Перейти до змісту

Лучани vs. гопота

_sergius

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 338
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

"імхо ще одна причина гопоти - пропоганда гопо-бандито-зонівського способу життя через серіали і шансон-блатняк."

На рахунок цього я з тобою не згідний!!! Я теж люблю послухати "шансон-блатняк", доречі є досить не погані пісні! Але не відношу себе до так званих "гопів", тільки через те, що слухаю таку музику.

Опубліковано
"імхо ще одна причина гопоти - пропоганда гопо-бандито-зонівського способу життя через серіали і шансон-блатняк."

На рахунок цього я з тобою не згідний!!! Я теж люблю послухати "шансон-блатняк", доречі є досить не погані пісні! Але не відношу себе до так званих "гопів", тільки через те, що слухаю таку музику.

Одна справа послухати, а інша все це сприймати більш серйозно і починати втілювати. Я також іноді включаю "шансон-блатняк", дуже рідко, але буває. :)

Опубліковано
Я теж люблю послухати "шансон-блатняк", доречі є досить не погані пісні! Але не відношу себе до так званих "гопів", тільки через те, що слухаю таку музику.

Ти не відносиш інші віднесуть :) (вертаючись до ширини поняття)

Опубліковано

Ой народ, про що може йти мова... сьогодні за моїм забором помітилась картина "стрєлки" пяти- (чи шести) класників.... один був реальний (вірніше буде) гоп... він так гамселив свого колєгу (противника) розбив йому носа...

Прийшолсь вилетіти з бітою, порозганяти їх к єдрьонбабушці... причьом бійка не збиралась зупинятись на розбитті носа... спостерігачі знімали це все на камери телефонів.. главного гопа довелось звізданути тонкою стороною біти по дупі, не хотів злазити з лежачого... вламав гопу звіздюлей морально... розігнав....

а ви кажете... то ще від виховання з самого дитинства.... вот з таких і ростуть справжні гопи - круті пЄрци, які готові битих слабших, хворих людей, дівчат, пенсіонерів, тварин і т.д...

Опубліковано
Должник-игрок опаснее наркомана,даже бабушку топориком может закоцать(почитайте классику).

Раскольніков :blink:

1на бабка рубь .... 10 бабок ... 10 рублей )

Опубліковано

это было всегда ... и будет тоже всегда ...

если не должник ... так наркоман какой то ... если не он ... то какой то пьяный дибил ....

а в больших городах даже скины есть ) это искоренить неудасться ... идиотов было и будет постоянно много ...

посадят 1ного ... выростит 2ой ...

и всеравно .... помоему ... сравнить если с 7-10 лет назад ... было намного больше такого ... а счас ... единицЫ ..

З.Ы.

кто то подымал тему ... про электрошоки .... газ балончики .. и прочие средства защиты .... надо этому приделять больше внимания ...

Опубліковано

а все просто ...

у нас молодеже ... делать нечего ... вот и лезут нипонятно куда и зачем .. ...

а наше государство даже пальцем не шевельнет ... по поводу ...

+ амнистия была на День Независимости !!!!

Опубліковано

есть 1но НО

ДЕНЬГИ

"cash rulzz everything around us..

CREAM is da money ....."

извесная Ю.С. поговорка ) я думаю нас это тож стороной не обходит ...

Опубліковано

Гопом не народжуються і не стають моментально!

Гопом стають поступово з дитинства...

Це може бути погане виховання батьків (баткі постійно заняті працюють і не дивлятся за дитиноюабо батьки алкоголіки ) а воно злигалося з якимись старшими (гопами) і вже бере з них приклад...

да і в школі не проводять певного виховання...да гляньте що зараз показують по телевізору і діти це понадивлюються... вот так поступово і гопами стають...

Опубліковано

Є мульйон нормальних способів заробити на життя без насильства (бльа скоро в пацифісти точно запишусь :D ) Було б бажання, при чому чим більше більше бажання тим більші гроші

Опубліковано

Нифига не согласен, если нет предрасположенности то человек и не будет гопом никогда.

Опубліковано
Нифига не согласен, если нет предрасположенности то человек и не будет гопом никогда.

ну це ясно але...

але якшо змаличку втирати гоповські цінності і водитися з гопами та жити я к вони поглинаючи цю всю атмосферу то дуже малий шанс шо піся цього людина небуде гопом.

Опубліковано

вона буде імітатором гопа :D

я от сьогодні теж звернув увагу на "Варту порядку", але якось забув підійти спитати "в чьом сіла, брат?"

хоча по вечорам зустрічаються лише ППС-ники...

Опубліковано

в нас тут прям зароджується пацифістичний рух )

мб якусь акцію проведемо на вулицях ?

тіпа привселюдне страчення ГОПа якогось ... (спалювання, чи голову відтяти, чи повісити, ну або класік розп"яття))

або як колись ) привязати до стовпа ) і хай народ шо хоче то і робить )

шутка канєшно ) но подумати є про шо )

Опубліковано
Признаки блондинки

Обязательное написание слов БОЛЬШИМИ БУКВАМИ, чаще всего с зажатой клавишей Caps Lock. Самые блондинистые блондинки зажимают Shift.

Огромное количество восклицательных и вопросительных знаков в конце предложений.

Огромное количество круглых скобок в смайлах.

Непроходимая тупость, недалекость и неадекватность.

Любого человека, который попадает под это определение, зовут блондинкой. Обычно для обвинения в блондинистости, однако, хватает первого пункта.

блин.. дайте бумагу, запешу! В мемориз!

Опубліковано
Признаки блондинки

Обязательное написание слов БОЛЬШИМИ БУКВАМИ, чаще всего с зажатой клавишей Caps Lock. Самые блондинистые блондинки зажимают Shift.

Огромное количество восклицательных и вопросительных знаков в конце предложений.

Огромное количество круглых скобок в смайлах.

Непроходимая тупость, недалекость и неадекватность.

Любого человека, который попадает под это определение, зовут блондинкой. Обычно для обвинения в блондинистости, однако, хватает первого пункта.

блин.. дайте бумагу, запешу! В мемориз!

+1 кандидат

Опубліковано

Мене вже за...о, треба щось робити. Вчора було спроба побито(навіть трохи побили) в районі 21-ої (33 район) школи двох знайомих. Я вам скажу мої знайомі їм не по 18-19 років( це вже дорослі дядкі одному 32 другому 40, так ладно суть не в тому). Йдуть вони біля 21-ої школи і тут ГОПНІКИ подходять: "є курить" ( ну стандартні питання) і моїм знайомих прийшлося трохи помахати руками.

З.І Блін неможливо вже вийти на вулицю без пістолета. Давайте вже щось робити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...