Перейти до змісту

Розсада суниці

andriy1983

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 233
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щодо Клері,то замітив особливість - весь її цвіт витягується поверх листя. Тобто всі суцвіття дуже добре і гарно видно.

post-9646-0-66834000-1399191018_thumb.jp

Опубліковано

Прошу відгукнутися всім,хто брав у мене полуницю.Як перенесли приморозок рослинки?Чи не багато померзло?

Опубліковано

норм, ріст ніби не зупинявся, хоча за 1км річка,ставок та ліс, буває прохолодно.

живучі такі, спочатку росли помалу, а тепер вигнались...

Опубліковано

норм, ріст ніби не зупинявся, хоча за 1км річка,ставок та ліс, буває прохолодно.

живучі такі, спочатку росли помалу, а тепер вигнались...

Не померзли?Якщо серединка чорна,то цвіт змерз-ягід не буде.

Опубліковано

У нас теж досить великі втрати - багато цвіту підмерзло. Але така ситуація в цьому році по всій Україні у більшості тих хто професійно займається ягодою.

Опубліковано

Моя Альба ніби жива. Тільки одного куща "підняв" і засипав землею кріт

Та ні - ви напевне не зрозуміли. Самі кущі суниці не померзли, а от цвіт попідмерзав. Рослині це шкоди великої не принесло, а от урожаю то так.

Опубліковано

Я журилася, що моя альба довго не цвіте, а вийшло якраз добре. Під мороз попали одиничні квіти. Вона в мене під сливами посаджена, напевно через затінення, хоч воно й незначне, так довго не випускала квітконосів.

А от з ольвією на полі взагалі непонятки. Цвіт вимерз якимись плямами. В одному кущі всі серединки чорні а зовсім поруч жодної пошкодженої квітки.

Опубліковано

Я журилася, що моя альба довго не цвіте, а вийшло якраз добре. Під мороз попали одиничні квіти. Вона в мене під сливами посаджена, напевно через затінення, хоч воно й незначне, так довго не випускала квітконосів.

А от з ольвією на полі взагалі непонятки. Цвіт вимерз якимись плямами. В одному кущі всі серединки чорні а зовсім поруч жодної пошкодженої квітки.

Так,частково якось померзла.У нас альба раніше почала цвісти,то вже трохи ягід є.Ягоди витримали мороз.Читав,що вони витримують -2.

Опубліковано

Вже полуничка випускає вуса.Я зазвичай загортаю їх в рядок,щоб формувалося гарно поле і добре було збирати.))

Опубліковано

А от і наші ягоди, після дощу трохи із землею.

post-13697-0-15312100-1400499980_thumb.j post-13697-0-25499400-1400499981_thumb.j

post-13697-0-67468800-1400499982_thumb.j post-13697-0-57543700-1400499983_thumb.j

Ми для того щоб не була брудна стелемо під кущі солому

білої суниці в вас немає часом?

Нажаль ні.

Опубліковано

Ми для того щоб не була брудна стелемо під кущі солому

Лікарня плани попутала мені, мав тирсу стелити.

Те що брудна - то не біда. Помити можна.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В МЕНЕ ПЕРШІ ЯГОДИ ПОВИЛИСЬ.... НЕ ФІГА СОБІ РОЗМІР )))) ПРИЄМНО ЗДИВОВАНИЙ

Хороший сорт+якісна розсада+добрий догляд=відповідний врожай.))) Звертайтеся.Матимемо на липень касетну розсаду інших сортів.Можливо зацікавить Вас)))

Опубліковано

В МЕНЕ ПЕРШІ ЯГОДИ ПОВИЛИСЬ.... НЕ ФІГА СОБІ РОЗМІР )))) ПРИЄМНО ЗДИВОВАНИЙ

Завантажуйте при можливостіфото.Буде цікаво подивитися!)

Опубліковано
-bodia88888/ не стеліть тирсу. Я пробувала на міжряддя й то суниці потім від неі важко вимити було. Краще вже трави накосіть, або картоном з ящиків старих.
Опубліковано

post-21779-0-11672200-1401484611_thumb.jpost-21779-0-72309500-1401484620_thumb.j

Не зовсім фото суниць, але діти смакують прямо з грядки, не можна відігнати.

Перше фото-просто клас)))))))))

Опубліковано

Прошу відгукнутися як у кого полуниця.Чи не гниє після дощів?

Ягоди зелені були не маленького розміру, а от чи витримали дощ, побачу на вихідних

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...