттям? Ну і ЦІНА))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна стартує з 14 тис, якщо цікаво все опишу в ПП.Взагалі ділянка має 20 соток,думаю ,як краще її розділити, надвоє, чи натроє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ділянка (ще б на мапі бажано), комунікації якісь підведені, підїзд до ділянки з твердим покриттям? Ну і ЦІНА))))

Ви мабуть не дочитали повідомелення, і зразу свої 5копійок вставили!

Людина питає ЧИ ЗРУЧНО БУДЕ..... площею 6.66 сотих, а ви про ціну, карту....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розміром 17 м на 40.м .

Для повноти картини невистачає з чим межує довша і коротша сторона (де проходить дорога і комунікації). А загалом, при розумному плануванні такий участок для будівництва годиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До дороги виходить 17 м, в глибину 40. Комунікації проходять по дорозі, тобто там де 17 м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мабуть не дочитали повідомелення, і зразу свої 5копійок вставили!

Людина питає ЧИ ЗРУЧНО БУДЕ..... площею 6.66 сотих, а ви про ціну, карту....

Ну крім першого посту є ще назва теми: "ВИВЧУ ПОПИТ....", можливо я мову погано розумію, але попит вивчають для продажу, зазвичай.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене така ділянка зацікавиела б...

6 соток достатньо для невеличкого будиночку, ще й дітворі буде де бавитись.... не всі же хати по "300 квадратів " будувати хочуть....

Як будете продавати то дайте контакти та опис ділянок, а головне вкажіть вартість підключення комунікацій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, не томи. :) Де і скільки? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за Радянського Союзу ділянки в місті для приватного мешкання всі були по 6 соток, і нічого. Це вже зара і 10 мало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це моя ділянка в 20 сот. Можу розбити на дві, або три.

Біля автобазару, по вул Крушельницької

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Google Maps, як ввожу Луцьк, вул. Крушельницької показує вулицю біля вул. Мамсурова (район Цукрового заводу), там є якийсь Автобазар? чи ділянка у с. Прилуцьке, чи Липини по зазначеній вулиці???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це моя ділянка в 20 сот. Можу розбити на дві, або три.

Біля автобазару, по вул Крушельницької

Наскільки близько до високовольтної лінії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На картах гугла ця вулиця позначена як Дністрянського.

До лінії(високовольтної) метрів 500, а може 1000.Не міряв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, Дністровського.поки вона йде по Прилуцькому, а по території Ліпін вона вже називається Крушельницької.

Ділянка знаходиться вище від місця вказаного стрілкою, за поворотом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну як я собі задумав, (а я задумав біля хатинки огородик і ставочок) то мені і 20 сотих замало буде... ну це я так для себе :_08: :_08:

а 6 сотих то взагалі..... хата + літня кухня+ сарай+ туалет .. і шо то останеться ?

17 на 40 дуже не зручно... ділянка вузька та довга... краще 20х34.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно в кожного свої забаганки, але у мене в батьків 6 соток в Луцьк, вистачає з головою, навіть враховуючи те, що кусок ділянки займає стара хата. Сумніваюсь, що більшість "міщан" потребують наявність сараю, і городину серйозну теж навряд чи будуть, а при відсутності коштів на садівника, велика площа теж буде напрягом її ж доглядати потрібно)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед поділом врахуй розташування будинків які по сусідству. Щоб при поділі на три частини можна було по нормам розташувати новий будинок. Виходячи з того що ширина ділянки виходить 17м, хату 9мХ10м розташовуємо по центру на приклад шириною 9м до дороги залишається ще 17м-9м=8м це по 4м в кожний бік, якщо сусід хату розташував за 2м до забору, то все буде добре, якщо ні то потрібно буде зменшити розміри хати. Тобто поділивши на малі ділянки можуть виникнути не зручності з розташуванням та забудовою ділянки. В принципі все виходить добре але зверни увагу на сусідні ділянки і будинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...