Перейти до змісту

помилка 0x80070570 при спробі встановити Windows 7

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Знаю, що Гуру подібних на форумі багато - хочу почути їхньої думки і практичних порад.

Є нотік. На ньому була встановлена ХР "звєрь" якийсь. Хотів переставити на Windows 7. Залізо дозволяє.

Створюю розділи. Вказую куди ставити, йде процес розпакування файлів.

І тут БАЦ! - помилка. Спробував іншу флешку (Ставлю ОФІЦІЙНУ вінду MSDN образ записаний на флешку за допомогою USB DVD Download tool від Microsoft). 32 біта 64 - неважно. З DVD з USB - одна й та ж помилка. Відсотки, на якому сбоїть - різні.

Погуглив, кажуть 90% пам'ять. (і 10% битий дистрибутив, дистрибутив виключив) Ок. Вийняв 1 модуль - 0. Поставив його в інший слот - 0.

З іншим модулем така ж історія.

Victoria 3.51 DOS. показує, що все супер. Режими AHCI / IDE в БІОС-і міняв.

Ще варіанти, народ???

При спробі поставити ХР - також викидало помилку.

Прочитав на одному із форумів, що при встановленні РІДНОЇ ОЗУ (з завода) допомогло. Невже биті 2 планки пам'яті.

Зараз спробую обнулити БІОС (дефаулт).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене таке було, правда не на ноуті. Не ставилась 7-ка в упор, поки не поміняв оперативу.

Була глюкнута планка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неисправен Windows 7 ISO-образ или оперативка битая.

Шукай завідомо робочу пам'ять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший розділ основний-активний-відформатований?

Було таке поки не зробив ці всі операції стороннім софтом, а вже потім ставив ОС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розбиваю розділ віндою - диск голий. Це помилка копіювання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо питання не в ОЗП, то...

Женя, в мене колись на ноуті була проблема: я не міг оновити відеодрайвер. Які хочеш версії ставив, як хочеш ізголявся - ніфіга... Виявляється, якийсь файл igfx*.dll був на битому секторі, і система не могла його ні видалити, ні перезаписати під час встановлення дров.

Може, спробуй після форматування провести сканування диска і задати пошук та виправлення (ремап) бед блоків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А меметестом не пробував память проганяти?

І глянути які налаштування памяті в біосі, можливо біос некоректно виставляє налаштування для памяті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз все на дефаулт спробую (БІОС)

Вікторія, навіть "зелених" блоків не показала.

Спробую замінити пам'ять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MEMTEST86 поганяти ?

Вийняв 1 модуль - 0. Поставив його в інший слот - 0.

З іншим модулем така ж історія.

Але ж дві планки одночасно глючити навряд чи будуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Память проверьте, загрузившись с дискеты или компакта MemTest. Тестировать часов шесть, или до первой ошибки (появление хоть одной ошибки, которые пишутся красными строками в нижней части, за всё время тестирования говорит о проблемах с памятью).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, а ЛайdСіДі пробував? розпаковується до кінця?

І ісошні образи на 100% випадають з підозри?

Память проверьте, загрузившись с дискеты или компакта MemTest. Тестировать часов шесть, или до первой ошибки (появление хоть одной ошибки, которые пишутся красными строками в нижней части, за всё время тестирования говорит о проблемах с памятью).

:) про мемтест, здається, вже промусолили, нє? І чому "часов шесть"? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була схоже проблема. Також винна була пам'ять. Причому змінив 2 виробника і тільки третій підійшов. Правда не на ноуті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, пам"ятаєш я писав про проблему - зніс все Fdisk створи один розділ, форматнув. встановив Віндовс 7 і тоді розбив на розділи. тобто твій LLF суттэво допомыг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Error 0x80070570.

This is common for a Dell computer, but can happen on non Dell computers. It appears that the built-in SATA drivers aren't recognized during the Windows 7 extraction portion of setup (when your BIOS is set with RAID Autodetect/AHCI). This can work for Dell PC and a non Dell computer:

Note: you should install the latest BIOS update from Dell's support.dell.com website first, or your manufacturers website for a non-Dell computer.

1. Boot into the BIOS (for Dell press F2 while the Dell splash screen is showing, other computers may use a different button).

2. Go to Drives > SATA Operation. (will be different for a non-Dell)

3. Change from "RAID Autodetect / AHCI" to "RAID Autodetect / ATA" (or something similar)

4. Press escape, choose Save / Exit.

Play it safe, shut down your PC and disconnect all USB devices (except the keyboard/mouse) before trying to reinstall.

This can also sometimes be caused by bad RAM, you can use the memory test feature on the Windows 7 DVD.

This error might also occur if the hardware is not compatible, you may check if your computer meets the hardware requirements for Windows 7 from the two links below:

Windows 7: System Requirements:

http://www.microsoft...quirements.aspx

Windows Upgrade Advisor:

http://windows.micro...upgrade-advisor

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився. Читав.

Наразі замінено пам'ять.

Пробую вставновити ОС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БІос збив в дефаулт.

заміна пам'яті результату не дала. Хоч в режимі AHCI, хоч в режимі IDE.

:(

Продовжую танці з бубном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене була схожа проблема ставив з диска ... птім попробував з флешки і все ОК, виявилось що поганий (поцарапаний) диск

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@,

В мене була аналогічна ситуація декілька місяців тому з десктопом. Зніс "мохом поросшу" unknown-збірку XP, а 7 не ставиться. Я пробував і з USB, і з ODD, і 32 біт, і 64 біт. XP теж не ставала, ні оріджінал, ні збірки. "Ігри" з БІОС теж не допомогли. Поміняв память - нуль. Поміняв хард - нуль. Поміняв блок живлення - ВУАЛЯ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жека тебе в гуглі забанили? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене була схожа проблема ставив з диска ... птім попробував з флешки і все ОК, виявилось що поганий (поцарапаний) диск

Була 100% подібна ситуація, ставив з диска, а потім з флешки. Диск не царапаний, новий Verbatim і записаний на 4X, не ставилась вінда і все. З флешки пішло зразу, образ офіційний не зборка, записаний на флеху з допомогою Windows 7 Tools Utilit (назву пишу по пам'яті).

Це був не ноут а комп, трирічної давності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поміняв блок живлення

WTF??? А яким боком?? :)

Поки працює LLF tool 2.36 (Практично під ДОС-ом).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WTF??? А яким боком??

Не знаю, маю лише припущення. Установка ОС - ресурсномісткий процес. При нагрузці чо̀мусь не хватало живлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блок живлення може бути. раз з одним компом довго і нудно мучився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жека тебе в гуглі забанили? ))

Ти такий розумний! Я з п'ятниці з ним мучуся. Перерив купу інфи. Ти, походу, перший пост не читав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поміняв блок живлення

WTF??? А яким боком?? :)

Поки працює LLF tool 2.36 (Практично під ДОС-ом).

Цілком ймовірно, в мене була проблема з ВІДЕОкартою чи то дрова не ставали чи то підвісав комп при спробі входу в повноекранний режим, не пам"ятаю точно, що я тільки не пробував а виявилось клятий БЛОК ЖИВЛЕННЯ. Наразі купив тестер для блоків, якщо щось "глючить" відразу провіряю блок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...