Перейти до змісту

Міжкімнатні двері

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброї пори доби!

Яка зараз ситуація на ринку з міжкімнатними дверима?

Що оптимально зараз взяти по співвідношенню ціна/якість? Бажано рекомендації з посиланням на сайт або хоча б контактами де шукати і куди дзвонити

Опубліковано

Брав такого типу, стоять чудово півтора роки. Але їхня реальна ціна десь 600-700 грн. (тому що потрібно брати ще коробку, замки, завіси, треба щоб все це хтось врізав).

Можна на варшавці подивитись, там мені здається дешевше ніж у новій лінії чи епіцентрі.

Опубліковано

Yurik,

І як враження щодо якість-ціна? Сам думаю там брати!

Не подобається метод кріплення лиштви. Вони прибивають її маленькими цвяшками, які щось дуже кидаються в очі коли дивишся на двері, а кріпити на "жидкие гвозди" вони не хочуть, бо це довго робити.

Ціна зі всім в них виходить в районі 1000 грн за одні двері з МДФ.

Тому поки шукаю ще інші варіанти, найперше це стосується варіанту кріплення лиштви.

Або буду замовляти в них тільки з самостійним прибиванням лиштви

Опубліковано

А де в нас в Луцьку можна замовити шпоновані двері під спецзамовлення?

Потрібне полотно шириною 50 см. (в кладовку).

"Білоруські двері" лише до 60 см., там все від виробника, ніяких спецзамовлень..

Опубліковано

099-274-06-02

Павло

Є міжкімнатні двері

Харківський завод Оміс ПВХ та ламіновані

Вінницький завод Термінус шпоновані двері

займаємось також нестандартами

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Придбав міжкімнатні МДФ двері на всю квартиру. Купляв у вигляді наборів: МДФ полотно та лиштва + дерев'яний комплект на коробку. Залишилося придбати фурнітуру (замки-петлі) і все зібрати та встановити. Знайомий підказує, що, наприклад, у Новій Лінії, при купівлі дверей у них, в дверях зроблять усі вирізи-отвори під замки і петлі на станках, що набагато швидше і акуратніше ніж це робити в квартирі в замовника "на колєнкє".

Де і хто може таке зробити без купівлі у них дверей? Чи краще вже з ними не возитися, а знайти толкового майстра, який зробить усе це на місці? Бо купляв двері на оптовому складі і про таку корисну послугу у Новій Лінії навіть не здогадувався. Якщо хто займається таким чи користувався такими послугами, діліться контактами.

Один дверний пройом буде з подвійними дверима, тому треба людину яка має досвід встановлення таких дверей.

Опубліковано

у Новій Лінії, при купівлі дверей у них, в дверях зроблять усі вирізи-отвори під замки і петлі на станках

В епіцентрі теж є така послуга.

Опубліковано

у Новій Лінії, при купівлі дверей у них, в дверях зроблять усі вирізи-отвори під замки і петлі на станках

В епіцентрі теж є така послуга.

Цікавить більше не де є така послуга, а куди можна сунутися з своїми дверима.

Опубліковано

Був в Епіцентрі, там хватає будь-яких, якщо не надибаєте собі, то що хотіли, можна замовити, поки найдешевше в Луцьку...

Опубліковано

Був в Епіцентрі, там хватає будь-яких, якщо не надибаєте собі, то що хотіли, можна замовити, поки найдешевше в Луцьку...

Ви моє повідомлення №9 читали?

Опубліковано

так, теж саме є і в епіцнтрі, тільки ціни дешевші...

Опубліковано

так, теж саме є і в епіцнтрі, тільки ціни дешевші...

Опубліковано

На Борді немає столярів? :_09:

Домовлявся з Володею (працює у відділі розпилу в Новій лінії). Він у післяробочий час встановлює двері.

Правда як і писали, частину роботи було зроблено у Новій лінії, де і купувалося усе (шпоноване дверне полотно (Білорусія), коробки, лиштва та фурнітура). Доречі коробки у них шпоновані і поганенькі, сирувате дерево. у 2 коробках почало запирати двері.

Опубліковано

На Борді немає столярів? :_09:

Домовлявся з Володею (працює у відділі розпилу в Новій лінії). Він у післяробочий час встановлює двері.

Правда як і писали, частину роботи було зроблено у Новій лінії, де і купувалося усе (шпоноване дверне полотно (Білорусія), коробки, лиштва та фурнітура). Доречі коробки у них шпоновані і поганенькі, сирувате дерево. у 2 коробках почало запирати двері.

Був вчора в Новій Лінії, розкрійний цех, чомусь, тимчасово непрацює.

