Перейти до змісту

Потрібен дизайнер. Тендер.

Varvara

Рекомендовані повідомлення

Компанія, в якій я наразі працюю планує робити редизайн. В зв'язку з чим оголошується відкритий тендер на розробку (вдосконалення) логотипу та етикетки. Гонорар отримує лише той, чиї дизайни визнають найкращими за результатами фокус-групи.

Пишіть сюди та в ПП. А також: 0994991466.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назву компанії в студію. Або в ПП хоча б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк Фудз. Руна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все? Немає більше?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я правильно зрозумів: потрібно розробити дизайн, показати вам, а тоді ви будете вирішувати чи заплатити чи... скористатись розробленим дизайном безкоштовно? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так багато хто працює насправді. Можете ставити величезний вотермарк, давати маленький джіпег і все що завгодно. Я потім викладу в тему обраний дизайн аби всі зрозуміли чиї ідеї вкрали, а чиї ні)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так багато хто працює насправді.
Це називається "Шукати лоха".
Можете ставити величезний вотермарк,
В даному випадку головне - ідея. А її ніяким вотермарком не приховаєш...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному випадку головне - публічність. Новину, що відомий на всю країну виробник кинув "бідного студента, вільного художника" мигом розтягнуть по всьому нету, такий удар по репутації насправді коштує значно дорожче ніж пару сот $$$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто у нас з виробників переживає за репутацію не смішіть :)

Відомі виробники платять гроші відомим дизайнерам, і за тендер теж, тому що це творча робота, і трата часу, і мало хто хоче щоб потім похлопали по плечу і сказали, ну ти програв вибач.

Що мішає руні, зібрати кращих (на їх думку) дати всім одночасно замовлення і заплатити за нього. Тоді вже вирішувати з ким працювати, а з ким ні. Це ще раз підтвердило що це виробник так собі, або начальство не розуміє нащо їм дизайн.

"лоха" якого кинули, не смішіть, на нього подадуть в суд за наклеп, що логотип розробив дизайнер їхньої компанії, і "лоха" засудять за наклеп, все просто реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ви такі беретеся.... Мде. Оке, проїхали)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі люблять судити інших. Тендер він і є на те, щоб обрати кращого. І на weblancer.net теж схоже інколи проводять, але там ніхто не говорив, що можуть кинути. Якщо боїтесь, опублікуйте ваш логотип на інших сайтах, що це ваша робота (чим більше тим краще). Прийдіть в офіс до них чи ще щось. На Україні на рівному місці можуть кинути (переважно цим займається держава).

Навіть якщо вкрадуть і вам не заплатять можете іншим клієнтам показувати, що ви робили такий чудовий логотип, а не ховати його.

Придумаю логотипу чи етикетку або все разом скину в ПП. І до якого числа триває тендер.

P. S. Якщо тендер проводить держава, ось тоді не потрібно туди лізти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте мило в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дизайнер який себе поважає в тендері не приймає участі, компанія про це добре знає.

Це спроба за 2 гривні получити кілограм цікавих ідей або шукають студента якому хватить 100 рубів за тиждень роботи.

Кирило буде посланцем з борди на тендер, не полінуйся відпиши як все було.

Доречі, цінові рамки ніде не вказані. Навіть якщо ви "обраний" то вам можуть сказати, що бюджет обмежений в 300 грн. і більшого дана робота вартувати не може.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже був тут один такий тендер, туристична фірма Патріот. Кому цікаво пошукайте. Реально, тендер називаєьтся знайди лоха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

=) Спробую максимально неупереджено вставити свої 5 копійок. Наголошую — я не хочу займати сторону ні одних, ні інших. Але...

1. Для того, щоб оцінити професіоналізм, стиль, досвід і навички виконавця, існує така річ, як портфоліо, навіть якщо воно видумане.

2. Для того, щоб вирішити бажаючому дизайнеру, чи варто йому взагалі в цю справу лізти, дійсно непогано було б озвучити бюджет.

3. Із двох озвучених вище пунктів і випливатиме результат: якщо планується серйозний підхід, до справи візьмуться ті, хто має непоганий рівень, але ще є потреба шукати клієнтів і якось заявляти про себе, або ж якщо контора хоче витратити на дану справу кілька сотень гривень, то спробують свої сили початківці і просто ентузіасти.

Суб’єктивно від себе додам (хоч я і не маю ніякого відношення до дизайну), що якщо говорити про серйозні речі, то така справа, як створення або ж навіть оновлення логотипу, вимагає досить хороших знань, умінь і трудозатрат і її результати повинні оцінювати люди хоча б мінімально компетентні. Тому більш-менш серйозні у цій області спеціалісти не будуть витрачати вхолосту свій час. А загалом, зважаючи на те, як повелось у нас, на рівень естетичної освіченості наших співвітчизників і розуміння того, яку роль грає дизайн та зовнішній вигляд у бізнесі, я вважаю, що бюджет цього замовлення такий, що юним ентузіастам варто витратити якийсь вечір на тренування своїх вмінь і мозку, та накидати варіант.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не 300 грн. Далеко не 300 грн. Чомусь із Києва у мене зголосилось достатньо людей і ніхто не нарікав. А Луцькі звьозди такі звьозди.

П.С. знайдіть собі тему для флуду. Окрему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

=) Спробую максимально неупереджено вставити свої 5 копійок. Наголошую — я не хочу займати сторону ні одних, ні інших. Але...

1. Для того, щоб оцінити професіоналізм, стиль, досвід і навички виконавця, існує така річ, як портфоліо, навіть якщо воно видумане.

2. Для того, щоб вирішити бажаючому дизайнеру, чи варто йому взагалі в цю справу лізти, дійсно непогано було б озвучити бюджет.

3. Із двох озвучених вище пунктів і випливатиме результат: якщо планується серйозний підхід, до справи візьмуться ті, хто має непоганий рівень, але ще є потреба шукати клієнтів і якось заявляти про себе, або ж якщо контора хоче витратити на дану справу кілька сотень гривень, то спробують свої сили початківці і просто ентузіасти.

Суб’єктивно від себе додам (хоч я і не маю ніякого відношення до дизайну), що якщо говорити про серйозні речі, то така справа, як створення або ж навіть оновлення логотипу, вимагає досить хороших знань, умінь і трудозатрат і її результати повинні оцінювати люди хоча б мінімально компетентні. Тому більш-менш серйозні у цій області спеціалісти не будуть витрачати вхолосту свій час. А загалом, зважаючи на те, як повелось у нас, на рівень естетичної освіченості наших співвітчизників і розуміння того, яку роль грає дизайн та зовнішній вигляд у бізнесі, я вважаю, що бюджет цього замовлення такий, що юним ентузіастам варто витратити якийсь вечір на тренування своїх вмінь і мозку, та накидати варіант.)

От зараза, підтримати не працює нівяку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...