Перейти до змісту

Ищу попутчика в США

atec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ищу адекватных, вселых попутчиков/попутчицу. Для совместного получения визы) маршрут продуман. Планирую вылет: Лето на ПМЖ. кому интересно пишите в личку

Опубліковано

Вибачте я щось не зовсім зрозумів,

адекватных, вселых попутчиков/попутчицу
для отримання візи, тобто до Києва, в посольство? Чи ви шукаєте вже того, хто має візу і бажає з вами в штати на ПМЖ.
Опубліковано

Для получения.... Фишка в том что нужно убедить консула, что ты вернешься назад на Украину предоставить парочку справок... когда едет пару человек вероятность больше на позитивный ответ

ну це все круто, але в Штати отримати візу ой як нелегко...

Ну знаеш

Отказаться от риска - значит отказаться от творчества.

А. Макаренко

Опубліковано

Працюючи з Американськими візами більше 13 років я б не радив тягнути народ з а собою. Це дуууже індивідуальний підхід. Метод групи і кількості - пройдений етап (дуже схоже що в інтернеті порад почитали)

Опубліковано

Працюючи з Американськими візами більше 13 років я б не радив тягнути народ з а собою. Це дуууже індивідуальний підхід. Метод групи і кількості - пройдений етап (дуже схоже що в інтернеті порад почитали)

Немного посидел на форумах, пару часов ютуба =) нужно ехать подготовленным.... А с вами можно проконсультироваться по поводу собеседования с консулом?

Опубліковано

"А с вами можно проконсультироваться по поводу собеседования с консулом?"

можна,в ПП

Опубліковано

Планирую вылет: Лето на ПМЖ. кому интересно пишите в личку

....

Фишка в том что нужно убедить консула, что ты вернешься назад на Украину предоставить парочку справок...

Це як так виходить? Ви їдете в США на постійне місце проживання, і вам необхідно надати консулу гарантії, що повернетеся в Україну? Ви на ПМЖ там нелегалом збираєтеся залишитися, чи як?

Опубліковано

Планирую вылет: Лето на ПМЖ. кому интересно пишите в личку

....

Фишка в том что нужно убедить консула, что ты вернешься назад на Украину предоставить парочку справок...

Це як так виходить? Ви їдете в США на постійне місце проживання, і вам необхідно надати консулу гарантії, що повернетеся в Україну? Ви на ПМЖ там нелегалом збираєтеся залишитися, чи як?

Нет есть прару способов получить гражданство.... людей которых это действительно интересует пишут в Л.С

А вы я извеняюсь флудите на форуме, и оставляете коминты от нефиг делать=)

Опубліковано

Нет есть прару способов получить гражданство....

опять форумов начитался? :)

p.s. отпишись как только получиш.....

через 40 років інтернету може і небути...

Опубліковано

На пмж до юса не зовсім то і багато варіантів. Грінкарта - приблизно один із ста кожного року, можна грати і ніколи не виграть. Робота - потрібно доказати що місцевий її не зможе робить. Возєднання з сімєю - як мінімум 5-7 років триває процедура і не факт що пустять. По політичним чи релігійним мотивам - то ви вибачте не та "невинно засуджена особа з косою". Відкрити бізнес там - треба вкласти як мінімум 500 000 їхніх на бізнес, якщо у тебе є такі гроші то нах та гамерика здалась. А нелегалів без тебе там і так хватає.

Опубліковано

На пмж до юса не зовсім то і багато варіантів. Грінкарта - приблизно один із ста кожного року, можна грати і ніколи не виграть.

лавочку уже прикрыли

Опубліковано

На пмж до юса не зовсім то і багато варіантів. Грінкарта - приблизно один із ста кожного року, можна грати і ніколи не виграть.

лавочку уже прикрыли

Пруфлінк в студію. Минулого року реєструвався - все ОК.

Опубліковано

лавочку уже прикрыли

Пруфлінк в студію. Минулого року реєструвався - все ОК.

я тож

ласт ченс

Опубліковано

На пмж до юса не зовсім то і багато варіантів. Грінкарта - приблизно один із ста кожного року, можна грати і ніколи не виграть. Робота - потрібно доказати що місцевий її не зможе робить. Возєднання з сімєю - як мінімум 5-7 років триває процедура і не факт що пустять. По політичним чи релігійним мотивам - то ви вибачте не та "невинно засуджена особа з косою". Відкрити бізнес там - треба вкласти як мінімум 500 000 їхніх на бізнес, якщо у тебе є такі гроші то нах та гамерика здалась. А нелегалів без тебе там і так хватає.

Мне 21 год, и я вижу скажем два первых варианта:

1) фиктивный брак

2) пойти учиться

Scorpio с какой целью ты это пишешь или ты думаешь что я хочу лететь за 8 тыс. на обум?

Нет есть прару способов получить гражданство....

опять форумов начитался? :)

p.s. отпишись как только получиш.....

Легко =)

Опубліковано

Мне 21 год, и я вижу скажем два первых варианта:

1) фиктивный брак

2) пойти учиться

По якій візі летиш, оптиміст ти наш?

Опубліковано

В2\В1

а ворк кенд тревел?

а ворк енд тревел?

тоже неплохой вариант, но к сожелению я не студент

Опубліковано

Для тех, кому интересно...

Мои Подписки на каналы с Ютуб

Dima Shyshkin

David Smith

Denis CRIMEA

Yury09011

SiliconValleyVoice

Alexander Hvastovich

Антон Занин

chizhny

Опубліковано

Якщо є сильне бажання поїхати в штати ставай студентом внз і без проблем туди поїдеш

Опубліковано

Якщо є сильне бажання поїхати в штати ставай студентом внз і без проблем туди поїдеш

Насколько мне извесно по ворк енд тревел можно было поехать до 01.04.2013 зачем ждать если можно попробовать по туристическай поехать, всеравно первое время имигрантом будеш... :eusa_clap:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...