Перейти до змісту

"Вставай, Україно" - акція від опозиції

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Час покаже. Може нічого і не буде. Ще зарано про це говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 275
  • Створено
  • Остання відповідь

в Росії та в Білорусі давно ті "протестні настрої", а толку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..і чим більше їх в мережі - тим менше їх в настроях <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна - не Росія. :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На думку експертів, економічні методи боротьби з владою Януковича можуть бути значно ефективнiшi за вуличні протести

Оригінальну ідею боротьби народу з нинішньою владою запропонував нещодавно письменник Юрій Андрухович: він закликав українців... не платити податки цій владі.

Повністю тут- http://starogit.do.am/publ/1-1-0-7219

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну прямо ГЕНІЙ :_39: Маркс з Енгельсом і Леніним в одному флаконі, йопт!

Тільки прийдуть до мене, а не до нього! І з мене будуть питати, а не з нього. І в мене відберуть штани, а не в генія.

Хоча, пиз...ти - не мішки носити, а це його робота, він ж пІсьменник :_39:

До речі, є така приказка: "Поки товстий схудне - худий здохне". Я думаю, всі здогадуються, хто тут хто. Народ України явно на "товстого" не тягне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну прямо ГЕНІЙ :_39: Маркс з Енгельсом і Леніним в одному флаконі, йопт!

Тільки прийдуть до мене, а не до нього! І з мене будуть питати, а не з нього. І в мене відберуть штани, а не в генія.

Хоча, пиз...ти - не мішки носити, а це його робота, він ж пІсьменник :_39:

До речі, є така приказка: "Поки товстий схудне - худий здохне". Я думаю, всі здогадуються, хто тут хто. Народ України явно на "товстого" не тягне.

Не потрібно так буквально сприймати слова Андруховича...

...це ідея не нова...

Ти паче "він же письменник"... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представники опозиційних сил створюють революційні комітети в рамках акції «Вставай, Україно!» по всіх регіонах країни. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили народні депутати України.
...

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Степан Кубів заявив, що в Україні будуть створені революційні комітети з підготовки фінальної акції "Вставай, Україно".

Про це він заявив під час прес-конференції Об'єднаної опозиції.

"До акції "Вставай, Україно" було два підходи: консервативний і радикальний – революційний, -сказав Кубів. – Людям набридло бачити, як Партія регіонів знищує усе українське. Ми вирішили піти усе ж радикальним шляхом, коли ми не будемо чекати поки нас знищать. І ми заявляємо, що в Україні будуть створені революційні комітети, - ревкоми. Вони стануть центром організації процесу до 18 травня...."

...

Натомість народний депутат від партії УДАР Ярослав Гінка наголосив, що до участі у формуванні ревкомів треба буде залучати авторитетних особистостей, лідерів громадської думки, бо тільки спільно з ними можна буде підняти широкі маси громадськості

"Ми, як парламентські депутати будемо робити усе від себе від себе залежне у парламенті, - сказав депутат. – А крім того будемо залучати громадських активістів, діячів, польових командирів "Майдану" до цієї боротьби на вулиці. Справді будемо створювати страйком і ревкоми. Але ніхто краще не підніме громадськість ніж громадські діячі, - лідери громадської думки".

Водночас він наголосив, що за місяць політики мають напрацювати план , що ж саме відбуватиметься 18 травня у Києві, бо якщо тільки зібрати людей і розійтися, то це буде крах опозиції. «Треба розробити план, як діяти 19, 20 і далі, аж поки режим не буде переможено» - наголосив Я.Гінка

...

У свою чергу Ірина Сех, народний депутат від ВО «Свобода», зазначила, що на сході народ налаштований на революцію й теж готовий створювати страйкоми.

Водночас вона наголосила, що такі ревкоми будуть створювати по всіх областях, а координуватимуть ці дії народні депутати від усіх опозиційних сил.

"За короткий час роботи нардепом я уже була у Кривому розі, Дніпропетровську, Слов'янську, - розповіла. – Я дуже тішуся тими реальними зустрічами з людьми, які у нас проходять. Нас чекають. І ті революційні комітети, які ми тут створимо їх там чекають. У Слов'янську на зустріч з народним депутатом прийшло 4 тисячі людей без оголошень і роздачі флаєрків. Тому ми маємо розуміти, що у нас є чітка велика Україна, яку уже ніхто не поділить і не розріже. І якщо ми сьогодні не вийдемо на вулиці Києва, то завтра уже буде пізно".

Сех зазначила, що якщо люди не піднімуться 18 травня у Києві, то усіх нас по одному переб'ють, як екологів у Дніпропетровську.

"Влада побачить, що ми не об'єднані й буде з нами, як із дніпропетровськими екологами ставатись лихо, яке роками не зможуть розслідувати, - сказала політик. – До 18 травня ревкоми мають зорганізувати людей, пояснити їм ситуацію. Донести до них усю інформацію, що вони чекають і їхати до Києва"...

