Перейти до змісту

рибалка 2013

ivanovish

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю!Водойма Мар"янівка стала платна-20гривень а клює дрібний карась ,правда зрідка попадається карпік по 0,5 кг і карась грам по 300-400,але рідко.

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаю!Водойма Мар"янівка стала платна-20гривень а клює дрібний карась ,правда зрідка попадається карпік по 0,5 кг і карась грам по 300-400,але рідко.

я сьогодні це теж взнав. але ця водойма природна, то як її можна було взяти в оренду???

З.І. беру Стир, Дніпро, Світязь і т.д. в оренду...

Опубліковано

то як її можна було взяти в оренду???

Згадай в якій країні ми живемо... . :sm128: (((

Сьогодні чув зранку в новинах. Що всі водойми е власністю держави незалежно від того чи в оренді вони і власники мають забезпечити усіх бажаючих вільний доступ для купання та відпочинку в тому числі і ловлі риби як любительської так і спортивної причому безкоштовно. Хто має доступ до такого закону підтвердіть.киньте ссилку на закон. Дякую.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

У неділю 14 липня усі , хто вважає себе рибалкою, відзначатимуть День рибалки!

на ставку в "Адреналін сіті"

Отож! приходьте та поборіться за одне з трьох призових місць

(1-ше місце) Найбільша риба

(2-ге місце) Найбільша кількість хвостів

(3-тє місце) Найбільша загальна вага

Початок о 05-00 ранку

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Останнім часом спостерігаю рибалок на великому (центральному) ставку в Несвічах. Там завжди велось промислове вирощування риби і ловити було заборонено. Можливо зараз дозволяють платно рибалити? Чи це просто ВІП персони котрим дозволено ловити рибу прямо біля попереджувальних заборонних табличок?

Опубліковано

Останнім часом спостерігаю рибалок на великому (центральному) ставку в Несвічах. Там завжди велось промислове вирощування риби і ловити було заборонено. Можливо зараз дозволяють платно рибалити? Чи це просто ВІП персони котрим дозволено ловити рибу прямо біля попереджувальних заборонних табличок?

А на машини звертали увагу, ну хоча б на номера. І ловлять де місця кормлення риби.

Опубліковано

А на машини звертали увагу, ну хоча б на номера. І ловлять де місця кормлення риби.

Звичайні машини. Ніякої крутизни. Скоріше навпаки. Стоять на дорозі напроти місця ловлі. Я не знаю де кормлять рибу, а ловлять прямо біля траси. Коли проїжджав прямо при мені мужик витягнув якусь невелику рибинку.

Опубліковано

Відпишіться хто рибачив в Млинові на водосховищі.

Ще покльовує невеликий окунець (50-200, рідко до 400 грам) на мікроджиг і невеликі воблери, правда треба знати "точки".

Опубліковано

Звичайні машини. Ніякої крутизни. Скоріше навпаки. Стоять на дорозі напроти місця ловлі. Я не знаю де кормлять рибу, а ловлять прямо біля траси. Коли проїжджав прямо при мені мужик витягнув якусь невелику рибинку.

Так чкшо ловлять на обвідному каналі то ловіть ніхто там не забороняе ловити.

Опубліковано

Ставок що на території Адреналін сіті запрошує Вас і Ваші сім’ї взяти участь у турнірі з риболовлі.

що відбудеться в ніч з суботи на неділю 10-11 серпня 2013р.

будуть розіграні три призові місця

1. Найбільша риба
  2. Найбільша кількість хвостів
  3. Загальна вага

Турнір пройде в розважальному комплексі «Адреналін сіті» за адресоюм. Луцьк, вул.Карбишева,1 Карту проїзду ви можете знайти за посиланням.

Реєстрація о 20:00

Початок турніру о 21:00

Отримати додаткову інформацію, дізнатися про умови участі, а також зареєструватися в турнірі Ви зможете за телефоном: (099)365-37-52 контактна особа - Михайло

Опубліковано
Ставок що на території Адреналін сіті запрошує Вас і Ваші сім’ї взяти участь у турнірі з риболовлі. що відбудеться в ніч з суботи на неділю 10-11 серпня 2013р. будуть розіграні три призові місця
  1. Найбільша риба
  3. Загальна вага

Турнір пройде в розважальному комплексі «Адреналін сіті» за адресоюм. Луцьк, вул.Карбишева,1 Карту проїзду ви можете знайти за посиланням. Реєстрація о 20:00 Початок турніру о 21:00 Отримати додаткову інформацію, дізнатися про умови участі, а також зареєструватися в турнірі Ви зможете за телефоном: (099)365-37-52 контактна особа - Михайло

Вказуйте ціну, навіщо будемо наярювати Михайлу.

