Lexx_Giant Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 08:23 Поділитися #1 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 08:23 Протяжність маршруту біля 800 км. Будемо ганятись з Динамівськими гонщиками. Вчора пройшли медогляд - космонавти... бля. Я, Мартенз і Толстий їдемо на байках, в мене правда спортивна касета ВВВ 12-23 і сліки на 7 атмосфер. Побажайте удачі........ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 08:29 Поділитися #2 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 08:29 будемо вкалувати ніпадецкі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Daman Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 11:13 Поділитися #3 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 11:13 Порвіть їх!!!Щоб ви їх чекали, як ви чекали людей 29.08.07!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
raziel8 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 11:42 Поділитися #4 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 11:42 Зробіть так щоб вони пожаліли що поїхали звами!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 12:26 Поділитися #5 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 12:26 Протяжність маршруту біля 800 км. Будемо ганятись з Динамівськими гонщиками. Вчора пройшли медогляд - космонавти... бля. Я, Мартенз і Толстий їдемо на байках, в мене правда спортивна касета ВВВ 12-23 і сліки на 7 атмосфер. Побажайте удачі........ ого народ, ну вы даете Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 13:56 Поділитися #6 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 13:56 єсть маза, шо ми ше з коє-кєм будем вас встрічать в Кійові! Сьодня з Танєй обкурім ето дєло... єсть ідєя поганять по ночному Кієву. А коли ви вирушаєте і коли будете там? І ващє, подробнєй про маршрут Бо я так ніфіга не понів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 14:06 Поділитися #7 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 14:06 ше й самі точно не знаємо але десь в суботу маємо бути в кієві, по ходу буде видно, будемо на звязку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 12:30 Поділитися #8 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 12:30 примерно через полчаса велопробег будет проезжать через Луцк!мы с kmd поехали встречать. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 14:42 Адміністратори Поділитися #9 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 14:42 Результати зустрічі. Весь мокрий, в джинсах важко летіти по місту 30-35 км в час. Але це було того варте. Дякую Імпові за повідомлення часу прильоту групи! В дорозі (По вул. Львівській) За якість прошу вибачення. Мильниця. У військовому ліцеї. А тут і ми І ще пару фоток. Дітки в клітці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ORV Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 14:51 Поділитися #10 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 14:51 Вах млин ето супер во монстри Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 14:57 Адміністратори Поділитися #11 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 14:57 Замітьте, які дітки тамка їдуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 15:00 Поділитися #12 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 15:00 1-ий Статистика Пульс: середній 154 уд/хв максимальний 205уд/хв спалено 4631kcal скинуто 2.5кг ваги Дистанція 140.11км час 4:49:48 середня швидкість 29км/год максимальна швидкість 59.5км/год Проїхались офігити, щас мене тупо плющить, я в прострації руки трясуться, болять м'язи всюди навіть на гепі. зараз навіть боляче сидіти, бо і на гепі кістки понатирав А як їхали це не розказать ні пером описати. На нормальномі підвісі можна їхать,вилку качнув, аморт напівсліки wormdrive по 4 і 4.5 атмосфер і хай народ офігіває , бо в групі нормально сидів, тільки добивав рваний темп через це корчи обох ніг перед Луцьком були. тупо ульот Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 15:16 Поділитися #13 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 15:16 Трандец - шо значит цивилизация Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 18:18 Адміністратори Поділитися #14 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 18:18 Завтра з 10:00 починають виїзд на Київ.Від Військогового ліцею. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
raziel8 Опубліковано 4 Вересня, 2007 в 06:50 Поділитися #15 Опубліковано 4 Вересня, 2007 в 06:50 respect Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 09:02 Поділитися #16 Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 09:02 Вкатався Стартували в 11 біля ліцею, далі до Променя потім до кільця біля меморіалу далі на Проспект Волі і по Рівненський. Я пристроївся в середині групи(далі не зміг не давали місця) навчений досвідом рваного темпу в хвості групи, на перед Мартен з Лісним прорвались. Нас почали строїти по двох, всі більш менш построїлись крім голови групи (в рівненський області порядок до дути, "свинею їхали") Далі просто шпилили, вгору 20-25, по трасі 30-35, з гори 40+. На тягу в піддубцях перли під 28км/год. Тільки виїхали нас школярі зустрічають з квітам водою і чаєм (шосери тихо матюкаться нафіг зупинили) попутно пропускаючи транспорт що ми затримали. далі по коням тільки розігрілись в Звірові стали, співи, квіти і т.