Перейти до змісту

весна прийшла

MrDm

Рекомендовані повідомлення

У столиці, гуманні таксисти не залишись осторонь погодного форс-мажору.

На вихідних, підняли прайс вдвічі, поїздки по місту подекуди коштували 300-500 грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 239
  • Створено
  • Остання відповідь

Під офісом стоїть багато покинутих машин. Прямо на дорозі. Другорядні дороги, які сполучають основні шляхи - не чищені. На роботу добирався як в квесті. Але доїхав.

Машин на дорогах мало, аж незвично. В місті тихо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У столиці, гуманні таксисти не залишись осторонь погодного форс-мажору. На вихідних, підняли прайс вдвічі, поїздки по місту подекуди коштували 300-500 грн...

поддержали 4 пользователей:

Ha3ik , yurgen , Dream , vampirich

таксісти штолє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ета пяять:

КГГА проиллюстрировала новость о борьбе со снегом в Киеве кадрами из Москвы. ФОТО

Новость об успешной борьбе со снегом в Киеве на сайте КГГА проиллюстрировали ворованной фотографией агенства ИТАР-ТАСС из Москвы.

На сайте КГГА новость об успешном возобновлении движения автотранспорта в Киеве проиллюстрировали фотографией агентства ИТАР-ТАСС, сделанной в Москве. Кроме того, фото было отредактировано, с машин была стерта надпись "Союздорстрой", сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Yaroslav Debelyi.

640x744.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У столиці, гуманні таксисти не залишись осторонь погодного форс-мажору. На вихідних, підняли прайс вдвічі, поїздки по місту подекуди коштували 300-500 грн...

таксісти штолє?

Ні, чекав подібного посту, цікава була ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого мене це не дивує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таксісти штолє?

а шо - підвезти? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25.03.13 15:34

Рекордные сугробы Троещины. ВИДЕО

Фото с жилищного массива Троещина в Киеве опубликовали многие сообщества, где собрали множество комментов в стиле "не верю" и "фотошоп!". Видео, подтверждающее, что столица утонула в снегу.

Как сообщает "Цензор.НЕТ" со ссылкой на FaceBook Макса Кватро, среди пользователей соцсетей развернулась дискуссия по поводу того, насколько плачевна ситуация в столице после "неожиданно выпавшего снега".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київські джипери поспішають на допомогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Києві знайшли винних за аномальні затори (цитата з інтерв'ю 1 заст. голови КМДА Мазурчака, який, до речі, подав у відставку вчора):

Хочу отметить, что в пятницу через город проехало в 10 раз больше фур, чем обычно. Многие из них были на летней резине. Они заблокировали нам город.

Наскільки я пам'ятаю, то такого поняття як "літня гума" у фур не існує чи я помиляюсь?

Повністю інтерв'ю тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сьогодні зранку на деревах так гарно пташечки співали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Винні будуть хто-завгодно, навіть плями на сонці, але власну бездіяльність - не визнають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от вам і весна :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Києві знайшли винних за аномальні затори (цитата з інтерв'ю 1 заст. голови КМДА Мазурчака, який, до речі, подав у відставку вчора):

Хочу отметить, что в пятницу через город проехало в 10 раз больше фур, чем обычно. Многие из них были на летней резине. Они заблокировали нам город.

Наскільки я пам'ятаю, то такого поняття як "літня гума" у фур не існує чи я помиляюсь?

Повністю інтерв'ю тут.

не існує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на вихідні прогнозують тепло і дощ. Так що змивати буде неслабо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запасти питну воду та їжу на кілька днів (макарони, тушонку, цукор), медикаменти і необхідні речі.

Спонсоры Волыньюс: макаронная фабрика, консервный завод, сахарный завод и сеть аптек. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучанам радять запастись водою і їжею Після аномально сильних снігопадів Україні загрожують масштабні повені.

І нафіга ця паніка? Вже массово свічки купували перед 23 грудня! Аж смішно було, Я ржав вголос!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто-то панику сеет и плоды жнет, кто-то удобряет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучанам радять запастись водою і їжею

Після аномально сильних снігопадів Україні загрожують масштабні повені. Серед населених пунктів, які може затопити, - Луцьк та Шацьк.

Мешканцям регіонів, яким загрожує паводок, радять заздалегідь підготуватися: зібрати документи в водостійкий пакет, запасти питну воду та їжу на кілька днів (макарони, тушонку, цукор), медикаменти і необхідні речі.

http://www.volynnews...doyu_i_yizheyu/

Навряд чи у нас, в Луцьку, настільки "топитиме". Так, снігу чимало, але це не вперше, і за останні 10 років я не пам'ятаю, щоб була повінь. Ну, буде трохи води, але навряд чи більше, ніж після зливи влітку(згудуються калюги по вул. Соборності, Карпенка-Карого і т.д.). :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где-то в 90-х, помню, люди байдарками по парку Леси Украинки передвигались. И несколько лет назад был затоплен луг на Рованцах, выглядел, как большой залив.

Рованцы может подтопить, Гнидаву тоже. Сапалаевка выйдет из берегов. Но не думаю, что в Луцке при этом будут перебои с поставками продуктов. А народ прочтет такое предупреждение, и побежит скупаться, неразобравшись, пусть даже живет он на 12-м этаже, в Центре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову сніг ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...