Перейти до змісту

Nikon d40 Ошибка. Помогите разобраться.

Thorgalll

Рекомендовані повідомлення

При нажатии на спусковую кнопу выдает такую ошибку: "Ошибка. Нажмите спусковую кнопку затвора еще раз"

Помогите разобраться в чем проблема и как вылечить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ою"єктив який?

kit, при снятии стекла таже ошибка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй зняти та поставити назад об"єктив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да при чем тут объектив? Чаще всего дохнет двигатель взвода механизма затвора/зеркала. Хотя, возможен вариант неисправности механики затвора. Или програмной шестерни.

http://photo-parts.c...r.php?part=3470

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй зняти та поставити назад об"єктив

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в книжці пише що це затвор. неси в ремонт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це що якісь магнітні бурі чи епідемія у Ніконів на Волині. Вже 2 випадок за три дня.

Досліджуючи інет зрозумів шо мабуть моторчик поламався він у ніконів реверсний шо пришвидшує його знос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяка не епідемія, просто фотік бюджетний, і ресурс його не великий. Після певного часу роботи двигуни виходять з ладу. Потім затвори сипляться, програмні шестерні, спалахи... А Ви думали що дзеркалка за 350 ує буде працювати вічно? )) Купуйте D300s, в ньому цей двигун більший в чотири рази, і набагато надійніший. А в Canon двигун не дохне, бо завжди крутиться в одну сторону, а не реверсивно. ( Механіка набагато грамотніше зроблена, та і електроніка теж), хоча, теж свої слабкі місця є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це що якісь магнітні бурі чи епідемія у Ніконів на Волині. Вже 2 випадок за три дня.

Досліджуючи інет зрозумів шо мабуть моторчик поламався він у ніконів реверсний шо пришвидшує його знос.

Я вот тоже исследовал просторы интернета, хотелось ещё услышать мнение Лучан Никонистов, но дельных коммена только 3, и на том спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заміна затвора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяка не епідемія, просто фотік бюджетний, і ресурс його не великий. Після певного часу роботи двигуни виходять з ладу. Потім затвори сипляться, програмні шестерні, спалахи... А Ви думали що дзеркалка за 350 ує буде працювати вічно? )) Купуйте D300s, в ньому цей двигун більший в чотири рази, і набагато надійніший. А в Canon двигун не дохне, бо завжди крутиться в одну сторону, а не реверсивно. ( Механіка набагато грамотніше зроблена, та і електроніка теж), хоча, теж свої слабкі місця є.

кожному своє, мій Д50 в свій час більше сотні тисяч настріляв і завтор був впорядку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожному своє, мій Д50 в свій час більше сотні тисяч настріляв і завтор був впорядку.

Хотя речь идет не вашем D50 но, тогда первые аппараты делались по солидней последующие серии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, скільки лічильник кадрів показує? Так, для інтересу ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Д50 в свій час позиціонувалась на ринку як напівпрофесійна камера (потім Д70), а зараз до того рівня якості механіки і Д7000 не дотягує.

Я їх перебрав не один десяток, д40, 40х, 60, 3000, 3100, 3200 зроблені дуже ненадійно і примітивно. При чому в Д40 двигун вмирав рідше, може тому що цих камер менше, а 3000 вже мруть як мухи.

Мало того, так ще коли двигун заклинює в такому положенні, що на колекторі ротора утворюється коротке замикання, то згоряє ще й драйвер, який керує роботою двигуна, і його теж потрібно міняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Много и это логично, что возникла не исправность, если вы не заметили то название топика, помогите разобраться, что означает помогите понять, что может быть не исправно и как починить, а не как найти решение проблемы в гугл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене D40 made in Thailand, 5-6 років, я і не знав, що вони ламаються:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Много и это логично, что возникла не исправность, если вы не заметили то название топика, помогите разобраться, что означает помогите понять, что может быть не исправно и как починить, а не как найти решение проблемы в гугл.

ми що на битві екстрасенсів? тут може бути кілька причин і полагодити можуть лише в сервісі, або той хто реально шарить у ремонті САМЕ ТАКИХ АПАРАТІВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаєте як - так і скажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене D40 made in Thailand, 5-6 років, я і не знав, що вони ламаються :)

все може зламатись і все має свій ресурс, тим більше техніка, котра стабільно та часто використовується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене D40 made in Thailand, 5-6 років, я і не знав, що вони ламаються

В мого знайомого є D40, так йому років зо 6. І теж живий-здоровий. Правда знімає він ним кадрів 30 раз на тиждень ^_^

ми що на битві екстрасенсів? тут може бути кілька причин і полагодити можуть лише в сервісі, або той хто реально шарить у ремонті САМЕ ТАКИХ АПАРАТІВ.

Що не зрозуміло? Людина хоче на халяву і вже. Для чого лишня інформація? ;)

Коротше, припиняю офтоп і бажаю ТС виявити проблему ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаєте як - так і скажіть.

А по теме можно комментарий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При нажатии на спусковую кнопу выдает такую ошибку: "Ошибка. Нажмите спусковую кнопку затвора еще раз"

... попробуйте зробити зйомку в режимі "М"... якщо буде знімати... проблема в об,єктиві.... якщо ні тоді в сервіс...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... попробуйте зробити зйомку в режимі "М"... якщо буде знімати... проблема в об,єктиві.... якщо ні тоді в сервіс...

Уже все перепробовал, то что можно было проверить.

А в Луцк есть сервис Nikon?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже все перепробовал, то что можно было проверить.

А в Луцк есть сервис Nikon?

..720088 ... перезвоніть запитайте... можливо допоможуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...