Перейти до змісту

Велопробіг

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Протяжність маршруту біля 800 км. Будемо ганятись з Динамівськими гонщиками. Вчора пройшли медогляд - космонавти... бля. Я, Мартенз і Толстий їдемо на байках, в мене правда спортивна касета ВВВ 12-23 і сліки на 7 атмосфер. Побажайте удачі........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь

будемо вкалувати ніпадецкі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порвіть їх!!!

Щоб ви їх чекали, як ви чекали людей 29.08.07!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробіть так щоб вони пожаліли що поїхали звами!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Протяжність маршруту біля 800 км. Будемо ганятись з Динамівськими гонщиками. Вчора пройшли медогляд - космонавти... бля. Я, Мартенз і Толстий їдемо на байках, в мене правда спортивна касета ВВВ 12-23 і сліки на 7 атмосфер. Побажайте удачі........

ого народ, ну вы даете :):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єсть маза, шо ми ше з коє-кєм будем вас встрічать в Кійові! :woohoo:

Сьодня з Танєй обкурім ето дєло... єсть ідєя поганять по ночному Кієву.

А коли ви вирушаєте і коли будете там?

І ващє, подробнєй про маршрут :blink: Бо я так ніфіга не понів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ше й самі точно не знаємо але десь в суботу маємо бути в кієві, по ходу буде видно, будемо на звязку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

примерно через полчаса велопробег будет проезжать через Луцк!

мы с kmd поехали встречать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Результати зустрічі.

Весь мокрий, в джинсах важко летіти по місту 30-35 км в час. :)

Але це було того варте. Дякую Імпові за повідомлення часу прильоту групи!

В дорозі (По вул. Львівській)

За якість прошу вибачення. Мильниця. :(

post-1-1188829811.jpg post-1-1188829838.jpg post-1-1188829855.jpg post-1-1188829870.jpg post-1-1188829887.jpg post-1-1188829912.jpg

У військовому ліцеї.

post-1-1188829932.jpg post-1-1188829998.jpg post-1-1188830029.jpg post-1-1188830236.jpg post-1-1188830274.jpg

А тут і ми

:)

post-1-1188830319.jpg

І ще пару фоток.

post-1-1188830389.jpg

Дітки в клітці :)

post-1-1188830411.jpg post-1-1188830469.jpg post-1-1188830485.jpg post-1-1188830495.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вах млин ето супер во монстри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Замітьте, які дітки тамка їдуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-ий

Статистика

Пульс:

середній 154 уд/хв

максимальний 205уд/хв

спалено 4631kcal

скинуто 2.5кг ваги

Дистанція

140.11км

час

4:49:48

середня швидкість

29км/год

максимальна швидкість

59.5км/год

Проїхались офігити, щас мене тупо плющить, я в прострації

руки трясуться, болять м'язи всюди навіть на гепі.

зараз навіть боляче сидіти, бо і на гепі кістки понатирав

А як їхали це не розказать ні пером описати.

На нормальномі підвісі можна їхать,вилку качнув, аморт напівсліки wormdrive по 4 і 4.5 атмосфер і хай народ офігіває , бо в групі нормально сидів, тільки добивав рваний темп

через це корчи обох ніг перед Луцьком були.

тупо ульот :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трандец - шо значит цивилизация :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Завтра з 10:00 починають виїзд на Київ.

Від Військогового ліцею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вкатався

Стартували в 11 біля ліцею, далі до Променя потім до кільця біля меморіалу

далі на Проспект Волі і по Рівненський. Я пристроївся в середині групи(далі не зміг не давали місця) навчений досвідом

рваного темпу в хвості групи, на перед Мартен з Лісним прорвались.

Нас почали строїти по двох, всі більш менш построїлись крім голови групи (в рівненський області порядок до дути, "свинею їхали")

Далі просто шпилили, вгору 20-25, по трасі 30-35, з гори 40+.

На тягу в піддубцях перли під 28км/год.

Тільки виїхали нас школярі зустрічають з квітам водою і чаєм (шосери тихо матюкаться нафіг зупинили)

попутно пропускаючи транспорт що ми затримали.

далі по коням тільки розігрілись в Звірові стали, співи, квіти і т.д. , знов пропускаючи транспорт

Потім рівнина і рівнина, швидкість піднялась 36-38км/год , але це як виявилось з попутним вітром.

На границі областей зустрічали з караваєм , оркестром, з урочистими словами, попутно пропускаючи транспорт.

Зустріли Славіка, теревенили, підкріпились хто що мав (я снікерс задавав, ще арахіс цепанув), полили квіточки :smile3:. Потім священик нас благословляв в дорогу, поливаючи священною водою.

Далі поміняли волинська міліція і швидкі на рівненські, тепер з переду були два пацика на мотиках, чисто американських, з багажником, купою різної фігні по бокам,

ну як то фільмах американські поліцейські мотики.

і погнали дальше, дорога фігова пішла темп впав. Далі пішли нарешті підйоми, нічо тягнув пульс більше 180 не піднімався ноги тягнули,

але група задрала, ломим собі в гору і на самій крутизні підйому групи гальмує, всі стають

і сцуко знову ломлять :mdr: стоячи на ногах, ми собі на горніках клац-клац скинули передачі і тихенько крутимо :( .

