Перейти до змісту

Авто з-за кордону (мінівен)

Sanver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Думаю що розмитнена і з документами проблем нема, просто продаван написав ціну без першої реєстрації, яка на вантажні авто старші 8 років не маленька.

Є в наявності Т4 ,1.9см3

Ціна на віддачу 5600$

Опубліковано

Рік 1997,щойно пригнана.100% розмитнена та повний пакет документів для реестрації.Ціна першої реестрації 1700$,це вище 100раз обговорювалось.

Опубліковано

Сам зараз думаю брати б/в 7-місне авто чи нове 5-місне.

Дивись auto.ria.ua. Від 10000 стартують Opel Vivaro 2004 року, вже переобладнані і оформлені. Від 9000 - Fiat Scudo початку 2000-х.

Опубліковано

Сьогодні диився РІА Fiat Scudo та його клони починаються від 7 зкопійками тисяч. Є переобладнані теж в 5-7 місні

Опубліковано

Сьогодні диився РІА Fiat Scudo та його клони починаються від 7 зкопійками тисяч. Є переобладнані теж в 5-7 місні

а що думаєте про Опель 7ми місний? дивився вроді недорогі та непогані....Opel Zafira - з 2000-го року ціна від

6000тис дол....

Опубліковано

Zafira я щось не зустрічав від 6К доларів. Але машина ніби непогана.

Глянув на РІа зафіра 2002 року 11200 баксів. За такі гроші я б краще взяв віваро.

Опубліковано

Opel Zafira vs Opel Vivaro - імхо некоректне порівняння, різні класи авто, як відповідно і призначення. ТС ти б вже обприділився, що ти хо: мінівен аль бус-пасажир...

Опубліковано

Хоче автомобіль при обмеженому бюджеті

Волинянка бортова, з відкідними боковими сидінням-, такий собі бандерівко-мінівен :_39: Дешевше нікуди...

Опубліковано

Opel Zafira vs Opel Vivaro - імхо некоректне порівняння, різні класи авто, як відповідно і призначення. ТС ти б вже обприділився, що ти хо: мінівен аль бус-пасажир...

Цікавить саме мінівен 7місць, перебираю між:

1.Шаран

2.Зафіра

3.Караван

4.Вояжер

який варіант кращий до 10000дол

Опубліковано

имхо, шаран, але в хорошому стані в 10$ - навряд... Зафіра - фе, караван - ?, Вояджер, він же dodge ram van, йде з задньою балкою, здається - аля грузовик, дрова возити.

Опубліковано

Як на мене за $10000 я би радив Chrysler Town & Country, да він буде до 2000 року, але після того як Ви на ньому проїдете всі остальні мінівени і буси будуть здаватися галімимі тєлєгами. Скажем так, при наявності десятки я би зробив саме так.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

прошу проголосувати, думаю повний список)) http://board.lutsk.u...icnajakstzapch/

голосувалка не об"єктивна, взагалі, переможців можна було визначити по кількості машин в регіоні... для повною об"єктивності раджу читати огляди типу: автоцентр

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...