Опубліковано

доброго дня! підкажіть, хто що чув на рахунок міжкімнатних дверей-купе - ціни, конструкція, монтаж, зручність і т.д.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

насправді двері в конторі "Білоруські двері" (на Соборності та біля Нової лінії) роблять у Ковелі. В Новій лінії наче оригінальні (марка belwooddoors http://belwooddoors.com.ua/) і націнка порівняно з київським імпортером близько 100 грн. думаю, це оптимальний варіант.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Де в Луцьку є магазини\відділи по продажу Білоруських дверей?

http://dveribelorussii.com.ua/uk/contacts/

Луцьк

● вул. Ровенська, 109

● вул. Соборності, 38

(066) 610-93-36

(099) 500-10-00

Опубліковано

Так як пройшло вже трохи більше трьох місяців після встановлення міжкімнатних дверей хотілося б написати короткий відгук про фірму "Метр на метр", а точніше про їх відділ який знаходиться на Варшавському ринку.

Отже, двері було вибрано, замовлено, і через місяць успішно встановлено. Я вже було навіть і зрадів тому, що все більш-менш оперативно і без зайвих проблем виконано. Двері МДФ з дерев'яними коробками. Відразу виникла проблема з полотном в кухонні двері, було побите скло, але працівники на складі підігнали під мій розмір інше полотно, бо новий заказ мав бути після Паски.

Так як дверей було 6 шт (одні подвійні), то відразу обдивитись зі всіх сторін не було можливості. Десь на другий-третій день було виявлено, що в одній з половинок подвійних дверей є два досить суттєвих вздуття, про що відразу було повідомлено менеджера який продавав. Далі починається саме цікаве:

- тиждень я чекав на прихід майстра, який мав діагностувати проблему, що він успішно і зробив

- ще тиждень я чекав людину яка мала забрати цю половину дверей і відвезти на склад для заміни

- коли приїхав цей чудо спеціаліст, то дверей він не забрав, бо не зміг зняти їх з петель, бо потрібно було якийсь спеціальний інструмент. Я в цей час не був дома, тому не зміг йому провести майстер клас з 5 секундного зняття дверей

- і тут всі пропали на тижнів два, по телефону "кормили завтраками"

- після візиту безпосередньо на точку продажу сказали, що на даний час такого полотна немає на складі (виникло питання для чого вони хотіли забирати в мене двері якщо не мали чим замінити) і буде воно не раніше чим через місяць

- так як особливого дискомфорту ті два вздуття не завдавали, то двері стояли собі далі

- пройшов місяць, але ніхто так і не дзвонить, тому довелось ще раз йти на точку продажу і вимагати заміни бракованого полотна

- ще тиждень дзвінків до менеджера і знову приїхав цей чудо спеціаліст, на цей раз я вже був дома і відразу йому зняв двері, які він забрав і поїхав не сказавши коли чекати нову половину дверей

- ще тиждень чекання і періодичного надзвонювання приніс бажаний результат, нарешті двері приїхали до мене, тепер доставка вже була тільки до під'їзду, що цілком "логічно", бо ж грошей я вже їм більше не дам за це, але то вже дрібниці в порівнянні з тим скільки часу і нервів було витрачено на весь процес.

Все було класно аж до того часу поки через місяць не почати терти двері в ванні і туалеті. Зважаючи на "сервіс" від компаніїї і її працівників я самостійно усунув дану проблему методом підстругування полотна в районі завісів. Це усунуло проблему, але як виявилось не на довго. Через місяць знову почали терти двері в ванній кімнаті :(. Вищезгадана маніпуляція особливого покращення не дала, так як двері вже впираються в коробку через надмірне втоплення завісів в полотно :(.

Як виявилось піна занадто тисла на коробку і вона змістилась, перевіряв не на око, а рівнем. Надії на те, що проблему буде усунуто організацією дуже мало, тому скоріш за все самостійно виріжу піну і закріплю двері на дверні анкери.

Окремо хотілося б відмітити їхнього менеджера Валентина, який після продажі дверей вже нічого не рішає, бо він тільки продає, а поскільки ніяких контактів більше не дав, то весь зв'язок з ними доводилось проводити через нього.

І особливий палкий привіт директорші, яка була присутня при візиті на торгову точку і замість того щоб вибачитись за незручності, які фактично стались з їх вини, бо вони не додивились яке полотно привезли, почала в хамській формі звинувачувати в тому чого це я приперся і вимагаю термінового вирішення проблеми.

Для тих хто хоче встановити міжкімнатні двері: не економте на цьому і не ставте це МДФ гавно, особливо це стосується ванної кімнати, де велика вологість. Чесно не радий тим зекономленим грошам, бо найближчим часом доведеться проводити заміну цих чудо дверей. І я не вірю в "басні" працівників про те, що такі двері стоять по 10 років. Двері на кухню і в одну з кімнат вже також трішки труть, а пройшло всього-навсього три місяці з моменту встановлення, уявляю, що буде через рік-два, якщо звичайного мого терпіння на стільки вистачить і двері не відправляться на смітник.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...