Перейти до змісту

Вибір мобільного для дзвінків

Рекомендовані повідомлення

Стоїть питання у виборі мобільного телефону для дзвінків (не мало), тому й ламаю голову...

Для інету є айфон, а для роботи хочу добротного, надійного, зручного, бажано в металевому корпусі, і головне що б гарно тримала батарейка...(сенсор відпадає)

Поки зупинив вибір на тепер уже ретро телефоні Nokia E52

Підкажіть, будь ласка, достойні варіанти.

Бютжет до 2тис.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую-достойний апарат бізнес-класу.батарея тримає цілком пристойно. в самого раніше був- продав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

айпонт для дзвінків вже не годиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ай да і падкалов)))

5 балів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую ретродевайси Е51, Е52.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такі телефони для активних дзвінків не годяться, багато говорю по роботі маю 2-а звичайні телефони nokia 2710c-2 і nokia-китай ( на 2-і сімки) , в одному і другому сильні батареї, тому тримають по 5 днів десь. Доцільності поки не бачу в придбанні телефонів аля iphone 5 чи galaxy s 4, бо задовбусь їх заряджати кожен день. Тому для роботи я також схиляюсь до нокій стареньких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia X1-01 Dual SIM -- 400 грн. Батарея -- 12-14 дней.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia X1-01 Dual SIM -- 400 грн. Батарея -- 12-14 дней.

Це якщо не дзвонити)

Більше 6 днів батерея не витягує. В день приблизно 50 дзівнків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це якщо не дзвонити)

Більше 6 днів батерея не витягує. В день приблизно 50 дзівнків.

Извините за нескромность, но я в туалет хожу без телефона, а если от вуха не отрывать -- может и дня быть мало, я его, тоже, не как фонарик использую.

Если на двох сим -- возможно и 6 дней..., но на одной у меня -- меньше 11 дней никогда не было, телефон довольно таки "боевой" -- ударов, падений не боится. Проверено!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дві сім одночасно досить сильно садять батарею

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дві сім одночасно досить сильно садять батарею

Возможно. По этому поводу не скажу ничего. Стоит одна симка. Телефон используется только для звонков (никакого радио, музыки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Highscreen Boost - неделя без подзарядки!

2e2a1dd04592dfd3193a9240799e.jpg

ОС: Android 4.1.2

Дисплей: 4.3′′ 960 X 540 qHD, IPS-матрица

Процессор: Qualcomm 8225 1,4 ГГц (двухъядерный)

Размер оперативной памяти: 1 Гб

Размер постоянной памяти: 4 Гб

Габариты: 123*68*14,2 мм

Вес: 185 г

Аккумулятор: Li-Ion 4160 мА/ч

Камера: 1.3 Мп + 8 Мп с автофокусом

Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n

FM-радио

Bluetooth: 3.0+EDR

Слот расширения: microSD (совместимо с SDHC), поддержка карт объемом до 32 Гб

Сети: GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 МГц); UMTS (900/2100 МГц)

Встроенный GPS-приемник

Дополнительно:

• Поддержка двух SIM-карт (Dual SIM Dual Standby) • G-сенсор

• Цифровой компас

• Датчик приближения

• Датчик света

Телефон російського виробництва.

Взагалі, гарні цяцьки почали робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cherman, апарат габаритний, звичайно, але ж функцію виконує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон російського виробництва.

Компания «Вобис Компьютер», владеющая торговой маркой Highscreen и продвигающая на российском рынке недорогие китайские смартфоны, отовит к выпуску модель Highscreen Boost....

Де де виготовляють? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще б ціну його дізнатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужик, ти що, зрадиш Аплофон)))))

Можеш не звонити не віддам, хай буде третій апарат у сумці))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зручнішого для інету за яблучко ще не стрічав, то поки буде він))

а от С7 нокію щодня заряджати для дзвінків не варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу порекомендувати Blackberry 9700, 9780. ТелеСмартфони з достатнім функціоналом і достатньо сильною батареєю. Єдина незручність на перших порах - QWERTY клавіатура. Брав багатьом знайомим- задоволені, брали собі як просту звонилку, а вже згодом поступово розпочинали використовувати всі можливості телефону. Телефон вирізняється використанням якісних матеріалів, у тому числі натуральної шкіри... Сильна батарея, екран не сліпне на сонці, доволі непогані камери, велика к-ть безкоштовних програм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://lutech.com.ua/products.php?id=823 Цей місяць триматиме.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rozetka.com.ua/samsung_s5610_black/p257186/ samsung s5610, 800грн, метал. У мене з 2008 samsung L870, и щоб я його помінала, ні за що!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу порекомендувати Blackberry 9700, 9780. ТелеСмартфони з достатнім функціоналом і достатньо сильною батареєю. Єдина незручність на перших порах - QWERTY клавіатура. Брав багатьом знайомим- задоволені, брали собі як просту звонилку, а вже згодом поступово розпочинали використовувати всі можливості телефону. Телефон вирізняється використанням якісних матеріалів, у тому числі натуральної шкіри... Сильна батарея, екран не сліпне на сонці, доволі непогані камери, велика к-ть безкоштовних програм...

цікавий варіант! виглядає класно: метал + шкіра, батарейка 1500... а він русифікується? цікаво чи сприйме контакти із флешки кирилицею?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавий варіант! виглядає класно: метал + шкіра, батарейка 1500... а він русифікується? цікаво чи сприйме контакти із флешки кирилицею?

Так русифікується без проблем, тай прошивкі з рос є. На рахунок укр. то проблема, але мтс обіцяє на літо, що буде укр. в Blackberry. Контакти з флешкі то проблема( з sim - чудово закидає) але є програми для синхронізації онлайн, +рідний менежер бачить контакти з вінди. Була у знайомих проблема з перекиданням контактів з старого Samsung, то все успішно вирішив.

Металу в корпусі там нема ( окрім шассі), це пластик покритий якісним хромуванням :) Доречі - телефон має магнітне управління, і з оригінальним чохлом з'являються різні няшкі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...