_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:33 #1 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:33 Вночі в нашому місті по звірячому побито людину і пограбовано. Цих нелюдей потрібно покарати. Єдина зачепка щоб вийти на цих покидьків - мобільний телефон. Хто знає як реально можна визначити його місцезнаходження за кодом ІМЕІ?
Zevs_Isver Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:35 #2 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:35 ещё на пиши где случилось - чтобы там неходить впредьв милицию хоть обратились?
Black Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:54 #3 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:54 Такі випадки непоодинокі. Останнім часом просто йдеш десь ввечері пізно, луплять ззаду чимось важким, потім луплять ногами і забирають мобільний і гроші, якщо є. Мобільний як правило є в усіх. Це просто п-ц. Звірі малолєтні. А зараз ще амністія була на День Незалежності, так що вважайте...
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:58 Автор #4 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 05:58 ещё на пиши где случилось - чтобы там неходить впредьв милицию хоть обратились?Я сам ще точно нічого не знаю. Так розумію десь в районі трол. депо. Так покоцати нормального мужика... це так не можна залишати, бо скоро від цієї п'янючої сволоти яка лазить по місту в пошуках халяви, не можна буде пройти. Знайду - вб'ю! А таких бажаючих вже багато.
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:03 Автор #5 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:03 Такі випадки непоодинокі. Останнім часом просто йдеш десь ввечері пізно, луплять ззаду чимось важким, потім луплять ногами і забирають мобільний і гроші, якщо є. Мобільний як правило є в усіх. Це просто п-ц. Звірі малолєтні. А зараз ще амністія була на День Незалежності, так що вважайте...Про це і мова. Треба з цим щось робити. Якщо не карати, то їх розплодиться... і так вже хоч відбавляй, ввечері з дівчиною іноді страшно йти. Один отримає по заслузі, інший вже задумається. Жаль все таки що в нас "вишку" відмінили. Так що, якщо знаєте чим можна допомогти - пишіть. За мною не заржавіє.
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:17 Автор #7 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:17 Всі вони падли добрі. Іноді міліція (маю на увазі ті вуличні патрулі по вечорам, та й так) ще гірше за бандюків. Так що якщо чесно, я не бачу сенсу потерпілому звертатись в органи, все рівно справу відкладуть в довгий ящик. Якщо хочеш результату, треба діяти самостійно.
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:20 #8 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:20 сам ничего не сделаешь...а в милицию - обращаться надо...
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:37 Автор #9 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:37 сам ничего не сделаешь...а в милицию - обращаться надо...На рахунок міліції, то цією стороною питання займаються інші знайомі. Мабуть що вже і подали заяву, чи подадуть пізніше. Але сидіти і чекати не можна, потрібно і самим щось робити. Кожен зараз по своїм каналам спробує щось дізнатись. Якщо знайдем (дай Боже!) то за "важкою ударною групою" питання не стане.
Zevs_Isver Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:50 #10 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:50 в милицию обращатся нужно - а то скажут "проюлем 0 - народ не жалуется"
kudrom Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:53 #11 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:53 Ну, я думаю, ти розумієш, що прямо не форумі тобі тут ніхто не напише, до кого звертатися, щоб вирішувати це "неофіційно" )))
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:54 #12 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 06:54 в милицию обращатся нужно - а то скажут "проюлем 0 - народ не жалуется" только они, гады, потом ничего не делают. по моему случаю - IMEI даже "в угоне" не числится хоть полночи дома у меня сидели и протоколы строчили, сверяли все коробочки, гарантийки и пр.
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:00 Автор #13 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:00 Ну, я думаю, ти розумієш, що прямо не форумі тобі тут ніхто не напише, до кого звертатися, щоб вирішувати це "неофіційно" ))) Звісно ж, ніхто так прямо не скаже. Одна ідейка на рахунок цього в мене є. Але є інформація, що якось можна пробити ІМЕІ через інет, є сервіси, які працюють через комерційні супутники. От я і хочу в народа попитати, може хто що знає, підкаже. Потрібно чіплятись за будь-який шанс, а там видно буде.
Адміністратори t0rik Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:10 Адміністратори #14 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:10 Только массовые расстрелы спасут Родину... (с) не скажу
Nikos Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:14 #15 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:14 А не простіше піти вечером в той район і поговорити з маншим підростаючим поколінням, думаю шо хтось шось знає і навіть розповість.
foxx77 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:15 #16 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:15 Телефон уже продан, или будет скоро продан. Ничё не найдете. Реально туда ехать на машине, ловить любых одного двух, и в лес. Раскажут кто, где, когда, и с кем гуляет. В на одном раёне, все друг друга знают.
