Перейти до змісту

шукаю кращого фільтра для води ...

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підскажіть якими фільтрами ви користуєтесь ... фільтри типу

Фильтры-кувшины для воды3425705.jpg

який і де купити ... і чи вони ефективні ...

Опубліковано

Дивлячись для яких потреб буде застосовуватись.

Для попити, їжі, чаю, кави, страв на 1-2 людини - прийнятно, для більшої сім"ї, заморочливо, залив-ждеш-ждеш-вилив і часто льопатись прийдеться (тут вже цікавіше брати готову, бутильовану у 19л ємностях воду)

З кувшино-картриджів, серед тих що перепробував, досить непоганий варіант - російський "Барьер".

Українські, недорогі, універсальні картриджі - Роса, фуфло, абсолютно не варті уваги.

Купити :)

Абсолютно доступна річ, ціни в межах 1 бренда, особливо не коливаються. Більш цікаво на перспективу шукати доступні по ціні змінні картриджі.

Опубліковано

Я користуюсь таким ("Барьер") 4 роки. Ефективний 100%. Щоб це зрозуміти, треба просто в одну склянку налити і випити відфільтровану воду, а в другу з крану.

Не знаю, як на рахунок самого кувшину, а картриджі куляю в "Троянді" на першому поверсі. Враховуючи знижку, дешевше я не бачив. Беру постійно "стандарт".

Опубліковано

а картриджі куляю в "Троянді" на першому поверсі. Враховуючи знижку, дешевше я не бачив. Беру постійно "стандарт".

Яка ціна за шт?

Опубліковано

Бар"єр практично "виходжує" вказаний виробником ресурс, в кінці вода вже відчувається менш пом"якшеною, хоча ще цілком придатна.

А от Роса - після 10 літрів - нікакуща, хоч і виготвлена згідно ТУ і виробник гарантує блаблабла :)

Опубліковано

Користуюсь аквафором. Просто супер нарікань нема , ціна=якості. Купляю фільтри в епіцентрі по 50 грн

Опубліковано

а картриджі куляю в "Троянді" на першому поверсі. Враховуючи знижку, дешевше я не бачив. Беру постійно "стандарт".

Яка ціна за шт?

42 чи 44 грн. Точно не пам'ятаю, бо останнім часом купляю не сам.

Сьогодні купляв. 47 грн. Зі знижкою - 42 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...