Перейти до змісту

Вхід лише для білих

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

П.С. всі люди - це браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу. (с)

то ти за китайців з циганами але проти білорусів?????

то сарказм був, якщо ти недопоняв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

в мене тут питання назріло-хочеш шоб твоя донька спала з негром? підходить тобі такий зять?

а зять-араб чи турок?

тобто ти хочеш сказати, що наприклад син Абами захоче одружитися з твоею донькою чи дочка арабського шейха захоче вийти замiж за твого сина то ти будеш ото *окуня включати* як ото зараз включаеш ? Хотiв би я на це подивитися. Це я до того, що не важливий колiр шкiри, важливо що за людина. Я теж проти засилля iноземцями, хоча до них ставлюсь нормально, й питання вирiшуется елементарно, квотами на вьiзд в краiну. Ну й контрольний в голову : топитися будеш, а негр руку подасть, не вiзьмешся ? Пiдеш на дно ? Ти ж такий щирий бiлошкiрий, не царське ж це дiло з неграми *ручкатися*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Веселе питання, в наших тюрмах та сізо сидять стільки наших місцевих Олаолу, що аж страшно. В мене родич скоро вже 2 роки, як в рівненському чекає на справедливий прихід Феміди, поки все тихо - система в нас така, расистсько-окупаційна і всі ми поки маємо прав не більше ніж Олаолу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де б я не родився, в совок по своїй волі точно б не поїхав, от у хФранції, то да. Можливо в тому і причина недовіри і ворожості до людей, які приїхали в країну з якої більшість всім серцем хочеш рвонути:) Що у них в головах? А може вони ще більше їб....ші за нас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це як мешканці дурдому, з острахом і вороже ставляться до новоприбулих:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це як мешканці дурдому, з острахом і вороже ставляться до новоприбулих :)

Так переконливо може звучати лише те, що пізналося особисто! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, хто мінуснув перший, але додав я. Не переварюю расизм (і подібні речі) у будь-яких проявах.

Перед тим, як ляпнути щось на кшталт "чорножопі мавпи", дуже раджу спочатку уважно подивитись у дзеркало і добряче подумати, чи залежить усе гівно, яке ти в житті скоїв від кольору твоєї шкіри.

ненавиджу расизм і негрів! (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна жаба своє болото хвалить. (с)

Ми проти засилля в нашу країну представників інших рас, національностей, увесь інший світ до них приєднує і українців.

Звичайно, серед чорношкірого населення планети, жителів наприкад Індії, деяких країн Азії тощо дуже поширені злочинці, наркоманія, інші антисоціальні звички, це пояснюється біднотою цих країн, низьким рівнем освіти, медицини та економіки. Але і серед них є нормалльні хороші люди. не можна всіх міряти під одну лінійку. Українцям от теж багато країн не поспішають візу відкривати, це ж не через те, що нас там, за кордоном, всі так люблять та поважають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

uN1rE.jpg

Ви вважаете що європейцям подобається засилля мігрантів? Ви глибоко помиляєтесь, те що ліберальна влада підтримує міграцію грає їм на руку - кількість голосів зростає, та це зовсім не радує корінних жителів які на вулицях здебільше чують мову чужинців яку вони не розуміють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставлення народу до них не просто так упереджене, бо кимось придумане. Вони самі так себе зарекомендували своїми вчинками багатьма роками і поколіннями.

Я, певно, все ж расист. Чорножопі нехай сидять на своїх деревах і не лізуть до нас. А якщо вже й прилізли, то нехай сидять тихенько і не нариваються. Також я проти циган, айзерів... Якщо серед них і є нормальні і цивілізовані, то це одиниці, які не можуть "виправити" всю національність... І мені пофіг, чим це все пояснюється - чи то їх низьким соціальним становищем, чи то низьким розвитком культури в їх країні, чи просто генами.

Це, звичайно, не означає, що я піду їх бити чи вбивати, але й захищати їх я не збираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чорножопі нехай сидять на своїх деревах і не лізуть до нас.

Сказав представник народу, четверть якого проживає за кордоном. Зараз якийсь американець, мабуть, теж пише, я, певно, все ж, нацист. Хай ці свинопаси сидять у своїх халупах і не лізуть до нас. Хоча ні, він, скоріше, такий же освічений, як і ти і не знає, що ми — не частина Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе-хе... Куди там навіть Аделаджі... :)

Біле населення Франції і Великобританії вже виїжджає з міст, де є масове скупчення арабів, негрів.

Я тут троха зараз понтануся.

Багато хто з нас може уявити вечірню прогулянку Парижем як романтичний променад по цим "О, шамп Елізе...", де все навколо мило, гарно, красиво, витончено, благородно, і т.п.