ну і т.д.

Посилання не даю, бо в інеті море копіпастів, самі знайдете при бажанні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[

Натомість народний депутат від партії УДАР Ярослав Гінка наголосив, що до участі у формуванні ревкомів треба буде залучати авторитетних особистостей, лідерів громадської думки, бо тільки спільно з ними можна буде підняти широкі маси громадськості.

ну і т.д.

Посилання не даю, бо в інеті море копіпастів, самі знайдете при бажанні

це той Гінка, який позичив гроші і віддавати не хоче?

авторитетна особистість)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось непомітно пройшла невідома акція від невідомих ура-патріотів в Луцьку. Треба виправляти ситуацію: орієнтовно добу назад невідомі обкидали офіс Партії Регіонів (на Привокзальному майдані) пляшками з фарбою, не знаю чи має це значення - жовтого і зеленого кольорів. :) Треба відмітити, що закидали вдало - півдня фасад, вікно і двері відмивали розчинником. Була якась дівчинина з фотоапаратом - думав почитаю в місцевих новинах, але то, мабуть, були світлини для історії, а-ля "буремні 2000-ні". :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, коли я мав би бути наглядачем, відправили мене туди "записатися", а я йшов і думав: ну як ото та ПР знайшла офіс, платить бабло людям - певно ж хтось за тим стоїть, якась інша організація. Прибувши туди я не розчарувався - офіс ПР одночасно є шось тіпа "Союз Русских в Украине"(точно не пам'ятаю , але суть ясна) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, що є інтернет! А то на Волинському телебаченні нічого правдивого чи реально суспільно-важливого не побачиш! Боягузи - Волинські журналісти! Клімчук думає, що "промивка мозку" дитячими садочками пройде?! Вдержаві є більш важливі і нагальні проблеми, які заважають нам жити та розвиватися. Серед них: корупція і злочинність.

Помітив, що після того як Литвина з його братами (пограничниками) забрали з Олімпу -ситуація і на Волині почала змінюватися. Наприклад на кордоні "сигарети" призупинилися ввозитися в Польщу. Цікаво кого це був бізнес?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, садочки нам нах не потрібні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібні, але не для "замилювання очей"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, все таки видали кнопку зі знаком оклику з клавіатури

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не піду. Вже одного разу померзла більше тижня в Києві за ідею...

Ну піднімуть вони Україну, ну подасть Яник у відставку(не вірю!), і хто займе його місце? Яценюк? Та то ж такий самий пустомеля, він вже неодноразово був на керівних посадах. Чого він добився?

Чи може тоді визволять Юлю і її зроблять президентом? Її з влади треба було давно мітлою гнати, як кота серливого. Я звісно проти її ув’язнення і того знущання що вона зараз терпить, але будучи при владі вона намутила такого, що "мама не горюй" (с)

Якщо Янукович наймає інтернет-ботів і провокаторів типа телеведучого Дурнєва - значить акція правильна. Видно дуже він боїться нового майдана 18 травня. Якщо правильно організують фінансування, то думаю багато людей туди приїде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо правильно організують фінансування - то людей там не буде... буде таке ж бидло безмозгле як і з іншого боку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що люди в нас такі багаті вже стали, що місяць самі за свої гроші будуть на майдані стояти? Хтось багатший з опозиції має це фінансувати. Вибори ж за такою самою схемою фінансування відбувались: хочеш в список - виділяй частину грошей на виборчу компанію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от коли такі ярі активісти як ти почнуть розуміти різницю між стоянням на майдані і протестом - то може щось і зрушиться на краще в цій державі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ні де не писав, що тільки стояти треба. Янукович цього не боїться. Постояли, а потім блокувати роботи всієї влади, починаючи з Верховної Ради, поки не оголосять дострокові вибори, влада не підпише євроінтеграцію і не випустить Тимошенко.

Як це було, коли "афганці" Раду штурмували, коли "тушки" депутатські значки ховали і хотіли втікати, як криси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто перепощу....

Роман Безсмертний: Мирна революція можлива і зараз

http://tyzhden.ua/Politics/75743

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, є продовження :)

Сьогодні в Франику, 10 тищ за підрахунками організаторів, 3 - за підрахунками стражів порядку

http://www.pravda.com.ua/news/2013/03/28/6986671/

2f592c7-za-danimi-opozitsiji-u-ivano-frankivs-ku-zibralosja-10-tisjach-na-miting.jpg

Якщо дійсно біля 10 тисяч, то для такого міста, як Франківськ - це досить багато.

Вперше з’явився Кличко, цікаво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я по новинах ввечері чув вже цифри 14 і 4 відповідно. Да, і всі три "лідери опозиції" разом були присутні.

Завтра Тернопіль на черзі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Луцьк коли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам дійсно цікава ця показуха?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...