Skorpio76 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 15:27 #26 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 15:27 вирішили купувати ZELMER 919.0 ST. в пятницю казали привезуть під двері (сервайс йолкі палкі). Першим враженням поділюся обовязковоПри усьому багатсві вибору іншої альтернативи немає.
nickel Опубліковано 31 Травня, 2013 в 00:05 #27 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 00:05 вирішили купувати ZELMER 919.0 ST. в пятницю казали привезуть під двері (сервайс йолкі палкі). Першим враженням поділюся обовязково Продаючи миючі пилососи та з аквафільтрами завжди радив двічі подумати, а ще краще купити два пилососи - один миючий для генеральних уборок і простий для міні-прибирань. Коли радість від покупки проходить, то жінкам стає лінь совати за собою таку бандуру під час звичайної уборки, коли, наприклад, дитина крихти розсипала на коврі і треба їх прибрати. Віником по ковру не дуже зручно, а заливати воду в фільтр, а потім мити той фільтр і пилосос через жменьку крихт... От і виходить, що вдома стоятиме дорогущий, супер-пупер наворочений миючий пилосос з аквафільтром, а жінка мете віником. Мішковий чи колбовий пилосос може стояти в готовому для роботи стані весь час, на відміну від миючих і аквафільтрових. Взяв, чмихнув по ковру і знову в куток, поки мішок чи колба не заповниться. Раз у місяць замінив мішок (одноразовий) за 10 секунд і знову забув про пилосос, чи витряхнув багаторазовий, чи висипав колбу - потрібне підкреслити. В колбових, правда, є свої "мухи". Ну але вибір вже зроблений. І не кажіть потім, що не попередив
Bestie Опубліковано 31 Травня, 2013 в 05:20 Автор #28 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 05:20 вирішили купувати ZELMER 919.0 ST. в пятницю казали привезуть під двері (сервайс йолкі палкі). Першим враженням поділюся обовязково Продаючи миючі пилососи та з аквафільтрами завжди радив двічі подумати, а ще краще купити два пилососи - один миючий для генеральних уборок і простий для міні-прибирань. Коли радість від покупки проходить, то жінкам стає лінь совати за собою таку бандуру під час звичайної уборки, коли, наприклад, дитина крихти розсипала на коврі і треба їх прибрати. Віником по ковру не дуже зручно, а заливати воду в фільтр, а потім мити той фільтр і пилосос через жменьку крихт... От і виходить, що вдома стоятиме дорогущий, супер-пупер наворочений миючий пилосос з аквафільтром, а жінка мете віником. Мішковий чи колбовий пилосос може стояти в готовому для роботи стані весь час, на відміну від миючих і аквафільтрових. Взяв, чмихнув по ковру і знову в куток, поки мішок чи колба не заповниться. Раз у місяць замінив мішок (одноразовий) за 10 секунд і знову забув про пилосос, чи витряхнув багаторазовий, чи висипав колбу - потрібне підкреслити. В колбових, правда, є свої "мухи". Ну але вибір вже зроблений. І не кажіть потім, що не попередив якщо уважно почитати характеристики, то цей пилосос з мішком для збору пилу також, не обовязково кожен раз мити. а ще маючи два пилососи, думай куди їх сховати в квартирі. це те саме шо кухонний комбайн, не доставати з стінки ради одного яблука для пюре, краще терткою пальці зтерти. Пилосос купувався для гарного і якісного прибирання в великій кімнаті, ато діти ростуть швидко, повзати почнуть, не хочеться щоб було брудно.
ISV Опубліковано 31 Травня, 2013 в 06:41 #29 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 06:41 Порохотяги ZELMER 919 серії мають ще змінні одноразові мішки для збору сміття (5 шт. іде відразу у комплекті), якщо вже ліньки наповнити контейнер водою і потім вилити його в унітаз (займе близько 3-5хв.), то просто його вийняти і поставити одноразовий мішок для сміття, який займе місце менше ніж будь-який порохотяг коли необхідно буде аквафільтр чи вологе прибирання.P.S. Жінка за 4-5 років експлуатації ні разу не жалілася що він важкий (дуже маневрений і легкий у водінні по підлозі та килимам квартири).