Опубліковано

особісто

Правильно казати "асабіста".

Доречі, шо там на заліві? В неділю буду байдаркою плавати, думаю щукосомоокуня поганяти. Є сенс?

Опубліковано

Так чкшо ловлять на обвідному каналі то ловіть ніхто там не забороняе ловити.

Я десь писав про обвідні канали? Ловлять на великому ставку.

Опубліковано

Несвічі!!! Простому смертному там (на головному ставі) ловити не дозволять... Треба належати до прокурорського, міліцейського сословія, і крім того трошки володіти інформацією як деребаняться рибгоспом гроші, які виділяються з бюджнту в рамках державних цільових програм....... От тоді керівництво саме запросить на рибалку...

Опубліковано

Народ хто підкаже куди краще зараз поїхати на рибалку з ночовкою, так щоб можна було нормально туда доїхати , було де розкластися ухі,шашличка зробити. Риба більш цікавить щось невелике карасик 100-500грам ну карпикі невеликі. Хто що може порадити? Відстань не так щоб далеко було. Дивлюсь сторону Садова,Кошоша десь в ті края.

Опубліковано

Доречі, шо там на заліві? В неділю буду байдаркою плавати, думаю щукосомоокуня поганяти. Є сенс?

Сенс є завжди, але зауважте що човнів буде до десятка, тому самі "робочі" крапки можуть бути зайняті. А так то щучка та окунець там покльовують, хто знає де і на що.

Удачі.

Опубліковано
Ставок що на території Адреналін сіті запрошує Вас і Ваші сім’ї взяти участь у турнірі з риболовлі. що відбудеться в ніч з суботи на неділю 10-11 серпня 2013р. будуть розіграні три призові місця
  1. Найбільша риба
  3. Загальна вага

Турнір пройде в розважальному комплексі «Адреналін сіті» за адресоюм. Луцьк, вул.Карбишева,1 Карту проїзду ви можете знайти за посиланням. Реєстрація о 20:00 Початок турніру о 21:00 Отримати додаткову інформацію, дізнатися про умови участі, а також зареєструватися в турнірі Ви зможете за телефоном: (099)365-37-52 контактна особа - Михайло

Вказуйте ціну, навіщо будемо наярювати Михайлу.

гадаю 100 грн.

а взагалі Михайлу подобається давати відповідь на запитання)

Народ хто підкаже куди краще зараз поїхати на рибалку з ночовкою, так щоб можна було нормально туда доїхати , було де розкластися ухі,шашличка зробити. Риба більш цікавить щось невелике карасик 100-500грам ну карпикі невеликі. Хто що може порадити? Відстань не так щоб далеко було. Дивлюсь сторону Садова,Кошоша десь в ті края.

1. Найбільша риба
  3. Загальна вага

там карась більше 150грам і так десь за пів дня реально кілограм 5 наловити, знаю бо ловив) + карп та амур

Опубліковано

З суботи на неділю був на риболовлі в Конюхах. На водоймі були десь о 16.00 год, ціллю рибалки був КАРП, отож ловили на кукурузу з підсадкою плаваючого бойла (мулу дуже багато), приманки заносили в водойму і разом підкормлювали те місце. Перша покльвка була десь об 20 годині, взяв невеличкий карпик (грам 800-900), потім трішки більший, на цьому "вечірній кльов" закінчився. Вночі в мене взяло 3 карася (2 біля 500 грам і 1 на 1 кг) і в колеги карп якого не витягнули, зійшов під самим підсаком. Під ранок пройшла гроза і погода спортилась, тож на "кльов раннішній" ми не розраховували. Але вдалось виловити ще 1 карпа і щось більше зійшло. Отож результат на 2-ох 8 рибин вагою біля 5 кг (колега, який мене запросив на рибалку казав, що кльов був не сильний) в інших рибаків, які сиділи на карпа було глухо, підкормка підсипана з наживкою робить дива :_08: . Заплатив за рибалку 50 грн (цікаво, що власник приїхав по гроші десь о 2 годині ночі)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...