Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Очевидь мінігоноровість є характерною рисою нашої нації.

Забагато гонору, щоб пройти повз образу- і замало, щоб щось зробити реально.

Як легко наші люди ловляться на всіляки скарги, дешеві скандали.

Ідеальна країна для рекламістів.

Опубліковано

Boss, вы ж не только пишите, а читайте еще и думайте, иногда. А то ощущение, что вы зашли в тему только два раза не надолго, писнули и вышли.

А про обиженных много чего народная мудрость говорит. А эта мудрость она ведь такая мудрая :) (смайлы в беседах с обидчивыми никогда не лишние, им обидчивость мешает читать между строк)

Лично я ни разу не обижен, ибо нет причины. И на грубость очень часто отвечаю тем же. А подобными постами лучше меня не провоцировать, ибо послать могу очень далеко! Для справки: c difoto у меня никаких конфликтов не было. И лично я с ним не знаком. Но люди, которые постоянно ведут себя вызывающе меня бесят. Вы,odna, не исключение. Вот причина моего замечания. А тему от моего имени создал difoto и превратил её в фарс. И после этого назвал меня тролем. Такого троля, как difoto ещё поискать надо.

Также предупреждаю, что неуважительные высказывания в свой адрес не потерплю. Учтите это, odna, и передайте другим.

Опубліковано

Но люди

меня бесят

То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів? Психіатрія зараз і не таке лікує ;)

Вы,odna, не исключение

Ну якщо тебе вже і Таня бісить, тоді точно пора якийсь персен приймати... ну або просто спермотоксикоз лікувати "народними методами".

Опубліковано
Также предупреждаю, что неуважительные высказывания в свой адрес не потерплю. Учтите это, odna, и передайте другим.

Один я почувствовал в этих словах скрытую угрозу расправы в реале ???? :0155: По АЙПИ вычыслять будет? :sq_ye::_07:

И после этого назвал меня тролем.

мдя.. это апофеоз оскорбления.... :0151:

ой, чует мое троллячье нутро, что вся эта песня оборвётся на полуноте, отправкой в перманент... все карты ложатся к этому.....

Опубліковано

То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів?

Варто не виривати слова з контексту і не тикати незнайомим людям, які можуть бути значно старшими і не такими простими, як Вам здалось на перший погляд.

Опубліковано

Коли в інтернеті звертаються на "Ви", то в реалі вже б'ють морду.

А "не проста" людина це як? Ти винайшов вакцину від раку? Позбавив африканських дітей від голоду та забезпечив їх чистою водою? Розгадав всі таємниці створення всесвіту? Ні? Ну значить не така і "не проста" людина, як хочеш сам собі здаватись.

Опубліковано

То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів?

Варто не виривати слова з контексту і не тикати незнайомим людям, які можуть бути значно старшими і не такими простими, як Вам здалось на перший погляд.

Та ну це ж ясно, тут один нік яскраво демонструє, що маємо справу з босом... але варто зауважити, що тут підлеглих як би й теж немає :)

Опубліковано

шо, апять ?

... суко, ну куда не плюнь - кругом непрості... даж нах*й нема кого послати...

треба їхати десь в село - бо моя сірість мене вбиває в цьому мегаполісі...

Опубліковано
меня бесят
То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів? Психіатрія зараз і не таке лікує ;)

Лана лукавити) Всіх нас хтось да бісить, просто нормальні (чит. : хитрі))) вдало маскують свої неприязні та антипатії.

Якщо я почну перераховувати, хто мене на борді бісить, ти і мене в дурку пошлеш? )))))

Опубліковано

solnishko, так ти ж увагу не звертаєш як і більшість адекватних людей... ну накрайняк на спину плюнеш :)

а тут проти людини "вселенський заговор ахрєнєвшей кампініі"

Опубліковано

ну шо ти... тебе буду сам лікувати

От знову на Борді упереджене ставлення! Хдє справєдлівость? Чого Боса не лікуєш?))))

Опубліковано

ти і мене в дурку пошлеш?

ну шо ти... тебе буду сам лікувати -- турботою, добром, теплом сердечним... :)

Тільки без розривів... :)

Опубліковано

Чого Боса не лікуєш?

Соромлюсь лікувати непростих людей, до того ж незнайомих, старших і які до мене на "Ви" :)

Опубліковано

ой, чует мое троллячье, что вся эта песня оборвётся на полуноте, отправкой в перманент... все карты ложатся к этому.....

Если перманент - это всё, что может эта охреневшая компания, то я не буду против.

К каким хитростям не прибегали женщины всех времен, чтобы изменить свою внешность. Самым действенным способом завить волосы стала химическая завивка или перманент. Но до сих пор мы задаем себе вопрос: перманент – хорошо это или плохо? ©

Опубліковано

А може він тому і "злой такой, что у него велосипеда нет" лікувати ніхто не хоче :) добром, теплом сердечним))))

Опубліковано
От знову на Борді упереджене ставлення!

не зли спільноту, спільнота нервує ;-) всіх в дурку, і я в дурку, я що, сама рижа? )))

Опубліковано

є кльова пропозиція: давайте не будемо відповідати людині його ж монетою і просто покинемо цю дуже цікаву і повчальну тему. А Ді її потім як створив так і прикриє. Було б добре... бо скоро дійде до ПП і мордобітія... а то ж не наш стиль.

P.S.: та і просто нецікаво дивитися як всі на одного... мо давайте хоч на команди розіб'ємось ? :)

Опубліковано

бо скоро дійде до ПП і мордобітія

Такий сценарій на крайній випадок. Крім нього є ще 100500 варіантів, як прикрити цей балаган і надовго відбити охоту займатись подібним в майбутньому. Наприклад, Yarchik може детально описати процес. До того ж прецедент вже був. Тому я раджу бути обережнішими у своїх висловлюваннях і пам'ятати, що іноді приходиться реально відповідати за свої дії і вчинки.

Опубліковано

Boss, Вы Идиот-а читали? Идиот - человек без воображения, лишенный чувства юмора, но честный и искренний, юродивый, вобщем. Не для всех это определение ругательное. Для некоторых - это просто - характеристика. :);) )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...