Перейти до змісту

проДам Samsung Galaxy S II (репліка) новий

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Продам Samsung Galaxy S II (репліка) новий. 1 Sim-ка, плівку не здирали, все працює.

1500 + Аргументований торг.

деталі в ЛС, прохання писати лише бажаючих придбати, а не "зівак".

post-9398-0-36146000-1361738625_thumb.jp

post-9398-0-00382300-1361738628_thumb.jp

post-9398-0-94169200-1361738630_thumb.jp

post-9398-0-08844100-1361738634_thumb.jp

post-9398-0-02983500-1361738637_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти б версію ОС написав, і пару тестів закинув...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в версіях не розбираюсь, у мене WM6, android-ами ніколи не користувався, це репліка, як на мене - таки дуже непогана за свої гроші... гугл поможе з тестами і т.д.

можете в руках потримати та самі покльоцаєте що там і до чого, оскільки то телефон не мій, то щось там копирсатись і налаштовувати чи тестити небуду.

П.С. картки памяті там не було і камера вродь не 8Мп а менше (моя суб'єктивна думка).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

походу Китайград ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в версіях не розбираюсь, у мене WM6, android-ами ніколи не користувався, це репліка, як на мене - таки дуже непогана за свої гроші... гугл поможе з тестами і т.д.

можете в руках потримати та самі покльоцаєте що там і до чого, оскільки то телефон не мій, то щось там копирсатись і налаштовувати чи тестити небуду.

П.С. картки памяті там не було і камера вродь не 8Мп а менше (моя суб'єктивна думка).

Того я і питаюсь про пз і х-ки, бо гугль видасть сотні варіантів на S2 репліка!!! В оригінала взагалі android!

P.S. А репліка "гугл поможе з тестами і т.д."- як мінімум неповага до потенційного покупця, тел ж не за сто грн. продаєш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не андроїд, як на мій хлопський розум, і ТАК - Чайно 100%, але класна зборка, не люфтить, без бачин на корпусі та дисплеї...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально, торг присутній, апарат вартує уваги!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1400 + манібек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

1000 грн! халява

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

700 grn

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...