Перейти до змісту

"Я вам щось зроблю,а ви мене покормите"

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От такі в нас "діти лейтенанта Шмідта".

Знайома " пара" :_02: Підходили, на хліб просили. Кажу, пішли, куплю - відмовились. Знаю багато, дійсно потрибуючих допомоги діток, їм і допомагаю по можливості.

X3iOS.jpg

Опубліковано

Розказував друг. Приїхав він до Нової Лінії зі знайомим, виходять з машини, підходить хлопчина... Далі історія трохи інша. Дуже хвора сестра, треба ліки, а грошей не має, зроблю все, що попросите. Вони йому: в нас не має часу, скільки грошей треба? Хлопець: я у вас грошей не візьму, в мене є список лікарств, купіть, будь ласка. Вони (розчулившись) пішли, купили. Він дуже дякував, написав їм свій номер телефону на листочку і сказав, щоб дзвонили в любий час, зробить для них будь що. Друга пробрало. Враховуючи той факт, що ліки поверненню не підлягають, ДУУУЖЕ хочеться вірити, що є виключення з правила. В любому випадку, Бог всім - суддя!

Опубліковано

ДУУУЖЕ хочеться вірити, що є виключення з правила.

Певно є! Але ці" виключення", біля ТАМ-ТАМу кожного дня.... Коли дитинка дійсно голодна, вона носом не крутить, бере що пропонують щей дякує зі сльозами на очах.

Опубліковано

Не треба всіх зразу посилати, були звичайно і аналогічні описаній ситуації, але було і таке - підійшов хлопчина років 7-8 попросив якісь копійки, питаю їсти будеш? каже буду, купив йому батон і молока і поки купляв ковбасу дивлюсь, а він вже зтоптав пів батона:) чемно подякував поніс решту харчів додому.

Продавець магазину сказала що він приходить рази 2 на тиждень і деколи просить копійки, живе з бабцею десь недалеко, де батьки не відомо, якщо йому щось дають купує в них на "всі гроші" хліб, є діти для яких це спосіб виживання а не бізнес.

Опубліковано

Блін, біля Нової лінії десятку такому трудязі дав. Хоча поки тут не прочитав про розвод то гріла думка шо хоч шось корисне в житті зробив :_03:

Опубліковано

Цікаво, скільки разів люди проходять повз тих, кому справді ті нещасні пару гривень треба, щоб хліба купити тільки через те, що раніше стикалися із псевдо-нужденними? А взагалі, діти то ще півбіди, штука в тому, що тих дітей же хтось "кришує" і посилає на ту "роботу". Зазвичай то заможні пузаті дядьки на іномарках. От кого треба карати. Якщо на дитину ще хоч якось можна вплинути, то тих гадів вже ніяк не виправити.

Опубліковано

Яка їда, яка робота? Він коли за їду щось почав мені впарювати, я дивлюсь, чувак більше 90 кг важить, весь такий пухнастий, мякенький, в житті нічого важкого не підіймав. Я щось почав вникати в те що взагалі він може робити, його якось попустило і більше я його не бачив.

Опубліковано

перш ніж допомагати на вулиці, допоможіть своїм ближнім. батьку, матері, бабсям, дідусям, біднішим родичам, друзям. Це буде відверто а не так як якась відмашка гривнею чи двома, чи навіть десяткою.

Опубліковано

штука в тому, що тих дітей же хтось "кришує" і посилає на ту "роботу". Зазвичай то заможні пузаті дядьки на іномарках. От кого треба карати

Якось вже радила книжку, та тоді не згадала назви(

c8a754a61606606f4f156704036a9741.jpg

Опубліковано

Це ті самі цигани, що з дітками сидять... Збирають гроші ніби як на операції, допомогу медичну... А на справді - несуть гроші баронам своїм ... Те саме й тут напевне. Можливо я не правий, то моя особиста думка.

Опубліковано

Сьогодні нова тема: ходив з мужик біля Там-Таму та цікавився чи православні, загалядував на хрестик. Каже їде в Лавру, треба 60 грн, або скільки можна. Одягнутий нормально, з бородою.

На всякий випадок толерантно попрощався. Але це вже нові теми почались.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...