Перейти до змісту

Міжкімнатні двері

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Доброї пори доби!

Яка зараз ситуація на ринку з міжкімнатними дверима?

Що оптимально зараз взяти по співвідношенню ціна/якість? Бажано рекомендації з посиланням на сайт або хоча б контактами де шукати і куди дзвонити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurik,

І як враження щодо якість-ціна? Сам думаю там брати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав такого типу, стоять чудово півтора роки. Але їхня реальна ціна десь 600-700 грн. (тому що потрібно брати ще коробку, замки, завіси, треба щоб все це хтось врізав).

Можна на варшавці подивитись, там мені здається дешевше ніж у новій лінії чи епіцентрі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurik,

І як враження щодо якість-ціна? Сам думаю там брати!

Не подобається метод кріплення лиштви. Вони прибивають її маленькими цвяшками, які щось дуже кидаються в очі коли дивишся на двері, а кріпити на "жидкие гвозди" вони не хочуть, бо це довго робити.

Ціна зі всім в них виходить в районі 1000 грн за одні двері з МДФ.

Тому поки шукаю ще інші варіанти, найперше це стосується варіанту кріплення лиштви.

Або буду замовляти в них тільки з самостійним прибиванням лиштви

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де в нас в Луцьку можна замовити шпоновані двері під спецзамовлення?

Потрібне полотно шириною 50 см. (в кладовку).

"Білоруські двері" лише до 60 см., там все від виробника, ніяких спецзамовлень..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

099-274-06-02

Павло

Є міжкімнатні двері

Харківський завод Оміс ПВХ та ламіновані

Вінницький завод Термінус шпоновані двері

займаємось також нестандартами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Придбав міжкімнатні МДФ двері на всю квартиру. Купляв у вигляді наборів: МДФ полотно та лиштва + дерев'яний комплект на коробку. Залишилося придбати фурнітуру (замки-петлі) і все зібрати та встановити. Знайомий підказує, що, наприклад, у Новій Лінії, при купівлі дверей у них, в дверях зроблять усі вирізи-отвори під замки і петлі на станках, що набагато швидше і акуратніше ніж це робити в квартирі в замовника "на колєнкє".

Де і хто може таке зробити без купівлі у них дверей? Чи краще вже з ними не возитися, а знайти толкового майстра, який зробить усе це на місці? Бо купляв двері на оптовому складі і про таку корисну послугу у Новій Лінії навіть не здогадувався. Якщо хто займається таким чи користувався такими послугами, діліться контактами.

Один дверний пройом буде з подвійними дверима, тому треба людину яка має досвід встановлення таких дверей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у Новій Лінії, при купівлі дверей у них, в дверях зроблять усі вирізи-отвори під замки і петлі на станках

В епіцентрі теж є така послуга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у Новій Лінії, при купівлі дверей у них, в дверях зроблять усі вирізи-отвори під замки і петлі на станках

В епіцентрі теж є така послуга.

Цікавить більше не де є така послуга, а куди можна сунутися з своїми дверима.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Борді немає столярів? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в Епіцентрі, там хватає будь-яких, якщо не надибаєте собі, то що хотіли, можна замовити, поки найдешевше в Луцьку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в Епіцентрі, там хватає будь-яких, якщо не надибаєте собі, то що хотіли, можна замовити, поки найдешевше в Луцьку...

Ви моє повідомлення №9 читали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, теж саме є і в епіцнтрі, тільки ціни дешевші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, теж саме є і в епіцнтрі, тільки ціни дешевші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домовлявся з Володею (працює у відділі розпилу в Новій лінії). Він у післяробочий час встановлює двері.

Правда як і писали, частину роботи було зроблено у Новій лінії, де і купувалося усе (шпоноване дверне полотно (Білорусія), коробки, лиштва та фурнітура). Доречі коробки у них шпоновані і поганенькі, сирувате дерево. у 2 коробках почало запирати двері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домовлявся з Володею (працює у відділі розпилу в Новій лінії). Він у післяробочий час встановлює двері.

Правда як і писали, частину роботи було зроблено у Новій лінії, де і купувалося усе (шпоноване дверне полотно (Білорусія), коробки, лиштва та фурнітура). Доречі коробки у них шпоновані і поганенькі, сирувате дерево. у 2 коробках почало запирати двері.

