Перейти до змісту

Справи у Януковича - погань: телеканал Росія показав провокаційний сюжет про політику України


cemiynick

Рекомендовані повідомлення

cemiynick, "не чекати допомоги зі сторони" означає брати країну в свої руки. А бачення в цьому реклами митного союзу пахне параноїдальністю.

Згоден на всі 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

ому люди повинні обирати з усього гівна найменш бридкіше? На вашу думку вони мусять обирати між ЄС і союзом рашки? А чи не заслуговує наш народ на щось краще і вище за все це і за усі ті роки приниження, тривалих страждань?

Нічого собі гівно із мінімальною зарплатою в 150 євро і середньою мінімальною у 800.

Розмови типу "не варто обирати між заходом і сходом" це ніщо інше як балачки схожі на демагогію нинішньої влади, яка насправді і обирати не хоче, їй добре так як є. Жодної конкретики, жодної особи яка здатна за собою повести націю (аля "брати в свої руки"), нічого окрім гасел. Мета і задача мають бути конкретними. Хтось із вас щось конкретне може запропонувати? Ви навіть не знаєте чого ви конкретно чекаєте - якогось абстрактного "покращення", якогось невідомого месії. А я чекаю статусу правової держави і вступу в ЄС. Звідти завжди можна вийти, правда чомусь досі ніхто цього не зробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото мені підказує що януковичу і азірову добре саме так як є зараз - тобто коли вони командують. І підозрюю що весь цей вибір вступу - просто чергова тема для "бійки". Не ведіться на всяку фігню... їхня Україна нікуди вступати не збирається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я чекаю статусу правової держави і вступу в ЄС.

Що далі? Вступити в ЄС тільки заради того, щоб зватись європейцем по документам і мати мінімалку у 150 євро? Чи відразу піти проголосувати за ригів і за гречку постояти?

Жодної конкретики, жодної особи яка здатна за собою повести націю (аля "брати в свої руки"), нічого окрім гасел.

На все свій час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось подивіться репортаж))))) і не наш! а ЕХО МОСКВИ, і в деяких реченнях вони дивуються, а чому у них нема такого?

http://www.echo.msk.ru/blog/varlamov_i/916581-echo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно треба розвиватись самим! Ви що думаєте що як сюди прийде ЄС то відразу ж все стане в ажурі? І якимось побитом в нас стануть першокласні дороги, щезне корупція, зміняться люди?

Сьогодні в Шустер лайв виступав Порошенко, який прямим текстом відповів: "Угода з Україною в ЄС зроблена навіть таким чином, що більше виграє економіка саме України, тобто ніяких заяв про те що ЄС прагне тут нажитись нема".

І взагалі ВИКИНЬТЕ таке поняття як "НАЖИТИСЬ", там є поняття "РУХ КОШТІВ", а це значить, що інвестор отримує прибуток ( а там рентабельність в 5-10% це дуже високий дохід від інвестицій), якщо в людини дохідність інвестицій навіть 50% це вже розцінюють, що це обман і бізнесмен дурить інших! ретельно перевіряють.

і люди що працюють отримують прибуток! тим самим розвивають усі сфери життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що далі? Вступити в ЄС тільки заради того, щоб зватись європейцем по документам і мати мінімалку у 150 євро? Чи відразу піти проголосувати за ригів і за гречку постояти?

Зв"язку між ригами, гречкою і ЕС не бачу. До чого тут останнє речення?

Мінімалка у 150 євро - це в Румунії і Болгарії, найбідніших країнах ЄС, я не вважаю що Україна буде третьою в цій когорті. В Люксембурзі мінімалка - 1600 євро, чому б не прагнути такого? Чому б не прагнути того що в нас буде зона вільної торгівлі, не треба буде розмитнювати за 5000 авто куплене десь у Бремені за 3000? Що поганого у можливості вільно поїхати на вихідні у Францію без гемороїв з консульством?

На все свій час.

Отож, виходить що чекати незрозуміло чого незрозуміло скільки краще, ніж чекати вступу в ЄС так само незрозуміло скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колишній соратник Віктора Януковича, народний депутат кількох попередніх скликань Тарас Чорновіл вважає, що зараз президент найбільше остерігається своїх зовні лояльних, але ображених соратників. Про це він сказав в інтерв’ю Радіо "Свобода".

"Він загнав себе в той кут, при якому йому треба тепер будь-якими способами робити так, щоб його влада була посмертною, інакше його просто знищать. Він своїм стільки вже крові випив, що його буде знищувати не Яценюк із Кличком", - сказав Чорновіл.

"Його будуть знищувати свої: чи це буде до відходу його від влади, чи після відходу. Він розуміє, що відійти, як Кучма, він уже не зможе", - додав він.

"Один з німецьких політологів сказав фразу, що Янукович як для диктатора зробив дві помилки. Перша – він почав обростати нерухомістю в Україні, що, як правило, такі люди не мали б робити, тому що йому вже варіант Кучми чи Ющенка – мирного відходу без судових справ, без переслідування – йому не світить. І друге – він включив свою сім’ю в розподіл основних благ держави. Він пустив свого старшого сина до мільярдних коштів держави, допустив до митниці, до податкової, до всього… Фактично уряд сьогодні під "Сім’ю" зроблений", - сказав колишній регіонал.

http://intv.ua/news/55662-eks-regonal-yanukovicha-znischat-obrazhen-soratniki.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Симптоматичний пост виклав Volyniaka. З посту фактично випливає, що всьо б пацанчик робив правильно, якби Межигір'я було збудоване десь в Альпах і більшій кількості братви кров кріпатську дозволив би пити. Змін на найнижчих рівнях, по яким переміщаються десятки мільйонів громадян України, очікувати не приходиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...