nickel Опубліковано 31 Травня, 2013 в 09:16 #30 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 09:16 якщо уважно почитати характеристики, то цей пилосос з мішком для збору пилу також, не обовязково кожен раз мити. а ще маючи два пилососи, думай куди їх сховати в квартирі. це те саме шо кухонний комбайн, не доставати з стінки ради одного яблука для пюре, краще терткою пальці зтерти. Пилосос купувався для гарного і якісного прибирання в великій кімнаті, ато діти ростуть швидко, повзати почнуть, не хочеться щоб було брудно. По ваших аргументованих відповідях видно, що Ви вже не плаваєте в цьому питанні, а значить не повинні пожалкувати про свій вибір. Хай служить. Порохотяги ZELMER 919 серії мають ще змінні одноразові мішки для збору сміття (5 шт. іде відразу у комплекті), якщо вже ліньки наповнити контейнер водою і потім вилити його в унітаз (займе близько 3-5хв.), то просто його вийняти і поставити одноразовий мішок для сміття, який займе місце менше ніж будь-який порохотяг коли необхідно буде аквафільтр чи вологе прибирання. P.S. Жінка за 4-5 років експлуатації ні разу не жалілася що він важкий (дуже маневрений і легкий у водінні по підлозі та килимам квартири). Не треба починати холівар, я всього-навсього радив двічі подумати, що ТС і зробила. Про переваги миючих пилососів над "сухими" я можу розказувати добру годину, як і про переваги аквафільтрів над "сухими" фільтрами. В принципі як і про переваги "сухих" пилососів над усіма іншими.
Bestie Опубліковано 31 Травня, 2013 в 10:19 Автор #31 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 10:19 прийшлося швидко вникати в суть питання, читати коменти, переглядати відео різних моделей пилесосів. якщо справді потім пожалкую про свій вибір, я особисто напишу, що ви були праві. Дякую
andrik_w Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:53 #32 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:53 вирішили купувати ZELMER 919.0 ST. в пятницю казали привезуть під двері (сервайс йолкі палкі). Першим враженням поділюся обовязково Продаючи миючі пилососи та з аквафільтрами завжди радив двічі подумати, а ще краще купити два пилососи - один миючий для генеральних уборок і простий для міні-прибирань. Коли радість від покупки проходить, то жінкам стає лінь совати за собою таку бандуру під час звичайної уборки, коли, наприклад, дитина крихти розсипала на коврі і треба їх прибрати. Віником по ковру не дуже зручно, а заливати воду в фільтр, а потім мити той фільтр і пилосос через жменьку крихт... От і виходить, що вдома стоятиме дорогущий, супер-пупер наворочений миючий пилосос з аквафільтром, а жінка мете віником. Мішковий чи колбовий пилосос може стояти в готовому для роботи стані весь час, на відміну від миючих і аквафільтрових. Взяв, чмихнув по ковру і знову в куток, поки мішок чи колба не заповниться. Раз у місяць замінив мішок (одноразовий) за 10 секунд і знову забув про пилосос, чи витряхнув багаторазовий, чи висипав колбу - потрібне підкреслити. В колбових, правда, є свої "мухи". Ну але вибір вже зроблений. І не кажіть потім, що не попередив В даній моделі присутній також звичайний мішок для сміття, і немає потреби купувати інший мішковий пилосос. Коли потрібне вологе прибирання тоді ставиться водяний бак, в інших випадках ставиться мішок.
Skorpio76 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 19:44 #33 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 19:44 вирішили купувати ZELMER 919.0 ST. в пятницю казали привезуть під двері (сервайс йолкі палкі). Першим враженням поділюся обовязковоПродаючи миючі пилососи та з аквафільтрами завжди радив двічі подумати, а ще краще купити два пилососи - один миючий для генеральних уборок і простий для міні-прибирань.Купувати два пилососи? Дуже цінна порада. Зайві витрати, плюс пилесос - річ досить габаритна, якій не так легко знайти місце для зберігання. Два пилесоси - це дві габаритні речі у квартирі, навіть якщо другий і менших габаритів.Як уже писали, в обраній моделі є два модулі для сміття: один контейнер з аквафільтром, другий - звичайний, здається багаторазовий мішок (на спец рамі-контейнері). Що б підготувати акваблок до роботи потрібно аж .1-2 хв.. просто залили 1,0-1,2 л води. А миття/чистка аквафільтра після прибирання займе до 3-4 хв. Щоправда ми лишаємо акваблок (губку) на 1-2 годинки підсохнути.Стаж користування ZELMER 919.0 ST - понад 1.5 роки. Хороша модель.