На підйомах зі мною в пару примостився один шосер з карпатських областей (точніше не знаю).

І дружно собі ломили в гору за групою, перед нами відставав народ послабший, але потім він на спусках ставав назад.

Пульс тільки на одному тягуні до 191 дійшов(тоді швидкість групи до 12км/год впали),

на інших до 180 на них група нас затягувала під 18-20км/год.

Для порівняння вчора як ломали до горохова пульс до 205 доходив, на підйомах стабільно 190 і тоді я свіжіший був.

Отак виїхали на двох полосну трасу за 9км до Рівного, там на спуску в народу то фляга випала, то насос який я спочатку за гілку прийняв,

по ньому проїхав один шосер він звучно хруснув, пролітаючи біля нього зрозумів що це насос.

Потім ще з 4-и тягуна до міста, далі по кільцю прямо по вул. Соборна. Там на одному спуску малі задрали що відривались від групи

я їх на 48км/год обігнав і примостився. Незабаром під'їхала швидка і одна жіночка чорнява

ніжно еротично сказала, цитую дослівно: "ще раз виїдеш наліво, уб'ю" :) .

Далі по цій вулиці в центр виїхали, стали на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку,

там знову офіціоз, бла-бла, Лісний і ще один малий шосер поклали вінки до пам'ятника. Потім Лісний спригнув по хавчик, попутно спригнув від інтерв'ю.

Мартенс знову прийшлось брати інтерв'ю. Я втикав на це все тихо наминав снікерса і запивав водою. Присунувся Лісний з хавкою , втулили булкою.

І тут нас направляють до їдальні, пожрать. Заїхали, завалили стіни біля їдальні залізом, і заперлись, столики на 6, з табличками де яка область.

на закусь салатік, потім борщ червоний, ще була булочки з сочком з трубочками, всі наперлись і тут 2-е подають

картопля з відбивною, я це все тулю мало не ригаючи , в кінці ледви заточив булочку з соком.

Далі собі валялись на крильці з повними пузами. Далі Я і один Луцький шосер-спорсмен Андрій на моднячому шосері десь за 2000$ попрощались з нашими і поїхали додому.

Скажу долати знов всі ті горби з повним пузом і з машинами під боком (класно було в супроводі)

і з холодним вітром в фейс це було жорстоко, але ми шпілили легенько, він спереду я на хвості на горбах пульс знов на 180 вилітав.

Обід переварився тільки після того як кінчились сама важка частина дорога - рівненська область.

А далі собі шпілили 25-30 по рівнині, під Дерном стали, полили квіточки, перекусили і далі шпілили, швидкість підняли

до 30-35км/год. На тягуні в Піддубцях валили під 28км/год. Пульс був від 140-160,

але вже відчувались м'язи на ногах, понабухали, відчувалось що ще +3-4км/год і кирдик ніжкам. Німіла ліва нога, мулили вже кістки на гепі.

В Луцьк вже під 35км\год залетіли, а тут був асфальт мокренький, а нас тільки під Клеванем трошки дощик накапав.

Далі роз’їхались по хатам. Як знімав велотуфлі відчув, що пальчики на ногах заніміли і замерзли, бо як виявилось що 12 градусів на вулиці.

Але я всю дорогу в велотрусах по коліно, футболці і курточці Kelly's комфортно проїхав всю дорогу.

Статистка

відстань

154.04км

час

5:32:19

середній час

31км/год (до Рівного в групі з попутним вітром)

25км/год(назад вдвох з зустрічним вітром)

і того 28км/год загальна середня

Максимальна

59.0км/год

Середній пульс

148уд/год

Максимальний пульс

191уд/год

спалено

5139kkal

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Геракел, одно слово. Але й пишеш добре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зразу поки ванна набирались пішов потік думок, і я його просто строчив на клаві і от результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Сьгодні наші велосипедисти у Києві!

Lexx_Giant казав що завтра буде в Луцьку.

І можливо катнем на горохів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт.

Ми повернулися з медалями і грамотами. :ok:

До Києва доїхало 5 чоловік.

Загальна протяжність маршруту 860 км !!!

мінімум 84 км в день, максимум 205 км.

Середня швидкість в районі 32-33 км/год.

Ганялися з кандидатами у майстри і майстрами спорту. Показали себе на нормальному рівні.

Ось так. Скромно. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і я від себе добавлю

ломили як лосі, ржали як коні, бухали як свині :friday:

особливо прикольно було як я лякав чуваків на шосерах гулом від своїх покришок

на байках там було 5 чуваків на весь західний напрямок і 5 нас з луцька

були в завалі на шв. більше 45 км/год, проїхали більше 200 км в день, їхали більше 40 км/год в дощ при 12 градусах, скуплялись в магазині за 5 хв, жрали більше за всіх, бухали тіко ми і організатори...весело було :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Короче, тусовку не опозорили и не опорочили... :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здорові коні пердять, ригають і матюкаюцця! (с) Lexx_Giant

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В переривах між самі знаєте чим (с) Мій :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теперь понимаю почему вас називают лоси волинские педальние особенние :D

А серезно ребята молодци

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...