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:15 #17 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:15 А не простіше піти вечером в той район і поговорити з маншим підростаючим поколінням, думаю шо хтось шось знає і навіть розповість. в том районе одни цыгане. они своих не сдадут - раз. а два - эти подростки еще и за вопросы добавить могут
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:17 #18 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:17 Якшо телефон забрали вночі, то скоріше всього, що зранку в них його вже не було. Він був скинутий або валютчикам, або в точки, які на базарі мобілами торгують, або торгашам за "пятку". Скидають або на "варшавці" або на "північному". Походити попитати такий телефон в валютчиків і бариг. В схожих телефонів звіряти серійник, якшо співпаде номер то тягнути такого дільця в мусарку, бо статтю за скупку краденого ще ніхто не відміняв. А люди в погонах дуже швидко дізнаються хто цей телефон приніс, бо за малолітніх шакалів, які в стайки позбивались, ніхто на зону топати не захоче... А от, якщо все-таки взнають дані того, хто телефон скинув, тоді вирішувати, що робити - чи писати заяву і сажати їх нахєр, чи уточнити адресу проживання і завітати в гості на чайок. Треба прийняти до уваги, шо скидати телефон може не той хто його "замутив", а якась шоха, яка робить те шо їй кажуть... Але якшо взнаєш прізвище хоч одного, то піз**ти треба так, шоб розказав де нори інших... ніхто з них Зою Космодем"янську з себе корчити не буде... ось таке моє ІМХО... шоб це все вигоріло, то треба тільки фарт і трохи попраюцвати ногами, оббігаючи всі точки з трубками...А, взагалі, ситуація в місті мені починає нагадувати кінець 90-х... тоді робилось шось схоже... Зараз страшно жінку саму на вулицю випускати, бо ці дікарі вже взагалі всі мозги прокурили і пропили, і для них різниці вже немає хто стоїть перед ними... Спочатку наломають дров, а потім кричать "Міліція" і "Чого ж ти мене лупиш я ж менший..."... придурки... Твому товаришу співчіваю...
NORBY Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:18 #19 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:18 Якщо що то можу допомогти з розборками! Маю М16А3! Думаю це буде не зайве!А от такі виродки кстаті дуже поширена річ!
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:18 #20 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:18 Телефон уже продан, или будет скоро продан. Ничё не найдете. Реально туда ехать на машине, ловить любых одного двух, и в лес. Раскажут кто, где, когда, и с кем гуляет. В на одном раёне, все друг друга знают.бред какой...какой нафиг лес?"это не наш метод" (с)я к тому, что уподобляться быдлу - вряд ли стоит.еще бы предложили приехать на БТР, расстрелять весь район и сровнять с землей.
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:22 #21 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:22 в том районе одни цыгане. они своих не сдадут - раз.Дивяличсь як питати, в кожного є свій рубіж... навіть среед циган не багато людей, які готові за своїх сісти в інвалідний візока два - эти подростки еще и за вопросы добавить могутЗнову ж таки дивлячись хто і як буде питати.
Nikos Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:22 #22 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:22 Shura 1. Якшо в районі тролейбусного депо, то там циган не багато (там ще бурса є з общагою, спокійно можуть і студенти бути). 2. Якшо спробують "добавити", то інформація в них є точно, а термо-ректальний криптоаналіз не відмінили в цьому році.adebt правий, якшо інцедент стався сьогодні вночі, то телефон будуть скидати сьогодні зранку, або на протязі дня.
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:26 #23 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:26 я к тому, что уподобляться быдлу - вряд ли стоит.А такі питання з такими індівідуамами можна тільки так і вирішувати. Можна звичайно прийти в костюмі і краватці, і засікти час, за який цю краватку на горлі зав"яжуть двойним морським еще бы предложили приехать на БТР...м-м-м... БТР... оце було б рельно кльово
NORBY Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:33 #24 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:33 бред какой...какой нафиг лес?"это не наш метод" (с)я к тому, что уподобляться быдлу - вряд ли стоит.еще бы предложили приехать на БТР, расстрелять весь район и сровнять с землей.Ну якщо чесно то це як матюки! Такі люди іншого не розуміють! А оставляти все як є теж не можна, бо буде повторюватися якщо буде безнаказане! ТАке їм подобається. Заробіток на халяву чим погано, а якщо отримають не менше того чим зробили от тоді подумають перед тим як ще раз таке робити!
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:43 #25 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:43 Ну якщо чесно то це як матюки! Такі люди іншого не розуміють! А оставляти все як є теж не можна, бо буде повторюватися якщо буде безнаказане! ТАке їм подобається. Заробіток на халяву чим погано, а якщо отримають не менше того чим зробили от тоді подумають перед тим як ще раз таке робити!100% вірно. Одного вливання культури через жопу їм звичайно буде мало, а от 2-3 заїзди у відділення ракетно-костильних військ в обласну лікарню і майбутній можливий заїзд на "кічу" може заставити задуматись. Хоча поодинокі вирішення таких проблем нічого не дадуть в загальній зміні ситуації. Суспільство має цим переболіти. От коли в нас з"являться добропристойні райони, в яких патрулі будуть не просто шаритись і п"яних щемити, а дійсно дивитися за порядком, тоді може шось і почне потихеньку мінятися.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.