Був вчора в Новій Лінії, розкрійний цех, чомусь, тимчасово непрацює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго дня! підкажіть, хто що чув на рахунок міжкімнатних дверей-купе - ціни, конструкція, монтаж, зручність і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

насправді двері в конторі "Білоруські двері" (на Соборності та біля Нової лінії) роблять у Ковелі. В Новій лінії наче оригінальні (марка belwooddoors http://belwooddoors.com.ua/) і націнка порівняно з київським імпортером близько 100 грн. думаю, це оптимальний варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Де в Луцьку є магазини\відділи по продажу Білоруських дверей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де в Луцьку є магазини\відділи по продажу Білоруських дверей?

http://dveribelorussii.com.ua/uk/contacts/

Луцьк

● вул. Ровенська, 109

● вул. Соборності, 38

(066) 610-93-36

(099) 500-10-00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І нещодавно відкрились на Соборності, перед кільцем, в районі Глобуса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як пройшло вже трохи більше трьох місяців після встановлення міжкімнатних дверей хотілося б написати короткий відгук про фірму "Метр на метр", а точніше про їх відділ який знаходиться на Варшавському ринку.

Отже, двері було вибрано, замовлено, і через місяць успішно встановлено. Я вже було навіть і зрадів тому, що все більш-менш оперативно і без зайвих проблем виконано. Двері МДФ з дерев'яними коробками. Відразу виникла проблема з полотном в кухонні двері, було побите скло, але працівники на складі підігнали під мій розмір інше полотно, бо новий заказ мав бути після Паски.

Так як дверей було 6 шт (одні подвійні), то відразу обдивитись зі всіх сторін не було можливості. Десь на другий-третій день було виявлено, що в одній з половинок подвійних дверей є два досить суттєвих вздуття, про що відразу було повідомлено менеджера який продавав. Далі починається саме цікаве:

- тиждень я чекав на прихід майстра, який мав діагностувати проблему, що він успішно і зробив

- ще тиждень я чекав людину яка мала забрати цю половину дверей і відвезти на склад для заміни

- коли приїхав цей чудо спеціаліст, то дверей він не забрав, бо не зміг зняти їх з петель, бо потрібно було якийсь спеціальний інструмент. Я в цей час не був дома, тому не зміг йому провести майстер клас з 5 секундного зняття дверей

- і тут всі пропали на тижнів два, по телефону "кормили завтраками"

- після візиту безпосередньо на точку продажу сказали, що на даний час такого полотна немає на складі (виникло питання для чого вони хотіли забирати в мене двері якщо не мали чим замінити) і буде воно не раніше чим через місяць

- так як особливого дискомфорту ті два вздуття не завдавали, то двері стояли собі далі

- пройшов місяць, але ніхто так і не дзвонить, тому довелось ще раз йти на точку продажу і вимагати заміни бракованого полотна

- ще тиждень дзвінків до менеджера і знову приїхав цей чудо спеціаліст, на цей раз я вже був дома і відразу йому зняв двері, які він забрав і поїхав не сказавши коли чекати нову половину дверей

- ще тиждень чекання і періодичного надзвонювання приніс бажаний результат, нарешті двері приїхали до мене, тепер доставка вже була тільки до під'їзду, що цілком "логічно", бо ж грошей я вже їм більше не дам за це, але то вже дрібниці в порівнянні з тим скільки часу і нервів було витрачено на весь процес.

Все було класно аж до того часу поки через місяць не почати терти двері в ванні і туалеті. Зважаючи на "сервіс" від компаніїї і її працівників я самостійно усунув дану проблему методом підстругування полотна в районі завісів. Це усунуло проблему, але як виявилось не на довго. Через місяць знову почали терти двері в ванній кімнаті :(. Вищезгадана маніпуляція особливого покращення не дала, так як двері вже впираються в коробку через надмірне втоплення завісів в полотно :(.

Як виявилось піна занадто тисла на коробку і вона змістилась, перевіряв не на око, а рівнем. Надії на те, що проблему буде усунуто організацією дуже мало, тому скоріш за все самостійно виріжу піну і закріплю двері на дверні анкери.

Окремо хотілося б відмітити їхнього менеджера Валентина, який після продажі дверей вже нічого не рішає, бо він тільки продає, а поскільки ніяких контактів більше не дав, то весь зв'язок з ними доводилось проводити через нього.

І особливий палкий привіт директорші, яка була присутня при візиті на торгову точку і замість того щоб вибачитись за незручності, які фактично стались з їх вини, бо вони не додивились яке полотно привезли, почала в хамській формі звинувачувати в тому чого це я приперся і вимагаю термінового вирішення проблеми.

Для тих хто хоче встановити міжкімнатні двері: не економте на цьому і не ставте це МДФ гавно, особливо це стосується ванної кімнати, де велика вологість. Чесно не радий тим зекономленим грошам, бо найближчим часом доведеться проводити заміну цих чудо дверей. І я не вірю в "басні" працівників про те, що такі двері стоять по 10 років. Двері на кухню і в одну з кімнат вже також трішки труть, а пройшло всього-навсього три місяці з моменту встановлення, уявляю, що буде через рік-два, якщо звичайного мого терпіння на стільки вистачить і двері не відправляться на смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...