Перейти до змісту

Чи потрібно мені якось реєструватись?

Andreykos

Рекомендовані повідомлення

Хочу з другом зайнятись ремонтом (шабашкою) чи потрібно мені десь реєструватись ? чи можна уникнути реєстрації і бути "не наказаним"?а якщо вже вичислили, як відбрехатись?і які податки при такому оподаткувані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий варіант - це не реструватись. Гроші за виконану роботу отримуєш готівкою. Ніяких документів не підписуй і податкова Вам нічого не зробить, бо доказів не буде. А ви не зобов'язані говорити про свої гроші (подарували чи найшли їх). Навіть якщо ви натрапите на податкового інспектора (будете робити йому ремонт), то і тоді не потрібно нічого підписувати. Найчастіше всі люди на це погоджуються, а інакше ціна може вирости. Якщо якість буде доброю, то і проблем не буде.

І взагалі, Ви робите друзям ремонт безкоштовно, якщо хтось спитає. Тільки як захочете розширюватись, можна думати про реєстрацію. А поки заробляйте гроші як можете.

Оподаткування - це довга тема. На даному етапі не потрібна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На крайняк - Договір про надання послуг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо розрахунок готівкою, то це дуже тяжко дослідити, хіба найдеться, якийсь оперок, чи інспектор, що буде це довго і нудно документувати...

Взагалі знаю, менше паперів, менше геморою, є знайомі які взагалі немають жодних паперів, а по 10 років на базарі стоять...

Якщо введуть Закон, коли при подачі реклами в газету прийдеться показувати свідоцтво про державну реєстрацію і сплату податку, от тоді.... і зареєструєтесь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...