Перейти до змісту

Куплю (або поміняю) RAM для ноутбука

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба точно таку планку пам'яті для ноута: Hynix 2 GB SO-DIMM DDR2 800 MHz (HYMP125S64CP8-S6).

Одна така вже в системі стоїть, то для режиму DualChannel треба другу таку ж. Тільки от незадача: нещодавно купив таку ж, на наклейках і мікросхемах пише Hynix. Проте AIDA та інші діагностичні тулзи кажуть, що це Kingston 16HTF12864AY-667D4, та ще й 667 МГц. А мені треба саме 800-МГцовий Hynix...

Ну, або поміняю дві свої планки пам'яті (SK Hynix HYMP125S64CP8-S6 та Kingston 16HTF12864AY-667D4) з моєю доплатою на дві однакові планки хорошої RAM DDR2 800.

Або ж хоча б поміняю свого Кінгстона 667 МГцоговго з доплатою на щось 800-МГцове...

Опубліковано

Зовні така. Але точно таку вже купив, зараз стоїть в ноуті, і розпізнається як 667-МГцовий Кінгстон. Треба пробувати!

Опубліковано

можна прошити спд від 800мгц планки в 667,так як чіпи там однакові.просто не понятно хто і нащо зашив туди спд кінгстона

Опубліковано

Виявляється, не тільки Hynix може видавати себе за Kingston (як у мене), а й навпаки :)

Хоча там в чоловіка чіпи від Hynix. А в мене чіпи від Hynix, але система показує Kingston.

Cooler, а це реально зробити в домашніх умовах?

Опубліковано

Хех :) Допомогло, дякую щиро, Cooler! Перепрошив Кінгстонівський модуль, і тепер він в мене Хінікс :)

Темку закриваю в зв'язку з неактуальністю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...