Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

Назвали нік - має повне право на репліку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь

Очевидь мінігоноровість є характерною рисою нашої нації.

Забагато гонору, щоб пройти повз образу- і замало, щоб щось зробити реально.

Як легко наші люди ловляться на всіляки скарги, дешеві скандали.

Ідеальна країна для рекламістів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, вы ж не только пишите, а читайте еще и думайте, иногда. А то ощущение, что вы зашли в тему только два раза не надолго, писнули и вышли.

А про обиженных много чего народная мудрость говорит. А эта мудрость она ведь такая мудрая :) (смайлы в беседах с обидчивыми никогда не лишние, им обидчивость мешает читать между строк)

Лично я ни разу не обижен, ибо нет причины. И на грубость очень часто отвечаю тем же. А подобными постами лучше меня не провоцировать, ибо послать могу очень далеко! Для справки: c difoto у меня никаких конфликтов не было. И лично я с ним не знаком. Но люди, которые постоянно ведут себя вызывающе меня бесят. Вы,odna, не исключение. Вот причина моего замечания. А тему от моего имени создал difoto и превратил её в фарс. И после этого назвал меня тролем. Такого троля, как difoto ещё поискать надо.

Также предупреждаю, что неуважительные высказывания в свой адрес не потерплю. Учтите это, odna, и передайте другим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но люди

меня бесят

То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів? Психіатрія зараз і не таке лікує ;)

Вы,odna, не исключение

Ну якщо тебе вже і Таня бісить, тоді точно пора якийсь персен приймати... ну або просто спермотоксикоз лікувати "народними методами".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Также предупреждаю, что неуважительные высказывания в свой адрес не потерплю. Учтите это, odna, и передайте другим.

Один я почувствовал в этих словах скрытую угрозу расправы в реале ???? :0155: По АЙПИ вычыслять будет? :sq_ye::_07:

И после этого назвал меня тролем.

мдя.. это апофеоз оскорбления.... :0151:

ой, чует мое троллячье нутро, что вся эта песня оборвётся на полуноте, отправкой в перманент... все карты ложатся к этому.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів?

Варто не виривати слова з контексту і не тикати незнайомим людям, які можуть бути значно старшими і не такими простими, як Вам здалось на перший погляд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в інтернеті звертаються на "Ви", то в реалі вже б'ють морду.

А "не проста" людина це як? Ти винайшов вакцину від раку? Позбавив африканських дітей від голоду та забезпечив їх чистою водою? Розгадав всі таємниці створення всесвіту? Ні? Ну значить не така і "не проста" людина, як хочеш сам собі здаватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів?

Варто не виривати слова з контексту і не тикати незнайомим людям, які можуть бути значно старшими і не такими простими, як Вам здалось на перший погляд.

Та ну це ж ясно, тут один нік яскраво демонструє, що маємо справу з босом... але варто зауважити, що тут підлеглих як би й теж немає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо, апять ?

... суко, ну куда не плюнь - кругом непрості... даж нах*й нема кого послати...

треба їхати десь в село - бо моя сірість мене вбиває в цьому мегаполісі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, так Вас власне і так ніхто не тримає тут силою....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

меня бесят
То може варто звернутись за допомогою до спеціалістів? Психіатрія зараз і не таке лікує ;)

Лана лукавити) Всіх нас хтось да бісить, просто нормальні (чит. : хитрі))) вдало маскують свої неприязні та антипатії.

Якщо я почну перераховувати, хто мене на борді бісить, ти і мене в дурку пошлеш? )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тюю, і відразу перехід на інтимне і грубощі... сумно...

де, питається, діалог ? де інтелектуальний підхід ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти і мене в дурку пошлеш?

ну шо ти... тебе буду сам лікувати -- турботою, добром, теплом сердечним... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

solnishko, так ти ж увагу не звертаєш як і більшість адекватних людей... ну накрайняк на спину плюнеш :)

а тут проти людини "вселенський заговор ахрєнєвшей кампініі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну шо ти... тебе буду сам лікувати

От знову на Борді упереджене ставлення! Хдє справєдлівость? Чого Боса не лікуєш?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти і мене в дурку пошлеш?

ну шо ти... тебе буду сам лікувати -- турботою, добром, теплом сердечним... :)

Тільки без розривів... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого Боса не лікуєш?

Соромлюсь лікувати непростих людей, до того ж незнайомих, старших і які до мене на "Ви" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой, чует мое троллячье, что вся эта песня оборвётся на полуноте, отправкой в перманент... все карты ложатся к этому.....

Если перманент - это всё, что может эта охреневшая компания, то я не буду против.

К каким хитростям не прибегали женщины всех времен, чтобы изменить свою внешность. Самым действенным способом завить волосы стала химическая завивка или перманент. Но до сих пор мы задаем себе вопрос: перманент – хорошо это или плохо? ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може він тому і "злой такой, что у него велосипеда нет" лікувати ніхто не хоче :) добром, теплом сердечним))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасиби борди та лычно дифото за змистовно проведени выходни...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От знову на Борді упереджене ставлення!

не зли спільноту, спільнота нервує ;-) всіх в дурку, і я в дурку, я що, сама рижа? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є кльова пропозиція: давайте не будемо відповідати людині його ж монетою і просто покинемо цю дуже цікаву і повчальну тему. А Ді її потім як створив так і прикриє. Було б добре... бо скоро дійде до ПП і мордобітія... а то ж не наш стиль.

P.S.: та і просто нецікаво дивитися як всі на одного... мо давайте хоч на команди розіб'ємось ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасиби борди та лычно дифото за змистовно проведени выходни... :)

Янович, ти шолі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо скоро дійде до ПП і мордобітія

Такий сценарій на крайній випадок. Крім нього є ще 100500 варіантів, як прикрити цей балаган і надовго відбити охоту займатись подібним в майбутньому. Наприклад, Yarchik може детально описати процес. До того ж прецедент вже був. Тому я раджу бути обережнішими у своїх висловлюваннях і пам'ятати, що іноді приходиться реально відповідати за свої дії і вчинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, Вы Идиот-а читали? Идиот - человек без воображения, лишенный чувства юмора, но честный и искренний, юродивый, вобщем. Не для всех это определение ругательное. Для некоторых - это просто - характеристика. :);) )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...