Перейти до змісту

інтернет від Westnet.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 789
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Скажіть, будь-ласка, який провайдер може підключити інтернет в селі Затурці Локачинського району(по трасі на Володимир-Волинський) з нормальною швидкістю.Дякую

Опубліковано

Чому у Вас так довго потрібно чекати підключення??? Дзвонили до Вас десь 15 грудні. По телефоні сказали, що протягом 14 днів підключать. Дзвонили вже разів з 5, відповідь та сама.

Підключити потрібно в Липинах.

П.с. повідомлення не моэ.

Опубліковано
  В 13.01.2015 в 07:26, Andreyxxx сказав:

Чому у Вас так довго потрібно чекати підключення??? Дзвонили до Вас десь 15 грудні. По телефоні сказали, що протягом 14 днів підключать. Дзвонили вже разів з 5, відповідь та сама.

Підключити потрібно в Липинах.

П.с. повідомлення не моэ.

Добрый вечер, Всех с наступающими праздниками. Есть объективные причины по которым мы не можем осуществить подключение в короткий срок. Как только появится возможность мы обязательно свяжемся и проведем подключение. Спасибо за понимание и доверие которое Вы нам оказываете.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

Цікаве у Вас підключення у приватні будинки. 1 день прокладають кабель з стовба до будинка (10-15 метрів)

2 день - щось паяють

3-4 день потрібно чекати документи.

Це у всіх так підключають???

П.с мені оптику проклали до власного будинку за 30 хв. Через 1 год. Були всі папери( не вестнет). Шевеліться хлопці.

Змінено користувачем Andreyxxx
Опубліковано
  В 14.01.2015 в 14:24, Andreyxxx сказав:

Цікаве у Вас підключення у приватні будинки. 1 день прокладають кабель з стовба до будинка (10-15 метрів)

2 день - щось паяють

3-4 день потрібно чекати документи.

Це у всіх так підключають???

П.с мені оптику проклали до власного будинку за 30 хв. Через 1 год. Були всі папери( не вестнет). Шевеліться хлопці.

Спасибо, обязательно учтем Ваши пожелания.

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано

Хорошо хоть есть возможность подключения. А у нас, весь дом был в рекламе - я звоню, в итоге говорят: "Нет, не подключаем в Вашем доме" :0166:

• +1 2
Опубліковано
  В 16.01.2015 в 20:00, bandit сказав:

Коли вже Забороль почнуть підключати?

Доброй ночи, Забороль и Б.Омелянык будем подключать ближе к Весне. Наберитесь терпения, скоро все будет ))))

Опубліковано
  В 21.01.2015 в 13:36, boboWka сказав:

район Червоного Хреста, є можливість підключення?

День добрый, в данный момент нет. Покрытие будет расширятся в данном направлении Весной. Оставляйте заявку на подключение по тел. 066 881 82 82 или на сайте Westnet.com.ua мы обязательно свяжемся с Вами.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

І так, опишу процес підключення. Прийшли хлопці ( чекали 3 тижня) проклали кабель до будинка і все. Сказали, що будуть через 2 дні, бо не маэ модема. Люди вже чекають днів 10-12.

Опубліковано
  В 24.01.2015 в 07:15, Andreyxxx сказав:

І так, опишу процес підключення. Прийшли хлопці ( чекали 3 тижня) проклали кабель до будинка і все. Сказали, що будуть через 2 дні, бо не маэ модема. Люди вже чекають днів 10-12.

На якій вулиці це підключення?

• +1 1
  • -1 1
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

Доброго дня. "Ближче до весни" вже настало (=. коли планується підключення с. В. Омеляник. Не можна дочекатися, той FreshTel таке Г, що і ворогу б не побажав.

Опубліковано
  В 22.02.2015 в 19:00, FortezZza сказав:

Доброго дня. "Ближче до весни" вже настало (=. коли планується підключення с. В. Омеляник. Не можна дочекатися, той FreshTel таке Г, що і ворогу б не побажав.

Доброй ночи. Делаем все возможное что бы как можно быстрее начались работы по подключению, осталось не долго. Спасибо Вам за понимание.

• +1 1
Опубліковано
  В 25.02.2015 в 23:58, bandit сказав:

я подав заявку тиждень назад а до мене так і не позвонив ніхто (

Добрый день, перезвоните пожалуйста по телефону 066 881 82 82 или же скажите по какому адресу Вас интересует подключение.

Опубліковано

щось все заглохло(....

мда ....

зайшов на сайт і оху*в...

20мб вже пропало...

всі інші тарифи подорожчали...

і кучу нових територій хочуть підключати а ті що були раніше і не беруться навіть.

печаль...

Опубліковано

Хто користується даним інтернетом, можете оголосити що за обладнання надається (мається на увазі модем). Хотів би почитати для себе про апаратуру.

Опубліковано (змінено)
  В 12.03.2015 в 10:46, Amor сказав:

Хто користується даним інтернетом, можете оголосити що за обладнання надається (мається на увазі модем). Хотів би почитати для себе про апаратуру.

В мене Eltex NTE-2

Змінено користувачем yurafffaaaa
Опубліковано
  В 20.03.2015 в 13:43, boboWka сказав:

є рух по покриттю в районі Червоного Хреста? :(

День добрый, скажите пожалуйста какая улица Вас интересует и я скажу или будет расширятся покрытие в этом направлении.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...