nickel Опубліковано 31 Травня, 2013 в 20:26 #34 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 20:26 Купувати два пилососи? Дуже цінна порада. Зайві витрати, плюс пилесос - річ досить габаритна, якій не так легко знайти місце для зберігання. Два пилесоси - це дві габаритні речі у квартирі, навіть якщо другий і менших габаритів. Як уже писали, в обраній моделі є два модулі для сміття: один контейнер з аквафільтром, другий - звичайний, здається багаторазовий мішок (на спец рамі-контейнері). Що б підготувати акваблок до роботи потрібно аж .1-2 хв.. просто залили 1,0-1,2 л води. А миття/чистка аквафільтра після прибирання займе до 3-4 хв. Щоправда ми лишаємо акваблок (губку) на 1-2 годинки підсохнути. Стаж користування ZELMER 919.0 ST - понад 1.5 роки. Хороша модель. Хочеш похоліварити? Офіційна статистика: ті хто змінили "сухий" пилосос на "вологий", почали користуватися пилосом рідше ніж коли користувалися "сухим", а віником, навпаки, - частіше. Про причину я писав вище, дослідження проводилося одним з світових лідерів з виробництва миючих пилососів та аквафільтрових. Результати статистики невтішні, тому побачити їх можна лише на спец. семінарах. Ті хто думали, що я лише хочу впарити два пилососа, дуже часто потім приходили і докуповували другий "нащодень", находили і кошти на нього і місце в маленькій квартирі. Вибачалися, що думали про мене фігню всяку. Я не торгую пилососами зараз, тому мої поради не заангажовані, і беруться вони з досвіду, який мені давали самі покупці. Я вмів їх слухати. п.с. І да, мої поради стосувалися лише ТС. Всіх хто має пилосос і шукає виправдання своєму вибору, вони не стосуються і до читання заборонені.
Anut@ Опубліковано 24 Червня, 2013 в 13:15 #35 Опубліковано 24 Червня, 2013 в 13:15 вирішили купувати ZELMER 919.0 ST. в пятницю казали привезуть під двері (сервайс йолкі палкі). Першим враженням поділюся обовязково Чекаєм!
Bestie Опубліковано 24 Червня, 2013 в 14:55 Автор #36 Опубліковано 24 Червня, 2013 в 14:55 Зовсім з голови вилетіло.... так 1,пилесос в комплекті має купку насадок, що значно полегшує прибирання, міцний шланг, і труба, маневренний(я його від землі не відриваю, тому на вагу не скаржуся) 2,не дуже гучний, потужний 3.пил і волося збирає пречудово, миттям пока не займалася(бракує часу), хоча певне попробую вікно помити 4.після прибирання жодних сторонніх запахів, пил весь в резервуарі(там така кака-бяка, я не думала, що може таке бути) 6.чистка займає 2-3хв,не більше За стільки грошей не пошкодувала про свій вибір, раджу.
DOCENT Опубліковано 30 Червня, 2013 в 20:31 #37 Опубліковано 30 Червня, 2013 в 20:31 один з найкращих (ну і найдорожчих) DYSON.http://www.dyson-shop.com/goods.php?id=64дим з цигарок не пропускае !!якщо купувати, тільки у польщі !! значно дешевше (близько 2500 грн мінус)(мичта хозяйки)
SergVyg Опубліковано 1 Липня, 2013 в 13:55 #38 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 13:55 Замовив собі Zelmer 919.0 ST за 1386 + доставка зі Львова 45 грн. Завтра має бути.
zaHARE Опубліковано 7 Травня, 2014 в 12:54 #39 Опубліковано 7 Травня, 2014 в 12:54 Мій Зелмер ледь тягне,іноді навіть зернятко рису не може втягнути,але після кожного прибирання стакан повний пилу.В чому прикол?
a.shmat Опубліковано 7 Травня, 2014 в 13:09 #40 Опубліковано 7 Травня, 2014 в 13:09 Мій Зелмер ледь тягне,іноді навіть зернятко рису не може втягнути,але після кожного прибирання стакан повний пилу.В чому прикол?А яка модель?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.