Перейти до змісту

Як налаштувати Wi-Fi роутер щоб працював як Switch?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, мене цікавить як можна зробити з звичайного wi-fi роутера свіч? Потрібно це тому що я маю ПК і сусід має ПК і я буду роздавати йому інтернет але тільки по кабелю, можливість безпровідного інтернету поки не потрібна але пригодиться пізніше.

Знайомий каже що так зробити не можна, він правий?

Опубліковано

Так роутер і так працює як свіч, раз wi-fі не треба то вимкни його шоб ніхто лишній не підключився тай і все.

Опубліковано

Зазвичай ззаду роутера є кнопочка і там пише wi-fi ось вона і вимикає радіомодуль...

Якщо такого не видно то вимикається програмно.

Напиши модель.

Опубліковано

Зазвичай ззаду роутера є кнопочка і там пише wi-fi ось вона і вимикає радіомодуль...

Якщо такого не видно то вимикається програмно.

Напиши модель.

Моделі я не знаю оскільки не купляв ще, хотів щоб порадили що купити у разі можливості відключення wi-fi, отже який роутер можна купити?

Якщо я равильно поняв то у кожного є така функція,так?

Опубліковано

Є, купуєш любий wi-fi роутер... дивись по рейтингу, і читай відгуки, бажано холодний брати, бо коли там в середині сахара то це не є гуд.

Як купиш то читаєш інструкцію, там є як увімкнути або вимкнути безпровідну мережу.

У мене такий тільки з АДСЛ, нарікань немає, тягне ого-го, навіть на вулиці.

Опубліковано

Є, купуєш любий wi-fi роутер... дивись по рейтингу, і читай відгуки, бажано холодний брати, бо коли там в середині сахара то це не є гуд.

Як купиш то читаєш інструкцію, там є як увімкнути або вимкнути безпровідну мережу.

У мене такий тільки з АДСЛ, нарікань немає, тягне ого-го, навіть на вулиці.

Дякую буду дивитись!

Опубліковано

главное не забыть DHCP откючить на роутере который будеш как свич юзать

ити ты и инет из него себе берёш?

ні це він від мене буде інтернет брати

Опубліковано

Якось так :

post-133-0-67747000-1368989184_thumb.png

Кабелі від LAN1-4 підуть до свого та сусідського компьютерів.

схему підключення я знаю) мене цікавило чи можна відключити вайфай, кажуть можна, буту пробувати

Опубліковано

я о роутере

я щось не зрозумів постановку вашого питання... нет беде вестися від мене і у мене стоятиме роутер)

Опубліковано

я о роутере

я щось не зрозумів постановку вашого питання... нет беде вестися від мене і у мене стоятиме роутер)

к тебе инет как попадает?

тоесть это роутер и роутить будет инет? ну хорошо

ВиФи отключи и всё

Опубліковано

я о роутере

ВиФи отключи и всё

до мене попадає через кабель, просто підключений до ПК

Опубліковано

я о роутере

ВиФи отключи и всё

до мене попадає через кабель, просто підключений до ПК

тогда покупаешь роутер (какой тебе понравится)

кабель "с итернетом" подключаешь в WAN разъем (из картинки в посте №7)

любой из LAN портов роутера к себе в комп, настраиваешь роутер "по памятке" провайдера - имеешь инет на компе

отключаешь ВиФи в роутере, раз так хочется (для верности можешь антенну выкрутить :) )

соседа подключаешь к любому свободному LAN потру роутера

Опубліковано

Не знаю як з яким роутером, у моєму випадку вімкнув кабель з інетом у WAN далі кабель LAN1 собі до ПК і кабель який підключається до LAN2 сусіду кидаю провід через вікно, і все, інет є у двох, без ніяких налаштувань. Це треба спробувати, як на велосипеді...

Опубліковано

без ніяких налаштувань. Це треба спробувати, як на велосипеді...

подключи роутретер к старому билингу ДГ или к Визору "без ніяких налаштувань" .....

Опубліковано

Ну є нюанси, мало інформації, автор який у тебе провайдер? Як називається твій інет? типу ого, ДатаГруп, Айрбітс...

Опубліковано

Ну є нюанси, мало інформації, автор який у тебе провайдер? Як називається твій інет? типу ого, ДатаГруп, Айрбітс...

то что есть нюансы (с большой буквы НЮ) было видно ещё в первом посте

Опубліковано

Є 2 варіанти Київстар і Uainet

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...