Перейти до змісту

Потрібен дизайнер. Тендер.

Varvara

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Компанія, в якій я наразі працюю планує робити редизайн. В зв'язку з чим оголошується відкритий тендер на розробку (вдосконалення) логотипу та етикетки. Гонорар отримує лише той, чиї дизайни визнають найкращими за результатами фокус-групи.

Пишіть сюди та в ПП. А також: 0994991466.

Опубліковано

Я правильно зрозумів: потрібно розробити дизайн, показати вам, а тоді ви будете вирішувати чи заплатити чи... скористатись розробленим дизайном безкоштовно? :)

Опубліковано

Так багато хто працює насправді. Можете ставити величезний вотермарк, давати маленький джіпег і все що завгодно. Я потім викладу в тему обраний дизайн аби всі зрозуміли чиї ідеї вкрали, а чиї ні)))

Опубліковано
Так багато хто працює насправді.
Це називається "Шукати лоха".
Можете ставити величезний вотермарк,
В даному випадку головне - ідея. А її ніяким вотермарком не приховаєш...
Опубліковано

В даному випадку головне - публічність. Новину, що відомий на всю країну виробник кинув "бідного студента, вільного художника" мигом розтягнуть по всьому нету, такий удар по репутації насправді коштує значно дорожче ніж пару сот $$$

Опубліковано

а хто у нас з виробників переживає за репутацію не смішіть :)

Відомі виробники платять гроші відомим дизайнерам, і за тендер теж, тому що це творча робота, і трата часу, і мало хто хоче щоб потім похлопали по плечу і сказали, ну ти програв вибач.

Що мішає руні, зібрати кращих (на їх думку) дати всім одночасно замовлення і заплатити за нього. Тоді вже вирішувати з ким працювати, а з ким ні. Це ще раз підтвердило що це виробник так собі, або начальство не розуміє нащо їм дизайн.

"лоха" якого кинули, не смішіть, на нього подадуть в суд за наклеп, що логотип розробив дизайнер їхньої компанії, і "лоха" засудять за наклеп, все просто реально.

Опубліковано

Всі люблять судити інших. Тендер він і є на те, щоб обрати кращого. І на weblancer.net теж схоже інколи проводять, але там ніхто не говорив, що можуть кинути. Якщо боїтесь, опублікуйте ваш логотип на інших сайтах, що це ваша робота (чим більше тим краще). Прийдіть в офіс до них чи ще щось. На Україні на рівному місці можуть кинути (переважно цим займається держава).

Навіть якщо вкрадуть і вам не заплатять можете іншим клієнтам показувати, що ви робили такий чудовий логотип, а не ховати його.

Придумаю логотипу чи етикетку або все разом скину в ПП. І до якого числа триває тендер.

P. S. Якщо тендер проводить держава, ось тоді не потрібно туди лізти.

Опубліковано

Дизайнер який себе поважає в тендері не приймає участі, компанія про це добре знає.

Це спроба за 2 гривні получити кілограм цікавих ідей або шукають студента якому хватить 100 рубів за тиждень роботи.

Кирило буде посланцем з борди на тендер, не полінуйся відпиши як все було.

Доречі, цінові рамки ніде не вказані. Навіть якщо ви "обраний" то вам можуть сказати, що бюджет обмежений в 300 грн. і більшого дана робота вартувати не може.

Опубліковано

Вже був тут один такий тендер, туристична фірма Патріот. Кому цікаво пошукайте. Реально, тендер називаєьтся знайди лоха.

Опубліковано

=) Спробую максимально неупереджено вставити свої 5 копійок. Наголошую — я не хочу займати сторону ні одних, ні інших. Але...

1. Для того, щоб оцінити професіоналізм, стиль, досвід і навички виконавця, існує така річ, як портфоліо, навіть якщо воно видумане.

2. Для того, щоб вирішити бажаючому дизайнеру, чи варто йому взагалі в цю справу лізти, дійсно непогано було б озвучити бюджет.

3. Із двох озвучених вище пунктів і випливатиме результат: якщо планується серйозний підхід, до справи візьмуться ті, хто має непоганий рівень, але ще є потреба шукати клієнтів і якось заявляти про себе, або ж якщо контора хоче витратити на дану справу кілька сотень гривень, то спробують свої сили початківці і просто ентузіасти.

Суб’єктивно від себе додам (хоч я і не маю ніякого відношення до дизайну), що якщо говорити про серйозні речі, то така справа, як створення або ж навіть оновлення логотипу, вимагає досить хороших знань, умінь і трудозатрат і її результати повинні оцінювати люди хоча б мінімально компетентні. Тому більш-менш серйозні у цій області спеціалісти не будуть витрачати вхолосту свій час. А загалом, зважаючи на те, як повелось у нас, на рівень естетичної освіченості наших співвітчизників і розуміння того, яку роль грає дизайн та зовнішній вигляд у бізнесі, я вважаю, що бюджет цього замовлення такий, що юним ентузіастам варто витратити якийсь вечір на тренування своїх вмінь і мозку, та накидати варіант.)

Опубліковано

Не 300 грн. Далеко не 300 грн. Чомусь із Києва у мене зголосилось достатньо людей і ніхто не нарікав. А Луцькі звьозди такі звьозди.

П.С. знайдіть собі тему для флуду. Окрему.

Опубліковано

=) Спробую максимально неупереджено вставити свої 5 копійок. Наголошую — я не хочу займати сторону ні одних, ні інших. Але...

1. Для того, щоб оцінити професіоналізм, стиль, досвід і навички виконавця, існує така річ, як портфоліо, навіть якщо воно видумане.

2. Для того, щоб вирішити бажаючому дизайнеру, чи варто йому взагалі в цю справу лізти, дійсно непогано було б озвучити бюджет.

3. Із двох озвучених вище пунктів і випливатиме результат: якщо планується серйозний підхід, до справи візьмуться ті, хто має непоганий рівень, але ще є потреба шукати клієнтів і якось заявляти про себе, або ж якщо контора хоче витратити на дану справу кілька сотень гривень, то спробують свої сили початківці і просто ентузіасти.

Суб’єктивно від себе додам (хоч я і не маю ніякого відношення до дизайну), що якщо говорити про серйозні речі, то така справа, як створення або ж навіть оновлення логотипу, вимагає досить хороших знань, умінь і трудозатрат і її результати повинні оцінювати люди хоча б мінімально компетентні. Тому більш-менш серйозні у цій області спеціалісти не будуть витрачати вхолосту свій час. А загалом, зважаючи на те, як повелось у нас, на рівень естетичної освіченості наших співвітчизників і розуміння того, яку роль грає дизайн та зовнішній вигляд у бізнесі, я вважаю, що бюджет цього замовлення такий, що юним ентузіастам варто витратити якийсь вечір на тренування своїх вмінь і мозку, та накидати варіант.)

От зараза, підтримати не працює нівяку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...