Перейти до змісту

Покришки для велопоходів

Рекомендовані повідомлення

Порадьте покришки для походів. Цікваво почути людей для яких похід, діло далеко не нове.

Експлуатація їх буде 50/50 асфальт/грунт,лісові стежки.

Хотілося б мати гарний накат по асфальту, і щоб не сильно об нього стиралась, і в одночас можна було сміло їхати по вологому грунті( або несильному болоті). Скоріше навіть потрібна гума на зад, спереду буде nobby nic або rocket ron. Їх ставити на зад шкода, хотілось щось простіше. Буду вдячний за поради, та й думаю не мені одному буде цікава ця тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що НН, що РР файного накату по асфальту не дадуть ніколи. Це хороша кантрійна гума, але вона не для асфальту. Якщо вже брати щось універсальніше з швальбе, то я б порадив Смарт Сем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експлуатація їх буде 50/50 асфальт/грунт,лісові стежки.

Schwalbe Hurricane

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hurricane явно ні, про неї трохи відгуків читав, покришка тільки для сухого грунту або асфальта, якщо мокро через ліс, або під гору з такою покришкою будуть проблеми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если уже на перед НН, то, какой там асфальт? К нему лучше из тех, что дешевле, на зад ставить Блек Джек.

Походы они ж разные бывают. В Крым я ставлю совсем другую резину, чем в Карпаты.

И такой резины, которую вы описали, в природе нет. Чтобы она в любых условиях вам выезжала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на перед можна буде поставити і другу якусь гуму. Як на мою думку відігравати роль в накаті буде задня покришка оскільки на неї буде припадати більше навнтаження я+рюкзак на спині. Вже є гіркий досвід, якось два рази їздив в похід. Один раз на максіс детонатор 1,25, дорога на 85% складала асфальт і вирішив що має бути нормально, так і було поки був асфальт, а остальні 15% що і робив то тільки міняв камери (добре що з собою декілька взяв ). Другий раз з покришок були тільки ноббі ніки, на них і поїхав, дорога вже складала на 60% грунт, ну і впинципі було більш менш нормально з середньою швидкістю в 25км, но на це літо хочеться щось відповідне для таких подорожей.

Якщо більш точно сформулювати що потрібно: ні сліки, ні напівсліки не хочу, потрібна шипована гума з мормальним накатом по асфальту і щоб не сильно шидко стиралась, вот якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я катаю Racing Ralph назад и Rocket Ron вперед. Правда в походы не хожу, но под твои условия как раз попадаю ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швальба Сэми слик?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гума (взагалі.. і не тільки в похід) обирається або на саму складну ділянку маршруту.. або на саму довгу....

Відповідно... Якщо ти плануєш їхати 50/50 Смарт Сем добре себе покаже.. але.. коли 50% частина грунту буде мокра.... то варто пожертвувати накатом на асфальті і отримати керованістьі прохідність велосипеду взгалі.

Вмїхавши н аасфальт.. можн апідняти тиск у шинах до 4 атм і "накат" стане значно кращим.

Ще додам.. для себе вирішив, що Ноббі Нік це покришка для задньго колеса.. на передку в мокрому повороті я однозначно лягаю.. особливо коли чуть перекачана.

Мій вибір на такий розклад - зад Хурікейн/Марафон, перед Смарт Сем на суху погоду.. якщо не по камінюках і зад Блек Джек перед Рокет Рон/Альберт якщо мокро. Серединою може бути - зад Смарт Сем 2,0, перед Літл Альберт.

А реально.. ставиви гуму на найдовші ділянки маршруту і не парився.))) ІМХО краще помучитись 2-3 км по піску і камінюках.. за те сотку вальнути за 3 години.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...