Перейти до змісту

У Швейцарії відкрили спеціальне кафе для велосипедистів

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Швейцарії відкрили спеціальне кафе для велосипедистів

У рамках державної програми

Відтепер власникам двоколісних коней не доведеться розставатись зі своїм транспортом, аби випити чашку кави чи перекусити, пише adme.ru.

velo.jpg

7650305-R3L8T8D-600-149449_347592005342118_1068704337_n.jpg

7650355-R3L8T8D-600-483675_347591995342119_874624368_n.jpg

http://ipress.ua/ljl...stiv_18350.html

http://www.adme.ru/d...elokafe-486855/

прикольно. коли ми доростем до такого?

як вам ідейка для теми: http://board.lutsk.ua/topic/95592-neshodavno-vdkrit-zakladi-harchuvannja-v-luck/page__st__540?

Опубліковано

з технічної точки зору такі стойки біля летнічка зробити взагалі не проблема, конструкція проста як двері, за таке хіба шо архітектура може трохи "покохати"

Опубліковано

Кафешок нам і так вистачає.)))

Нам би велодоріжок хоч трішки, для початку.

Дороги хоча-б зробили...

Що вже там про велодоріжки казати... :(

Опубліковано

імхо, нічого спільного з велоінфраструктурою, чистий і файний маркетинг.

Безусловно. Нам просто этот факт интересен еще и тем, что в очередной раз, демонстрирует, что у них там велосипедист не нищеброд, что путается под ногами, а вип-клиент. Маркетологи делают на него ставки.

А велодорожки и стоянки лично моей велосипедной бродяжьей душе противны. Они нужны мне как гражданину. Потомучто хочу, чтобы моя страна была цивилизованная и гуманная. Велоинфраструктура неотъемлемое условие в таком государстве, как и социальные программы, приюты для бездомных животных, чистые улицы, целые дороги и прочие нормальные вещи.

Когда у нас появятся велодорожки, это будет признаком того, что не совсем пропащая наша родина и что-то делается для людей и людьми же.

Так что, велодорожки нам всем нужны, даже тем, кому они совсем ни к чему. :)

Опубліковано

а скільки у нас людей на велосипедах? 100 чоловік?

Зимою їздять може й 100. А влітку більше в рази. І було б ще більше, якби була нормальна велоінфраструктура. І було б чим дихати в місті. А то ці пузаті дяді на машинах, якби могли, то б і дівкам між ноги на машині заїжджали.) Через дорогу лінуються перейти, їдуть. А на те, що в їхніх же дітей в легенях за літо по кілограму сажі збирається, глибоко наср@ть.

Опубліковано

Даже если б и 50. Они что - не люди? Или вы большевик? Кого больше - тот прав, а кто в меньшенстве, тот, вообще, не нужен...

Опубліковано

Даже если б и 50. Они что - не люди? Или вы большевик? Кого больше - тот прав, а кто в меньшенстве, тот, вообще, не нужен...

мені вас шкода, що ви настільки однобоко думаєте

я наприклад шукаю ідеї куди вкласти кошти, якщо б велосипедистів було досить багато, можливо б був сенс в такому кафе й Луцьку

Опубліковано

я наприклад шукаю ідеї куди вкласти кошти, якщо б велосипедистів було досить багато, можливо б був сенс в такому кафе й Луцьку

Я может и примитивно думаю, но вы тоже не читаете, что мы пишем. Вложите деньги во что-нибудь полезное. А такие кафе, пока что, и вам, и нам - не пришей к... *** рукав. :)

пс: А то, что вы думаете, что в Луцке 100 велосипедистов, говорит о вас, как о человеке с, по меньшей мере, пробелами в математике :)

Опубліковано

Я может и примитивно думаю, но вы тоже не читаете, что мы пишем. Вложите деньги во что-нибудь полезное. А такие кафе, пока что, и вам, и нам - не пришей к... *** рукав. :)

вело доріжку, звичайно, можна будувати, але чи наш люд буде платити, будують на халяву ті що мітять в депутати

тому краще об'єднайтесь з нац. альянсом ( чи як їх там, назви точно не пам'ятаю, але вони завжди задоволені) та покричіть під мерією, що вам треба))) Можливо пан мер й щось зробить

самому смішно з того, що написав)))))))))))))

Опубліковано

інвестуй в себе. купи нормального байка і катай якомога більше. потім зекономиш на лікуванні.

І фатит парити мозк. не знаю в радіусі 100 км жодної людини, яка шукає приватного інвестора для будівництва велодоріжок. з ким ти говориш?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...