Перейти до змісту

Який «дерибан» задумали нові «волинські лозинські»?


huntsman

Рекомендовані повідомлення

Який «дерибан» задумали нові «волинські лозинські»?

http://p-p.com.ua/articles/22437/

Та як все починалося ...http://vip.volyn.ua/news/na-k-verts-vshchin-1101-gektar-zv-r-vskogo-nadayut-u-koristuvannya-komerts-i-struktur

http://www.lesovod.org.ua/node/16414

http://www.volynnews..._pryvatni_ruky/

http://4vlada.com/volin/20338

http://www.volynpost...ke-gospodarstvo

Та на превеликий жаль для для простих людей і мисливців - отак закінчилось

http://volynrada.gov.ua/session/17/82

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи зі статті http://p-p.com.ua/articles/22437/ і не тільки він ...

Дане питання піднімалося ще років 2 назад, коли ці приватні фірми звертались до Селищних рад, маю на увазі Звірівське мисливське господарство, депутати відмовили !!!! Категорично !!!

І в обласній раді теж не з першого разу їм це вдалося пропихнути ... але начхали на всі місцеві ради і прийняли рішення на свою користь ...

Хайно наші вийдуть з лісу !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хайно наші вийдуть з лісу !!!!

і що ваші зроблять ? Якщо дозволили це пропихнути, попри те, що про це трубила преса, то оті ваші, навряд вже щось змінять. "Бабло побеждает все"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Бабло побеждает все" - не завжди ... терпіння в людей теж не залізне ... де зараз Лозінський ? Надіюсь що і цих "князьків" чекає така ж участь ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато цікавого можна взнати трохи почитавши тему, виявляється планували зробити Національного природний парк «Цуманська пуща», а передумали і зробили мисливське господарство «Майдан Мисливський».

Проекти рішення облради суперечать Указу Президента

Проекти рішення, винесені на наступну сесію обласної ради, суперечать Указу Президента «Про створення Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».

Одним із них - «Про припинення права користування на частині мисливських угідь» - пропонується відібрати право користування мисливськими угіддями площею 8318 гектарів у державного підприємства «Мисливське господарство «Звірівське», а другим - передати цю ділянку товариству з обмеженою відповідальністю «Майдан Мисливський». Але площа, про яку йдеться у проекті рішення, що підготовлене головою постійної депутатської комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, начальником обласного управління лісового та мисливського господарства Богданом Колісником, належить до території, відведеної під Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща». Звісно, про це цей керівник не міг не знати, однак (свідомо чи ні) все-таки пішов на порушення.

Відповідь Міністерства екології та природних ресурсів України, яка нещодавно надійшла на адресу перших керівників області – голови облдержадміністрації Бориса Клімчука та голови обласної ради Володимира Войтовича, неоднозначно стверджує про необхідність розбудови заповідної території «Цуманська пуща», який названо справжньою перлиною Західного Полісся. У відповіді, за підписом заступника міністра І.Л. Вільдмана, йдеться про надання до 1 квітня 2012 року в постійне користування земельної ділянки Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща», а не вилучення з цієї території мисливських угідь.

І Указ Президента, і відповідь міністерства екології та природних ресурсів зобов’язують владу області подбати про збереження і відтворення одного з унікальних природних куточків краю. Дотримання умов природоохоронного режиму тут навряд чи буде можливим, якщо угіддя мисливського господарства «Звірівське» площею 8318 гектарів будуть передані у користування товариству з обмеженою відповідальністю «Майдан Мисливський». Тому переконаний: влада має зробити все для того, щоб забезпечити дотримання законодавства про національний природний парк, запобігти можливим порушенням закону через такі непродумані кроки, як передача значних площ мисливських угідь від державної структури у приватні руки.

20.02.2012 Анатолій Грицюк, керівник фракції «Батьківщина» в обласній раді, голова обласної організації ВО «Бат

http://deputat.volyn.ua/dep/pozyzij_depu/1329775527_9301.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Головний лісник Волині має звільнитися, – депутат Гузь

http://www.volynpost.com/news/12610-golovnyj-lisnyk-volyni-maie-zvilnytysia--deputat-guz

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приголомшуюча статистика чисельності зубрів на Україні

post-6657-0-95010200-1364225837_thumb.jp

Ось статті на цю тему

http://h.ua/story/191889/

http://www.vox.com.u...ak-mamonty.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Волиньраді хочуть скасувати скандальне рішення про мисливіські угіддя

http://www.volynpost.com/news/12854-u-volynradi-hochut-skasuvaty-skandalne-rishennia-pro-myslyviski-ugiddia

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...