Перейти до змісту

ГБО

Oksik

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть будь-ласка де хороший майстер по ГБО, а то машинка на безині їздить добре а на газу дьоргає її((.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Ківерцівській в кінці біля переїзду поворот наліво, якщо їхти в напрямку Ківерців, там ще знак "Авто на газ". Запитай Вітю. Дуже толковий майстер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть будь-ласка де хороший майстер по ГБО, а то машинка на безині їздить добре а на газу дьоргає її((.

На Ківерцівській в кінці біля переїзду поворот наліво, якщо їхти в напрямку Ківерців, там ще знак "Авто на газ". Запитай Вітю. Дуже толковий майстер.

Тільки передзвони до Віті перед тим, а то там черга Нуль-п"ять-нуль 6788п"ять7вісім
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Підніму тему.

Цікавить як там сервіс? Сам хочу на тижні туди заїхати, так як завтра буду сам ставити змішувач на 2 камери і буде потрібна відрегулювати. Ну ще потрібно відрегулювати запуск двигуна, а то після того придурка з полонки парив мозг як її завести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сервіс там налагоджений. Працюють давно мають досвід, встановлюють ГБО до 4го покоління включно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені потрібно налагодити запуск двигуна та відрегулювати газ так щоб їхала нормально і брала як треба. ГБО 2 покоління редуктор Томасето, думаю справляться :) Ще хто знає яка ціна такої процедури? Чи правельний номер телефона до Віктора що на сайті ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Народ таке питання. Придбав Омегу і буду кидати мотора. Там стоїть газ, не знаю якого покоління, але не таке як у мене. Там стоїть 3 балона червоних (я так розумію там метан) та є різні реле і ще якась коробочка чорна з написом 4Е. Цікавить таке, коли я перекину собі двигун з проводкою я зможу підключити до тієї системи свій редуктор ? Підключення там таке як і у мене. І ще варіает якщо там метан чи буде цей редуктор що стоїть на авто працювати з пропаном та моїм балоном. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ніхто не хоче мені відповісти???

Запитаю ще, на чому економніше їздити пропан чи метан ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А погуглити?

Подскажите!Мне предлагают купить логан с установленным метановым ГБО!Сколько войдет метана в 2 баллона емкостью 55 и 27 литров?????Какой будет при этом запас хода?????

У мене стоїть один балон 56 літрів (якщо не помиляюсь) це 14 кубів газу, відповідно 27 літрів прибл. 7 кубів газу, по приблизним розрахункам повних 2 балони тобі буде хватати на 300 км (середнього пробігу). Якщо норм. ціна, то варто брати, я задоволений. хоча перед покупкою радив би попробувати їзду на метані, перший раз осить відчутно,а за день-два звикнеш, головне на кишеню значно легше.

http://logan.in.ua/f....php?pid=280259

Від себе додам - тебе ніколи не дратували ржаві корита, типа Газелей, чи ПАЗів маршрутних сільських, що ледве плентають (особливо під гірку), чи то від метану, чи то від батареї балонів, що ними пообвішувані і зверху і знизу? Хоч би мотор розточили ці черепахи, чи прокладку кинули під блок, так їздити в сучасному світі інжекторів,16-клапанників, і турбованих дизелів - ніззя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ніхто не хоче мені відповісти???

а однієї теми тобі було мало?

Запитаю ще, на чому економніше їздити пропан чи метан ?

ГБО метан чи пропан-бутан?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них, мусив переробляти все те, що зроблено в Рівному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них, мусив переробляти все те, що зроблено в Рівному.

:0026::_31: щось я не зрозумів нічого... Переробляв все те, що зробили в Рівному, ставив ГБО у них, і не рекомендуєш???

Чи "Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них. Потім мусив переробляти все те, що на Ківерцівській зроблено, в Рівному."

..."казніть нє міловать"...

Якщо так, то де там в Рівному? Що там? сервіс? дядько? координати якісь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0026::_31: щось я не зрозумів нічого... Переробляв все те, що зробили в Рівному, ставив ГБО у них, і не рекомендуєш???

Чи "Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них. Потім мусив переробляти все те, що на Ківерцівській зроблено, в Рівному."

..."казніть нє міловать"...

Якщо так, то де там в Рівному? Що там? сервіс? дядько? координати якісь...

Cаме так, вибачаюсь. Так, там сервіс. 0673607515 Володя. Можете сказати від Діми, на чорній вектрі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DMK, а де саме на Ківерцівській? Чи може це Дорожній провулок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DMK, подякував :0011:

треба буде якось з'їздити, бо дістало те ГБО

... чи самому, як завжди, врешті-решті, взяти, почитати і розібратися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DMK, а де саме на Ківерцівській? Чи може це Дорожній провулок?

Не доїжаючи до мосту наліво. Перед мийкою. Там є вказівники по дорозі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я більше до газовиків не поїду. Ніхто мені не допоміг. Я взяв та сам розібрався у ГБО. Тепер розхід 11-12 літрів місто, тяга теж нормальна ну і запах відсутній. В Гіркій полонці не майстри а ...... ну а біля ківерцівського мосту теж мені не сподобалось ( Покрутив мені болтана шлангові десь 30 сек і каже все давай 20 грн. ) Я рахую що це не робота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що собі віднастроїв... проїхався - вродь нічьо :) Принаймні, краще ніж було...

Покатаюсь - побачу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

В мене смердить гпропаном від машини, то на Ківерцівській сказали що все "добре" - апарат не чує, а те що сіфонить від машини, то тце нічого. В Рівному ще хтось робив, бо в Луцьку реально з цим проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Хто може порадити де перебрати газову установку? (смердить газом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я у Луцьку не знайшов хорошого спеціаліста.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я у Луцьку не знайшов хорошого спеціаліста.....

немаю виходу - смердить газом...

(На Тойоті ставлять і обслуговують тільки своє ГБО, як варіант продам це ГБО а в них поставлю. Як крайність.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...