Перейти до змісту

Неділя 23.09.07

kmd

Рекомендовані повідомлення

Да, соррі, мене не буде. В село до діда рухаюсь - потрібно до зими готуватись.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

ех.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...kmd, не зітхай так...все буде гуд :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

От так завжди.

Як то кажуть, такі дійства пропускаєте!

ех :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покатались супер.......................навіть з мордобоєм.

По порядку....

Догрібши до місця збору, майже вчасно, після ДН дружини....... :)

Став в групу і покрутили ....... до супермаркета. Затарились. По ходу вирішуючи куди їхати. Мали їхати в Цумань...... не поїхали. Поїхали у Воротнів :) , але через Звірів.... Групу вдалося розкочегарити до 40 км/год і навіть трохи протримали цю швидкість. Звернули на Романів.... далі другорядними дорогами добрались до Гаразжі, а там одна група через ліс, а друга на сліках - по грунтовці доїхали до місця зустрічі. Далі штурм гірок вдалий і не дуже вих ноги Мартензом..... купання в 15-градусній воді, масаж...., двохгодинний сон, пивко........... і т.д.

Дорога назад:

Після того як виїхали на асфальт з Андрієм притупили за 40 щоб зігрітися..... Так доїхали до кладовища, Андрюха каже "поворот.... вдвох паралельно не ляжемо", я відстаю метра на 4 і так входимо в поврот...... 46 по спідометру не жарти далі спуск...... по дорозі ходить два синіх штреха, ще два сидить на узбіччі. Зкидаємо трохи швидкість, подаємо звуковий сигнал :) реакції нуль біля першого з Андрюхою пролітаємо в сантиметрах через 12-15 метрів другий виставляє руку і добряче задіває Андрюху його нормально кидає в строну, але втримує кермо............. гальма, обоє на розворот, вели на землю, чувака Андрюха в рознос...... він на землю... підбігли інші троє, поки Андрюха пояснював їхньому товаришу, що той не правий ;) я став між ними, їх тормознув і вже був готовий самому пиз....ливому зарядити з правої в табло, але його відтягнули свої ж. Тут підтягнулись наші 5 пацанів і Іра з Тетяною. Зі словами "Кому пі...дюлєй" швиденько позіскакували з велів............ Але все вже порішали..... дехто навіть розстроївся з цього приводу. ;) Далі дорога на Луцьк швико доїхали, Правда Мартенз з однією робочою ногою, але це не заважало йому крутити 37......... Луцьк. пиво з чіпсами і по домах.

Всім респект за покатушку особливо Мартензу, за витривалість і Діфото за спідометр.... ;):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто фоткав.....?

Давайте фотки..... цікаво ж, я багато чого не бачив..... спав... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тоже!

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Кагби ніхто і не фоткав.

так пару фоток на телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ORV трохи фоткав. Коліть на фоткі його! :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до речі, відкрили дуже цікаву трасу через воротнівсські ліси, те як ми там блукали то окрема тема, чудом виїхали до озера

а взагалі, чудово прокатались, як завжди, що дуже радує

шкода що нога не витримала навантажень :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Мартенз

Як нога?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда наши хлопчики лихо и быстренько разобрались с пьяными братишками, они с гаряча забыли про нас с Ирой (она как всегда поотстала изрядно) и поехали дальше. Пришлось дожидаться Иру мне, хрен знает на что побудила б их одинокая ни о чем не подозревающая велосипедистка. Благо "беседа" с Андрюхой их протрезвила и они были заняты тем, что успокаивали своего не угомонившегося товарища и меня как буд-то не замечали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми тормознули на повороті, Іру я особисто бачив на мості. Хтось сказав ось вони їдуть і ми поїхали, я за нею ще їхав поки не замучився :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми тормознули на повороті, Іру я особисто бачив на мості. Хтось сказав ось вони їдуть і ми поїхали, я за нею ще їхав поки не замучився :)

Отряд не заметил потери бойца :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот и нифига! Был разговор спицально, шоб наших милых дам подождать недалеча! :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закину завтра фотки кмд он виложит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...