д. , знов пропускаючи транспорт Потім рівнина і рівнина, швидкість піднялась 36-38км/год , але це як виявилось з попутним вітром. На границі областей зустрічали з караваєм , оркестром, з урочистими словами, попутно пропускаючи транспорт. Зустріли Славіка, теревенили, підкріпились хто що мав (я снікерс задавав, ще арахіс цепанув), полили квіточки . Потім священик нас благословляв в дорогу, поливаючи священною водою. Далі поміняли волинська міліція і швидкі на рівненські, тепер з переду були два пацика на мотиках, чисто американських, з багажником, купою різної фігні по бокам, ну як то фільмах американські поліцейські мотики. і погнали дальше, дорога фігова пішла темп впав. Далі пішли нарешті підйоми, нічо тягнув пульс більше 180 не піднімався ноги тягнули, але група задрала, ломим собі в гору і на самій крутизні підйому групи гальмує, всі стають і сцуко знову ломлять стоячи на ногах, ми собі на горніках клац-клац скинули передачі і тихенько крутимо . На підйомах зі мною в пару примостився один шосер з карпатських областей (точніше не знаю). І дружно собі ломили в гору за групою, перед нами відставав народ послабший, але потім він на спусках ставав назад. Пульс тільки на одному тягуні до 191 дійшов(тоді швидкість групи до 12км/год впали), на інших до 180 на них група нас затягувала під 18-20км/год. Для порівняння вчора як ломали до горохова пульс до 205 доходив, на підйомах стабільно 190 і тоді я свіжіший був. Отак виїхали на двох полосну трасу за 9км до Рівного, там на спуску в народу то фляга випала, то насос який я спочатку за гілку прийняв, по ньому проїхав один шосер він звучно хруснув, пролітаючи біля нього зрозумів що це насос. Потім ще з 4-и тягуна до міста, далі по кільцю прямо по вул. Соборна. Там на одному спуску малі задрали що відривались від групи я їх на 48км/год обігнав і примостився. Незабаром під'їхала швидка і одна жіночка чорнява ніжно еротично сказала, цитую дослівно: "ще раз виїдеш наліво, уб'ю" . Далі по цій вулиці в центр виїхали, стали на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку, там знову офіціоз, бла-бла, Лісний і ще один малий шосер поклали вінки до пам'ятника. Потім Лісний спригнув по хавчик, попутно спригнув від інтерв'ю. Мартенс знову прийшлось брати інтерв'ю. Я втикав на це все тихо наминав снікерса і запивав водою. Присунувся Лісний з хавкою , втулили булкою. І тут нас направляють до їдальні, пожрать. Заїхали, завалили стіни біля їдальні залізом, і заперлись, столики на 6, з табличками де яка область. на закусь салатік, потім борщ червоний, ще була булочки з сочком з трубочками, всі наперлись і тут 2-е подають картопля з відбивною, я це все тулю мало не ригаючи , в кінці ледви заточив булочку з соком. Далі собі валялись на крильці з повними пузами. Далі Я і один Луцький шосер-спорсмен Андрій на моднячому шосері десь за 2000$ попрощались з нашими і поїхали додому. Скажу долати знов всі ті горби з повним пузом і з машинами під боком (класно було в супроводі) і з холодним вітром в фейс це було жорстоко, але ми шпілили легенько, він спереду я на хвості на горбах пульс знов на 180 вилітав. Обід переварився тільки після того як кінчились сама важка частина дорога - рівненська область. А далі собі шпілили 25-30 по рівнині, під Дерном стали, полили квіточки, перекусили і далі шпілили, швидкість підняли до 30-35км/год. На тягуні в Піддубцях валили під 28км/год. Пульс був від 140-160, але вже відчувались м'язи на ногах, понабухали, відчувалось що ще +3-4км/год і кирдик ніжкам. Німіла ліва нога, мулили вже кістки на гепі. В Луцьк вже під 35км\год залетіли, а тут був асфальт мокренький, а нас тільки під Клеванем трошки дощик накапав. Далі роз’їхались по хатам. Як знімав велотуфлі відчув, що пальчики на ногах заніміли і замерзли, бо як виявилось що 12 градусів на вулиці. Але я всю дорогу в велотрусах по коліно, футболці і курточці Kelly's комфортно проїхав всю дорогу. Статистка відстань 154.04км час 5:32:19 середній час 31км/год (до Рівного в групі з попутним вітром) 25км/год(назад вдвох з зустрічним вітром) і того 28км/год загальна середня Максимальна 59.0км/год Середній пульс 148уд/год Максимальний пульс 191уд/год спалено 5139kkal Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 09:18 Поділитися #17 Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 09:18 Геракел, одно слово. Але й пишеш добре... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 13:19 Поділитися #18 Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 13:19 Я зразу поки ванна набирались пішов потік думок, і я його просто строчив на клаві і от результат. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 8 Вересня, 2007 в 07:28 Адміністратори Поділитися #19 Опубліковано 8 Вересня, 2007 в 07:28 Сьгодні наші велосипедисти у Києві! Lexx_Giant казав що завтра буде в Луцьку. І можливо катнем на горохів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 07:21 Автор Поділитися #20 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 07:21 Привіт. Ми повернулися з медалями і грамотами. До Києва доїхало 5 чоловік. Загальна протяжність маршруту 860 км !!! мінімум 84 км в день, максимум 205 км. Середня швидкість в районі 32-33 км/год. Ганялися з кандидатами у майстри і майстрами спорту. Показали себе на нормальному рівні. Ось так. Скромно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 08:14 Поділитися #21 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 08:14 ну і я від себе добавлю ломили як лосі, ржали як коні, бухали як свині особливо прикольно було як я лякав чуваків на шосерах гулом від своїх покришок на байках там було 5 чуваків на весь західний напрямок і 5 нас з луцька були в завалі на шв. більше 45 км/год, проїхали більше 200 км в день, їхали більше 40 км/год в дощ при 12 градусах, скуплялись в магазині за 5 хв, жрали більше за всіх, бухали тіко ми і організатори...весело було Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 08:57 Поділитися #22 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 08:57 Короче, тусовку не опозорили и не опорочили... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 10:05 Поділитися #23 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 10:05 Здорові коні пердять, ригають і матюкаюцця! (с) Lexx_Giant Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 10:10 Поділитися #24 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 10:10 В переривах між самі знаєте чим (с) Мій Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ORV Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 11:17 Поділитися #25 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 11:17 Теперь понимаю почему вас називают лоси волинские педальние особенние А серезно ребята молодци Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.