Перейти до змісту

Куплю кроссовый (гибрид) велосипед. Бюджетный.

gen552

Рекомендовані повідомлення

Первый велосипед. Велосипед хочу новый.

Вообще, бюджет на сам вел – до 2500 грн. + 500 грн. на аксессуары.

Но если нет ничего за 2500 грн., готов рассмотреть варианты до 3000 грн.

Если нет ничего до 3000 грн., то тогда до 3500 грн.

Если нет ничего до 3500 грн., то тогда останусь пешеходом.

Бюджет такой, какой есть. На большее не агитируйте.

Готов рассмотреть и б/у велосипеды (и аксессуары тоже), но в хорошем состоянии.

Мой рост - 165 см.

Предлагайте.

Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Увеличиваю бюджет до 500 грн. Соответственно бюджет на сам вел – до 4000 грн. + 500 грн. на аксессуары.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВЫзьми б/в.

Зараз гібридів навалом.

Новий нема змісту брати.. за такі гроші це буде мотлох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ б/в велосипед це чудова практика по ремонту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив б/в гібрид цієї весни і теж перший вел. Резюме - не жалкую ні разу. (хоча вибирав довго)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де купувати б/в?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукав на Харків турист та Велокиїв, а знайшов ... на Борді :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за скільки купили і що за велосипед? Як використовуєте: звичайний транспорт, прогулянкі, дистанції інше?

ps/ я теж довго вибираю. Майже рік. Вже так набридло. :_16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як так?)))) А мені казали, що а такі гроші мені велосипеда з головою вистачить) :_07: :_07:

Чи то як для кого :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як так?)))) А мені казали, що а такі гроші мені велосипеда з головою вистачить) :_07: :_07:

Чи то як для кого :_02:

То Лекс, слегка, погорячился :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=82&t=108328

Вел, який служитиме.... ВІЧНО.)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного.

Ну це звичайно, якщо виникне бажання заглянути в середину,по розкручувати для оцінки стану, як то кажеться "а нет так нет"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчив мене колись один дуже розумний чоловік роботі з компом.. і казав таку фразу.. "Працює..!? Не лізь!" ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что на счет Kellys 2013 STYLUS?: http://www.kellys.co...=2013&n2=STYLUS

Нормаль? Аль не очень? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что на счет Kellys 2013 STYLUS?: http://www.kellys.co...=2013&n2=STYLUS

Нормаль? Аль не очень? :)

Не Белуга, конечно, но тоже ниче вариант за свои деньги. И Велозона сможет вам его, непосредственно, доставить по официальной цене. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я шукаю, MTB 26" або MTB 29". Шукаю б.у. з Німеччини бюджет в районі 4000 грн. Але мені треба ростовка від 21-22" (якщо на колесах 26") тай на важкого наїзника.

Шукаю 1 міс., але так поняв в сезон не знайду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошерсти ХТ....

Хоча між гібридом і 26-29 рельно велика різниця при використанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И Велозона сможет вам его, непосредственно, доставить по официальной цене. :)

В наличии его, я так понял, нет?

Есть ли возможность и смысл менять колеса на 26 размер (для бездорожья)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В наличии его, я так понял, нет?

Есть ли возможность и смысл менять колеса на 26 размер (для бездорожья)?

1. Нет. Невозможно иметь все в наличии.

2. Нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив собі веосипед Comanche Tomahawk FS у Велозоні. Проїхав 1800 км. Велосипед ще не ремонтувався, все стокове, працює бездоганно, покупкою задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Выцарапал часть комментария из соседней темы:

... я замечательно катнул в тренировочном темпе по Дубенской до Лыще, а потом через село до леса, мимо турбаз до Гвардейца и через лес на трассу, а оттуда через Липины домой. 41 км, средняя 24.1, а по лесу просто летел...

Вот у меня вопрос. Можно ли будет такой маршрут повторить на гибридном велосипеде (том же Келлисе, к примеру)?

Вообще, я считаю, что рано или поздно, мне надоест кататься просто по асфальтированным дорогам. Захочется дать какой-то маршрут по сельской или лесной местности. Может, все-таки, горный велосипед купить?

Ох, уже эти велосипеды.

А вообще, на выбор, именно гибрида, меня с подвигла вот эта, красиво написанная, статья :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття написано гарно - 100% Але я чомусь обрав горнік і не жалкую, їзжу вроді як по дорогам, але які в нас файні дорогі це айайай, остання вилазка по файним грунтовим дорогам привела до 3-ох кілометрового заїзду по мокрій трясовині заросшій високою травою, ну а під кінець ледь байка в болоті не залишив. Не впевнений я щось що на гібриді було б так комфортно. В мене древня вилка Fatty-D з ходом 60 мм, яка легко ковтає ямки 30-40 см, а на першому свому байку мав бюджетний сантур з тим же ходом(ну принаймі на ній так було написано :)), але в перші мої вилазки як тіки заїзжали на "файний український асфальт", матюкав все на світі, на наступний день чомусь ногі не боліли, зате боліли руки і спина - думаю чому пояснювать не потрібно. І це навіть не крос-кантрі було, а лишень асфальт, бажання брати кросовий з тим самим бюджетним сантуром(ну або другим муляжем вилки) нема ніякого бажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа не в тому, що вибивається, а в тому, що універсальність 26" закінчується при виїзді на шосе, коли втикаєш туди 1.25 сліки..і в тебе стає рельно 24" колесо.. яке на нашому ГАСФАЛЬНІ.. мать його тресить не по дитячому.

На 29" можна встановити гуму яку завгодно.. хоч 23 мм шосейні покришки.. якщо обода будуть 17" і котити по хорошому асфальту з непоганою середньою швидкістю.. а з другого боку.. втуливши 2.2 зубасті катки.. будеш відчувати себе королем будь-якого бездоріжжя.

ТС якщо ти вибираєш між 28" (гібридом) і 26" (МТБ) то бери 29" (найнер)... кращої універсальності, реально, знайти важко. Я б ще порекомендував знайти найнер.. з кутом рульового стакану відносно рами.. максимально наближеним до шосера.. тоді отримаєш зазори для встановлення широкої гуми, встановиш класну повітряну вилку, обовязково з локаутом.. і разом з тим не особливо втратиш у швидкості на шосе.

ВСЕ ІМХО.. звичайно.. !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...