Але коли увечері гуляєш біля Ейфелевої вежі, то там домінують чорні парубки, які торгують сувенірами, і мало не вилазять на тебе, аби ти щось купив: "Окей, окей, файв йіро! Окей, срі йіро! Ванйіро-ванйіро-ванйіро!.." Намагаються зав'язати якусь нитку навколо зап'ястя, аби потім збити за цей "талісман" пару євро. І срач навколо - викидаються обгортки від їжі і т.п. Хто не вірить - можу фотку показати.

Прага. Вдень чорношкірого можна й не побачити. Лише біля Влтави, де ходять екскурсійні кораблики, їх чимало в моряцьких формах. Але тільки наступає вечір - вони заповнюють вулиці. Хочеш травички? Без питань. Дівчинку, парубка? Забашляй, організують. Треба потрапити в якийсь нічний клуб - теж проведуть...

Хоча в Парижі було чимало адекватних чорношкірих, з якими нормально вдалося поспілкуватися.

Я нічого не маю проти інших рас. Але чомусь так історично складається, що в інших країнах представники цих рас в силу багатьох причин (важче отримати освіту, роботу і т.п.) стають на злочинний шлях.

Кажуть, що в нас, і в Росії теж найсильніші злочинні угрупування складаються з вихідців з Кавказу.

Біла раса вироджується, і намагається захиститися, але толерантністю й терпимістю сильно не захистишся.

про Париж підпишуся під кожним словом. Саме бруд на вулицях і массове засилля представників темношкірих рас, які дойобчіпляються до тебе при кожній можливості з різними приводами зіпсували практично всі позитивні враження від відвідин.

А от прогулюючись Берліном, випадково забрів в турецький квартал. І коли йдеш вулицею і відчуваєш на собі купу очей, почуваєшся некомфортно як мінімум....Особливо, коли розумієш, що представників європейської раси і не видно взагалі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Зараз якийсь американець, мабуть, теж пише, я, певно, все ж, нацист. Хай ці свинопаси сидять у своїх халупах і не лізуть до нас...
ти знаєш, і я його повністю розумію.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дев'ятирічний британець повісився через знущання однокласників-азіатів

Чи може хтось уявити собі, що в Пакистані (Алжирі, Нігерії, Китаї, Сомалі і т.п.) біле населення зможе затероризувати якогось місцевого хлопчака, аби той повісився?

Уявити, звісно, можливо - але це з розряду фантастики. А тут - Бірмінгем, стара Англія... в школі 75% - інші етноси.

Чи ж не колишня толерантність і відчуття провини за те, що Англія була свого часу колонізатором, стали тому причиною?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причини не дізнається ніхто ніколи... бо причин там багато... а знущання - це вже просто остання крапля була

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дев'ятирічний британець повісився через знущання однокласників-азіатів

Чи може хтось уявити собі, що в Пакистані (Алжирі, Нігерії, Китаї, Сомалі і т.п.) біле населення зможе затероризувати якогось місцевого хлопчака, аби той повісився?

Уявити, звісно, можливо - але це з розряду фантастики. А тут - Бірмінгем, стара Англія... в школі 75% - інші етноси.

Чи ж не колишня толерантність і відчуття провини за те, що Англія була свого часу колонізатором, стали тому причиною?

Тобто якби хлопчик повiсився вiд знущання не азiатiв, а таких же бiлих, то це б щось змiнило б у данiй ситуацii ? Ярчик, ну чого ти ведешся на отi нацiоналiстичнi закидони ? Людська *сучiсть* не мае нацiональностi, тим бiльше дитяча

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто якби хлопчик повiсився вiд знущання не азiатiв, а таких же бiлих, то це б щось змiнило б у данiй ситуацii ? Ярчик, ну чого ти ведешся на отi нацiоналiстичнi закидони ? Людська *сучiсть* не мае нацiональностi, тим бiльше дитяча

Якщо мама навчила дитину, що казати "Ти- Х*Й!!!" - це неправильно, дитина не буде цього робити. Але якщо дитині це скажуть п"ятдесят інших дітей, яких мама цьому не навчила - в нього буде дуже сильний стрес. І це тільки моральний аспект. Запусти в міський клюб півсотні селюків - буде афігєнна бійка не на користь міських. Запусти до інтелигенського середовища купу дікіх обєзьян мусульман - "бійка" буде не на користь інтелигентів. Так само, як запусти київських борців за права проти донецьких шахтарів, навіть 10:1 - результат буде не альо.

Як на мене - проблема не у толерантності. Проблема в тому, що як "білим не можна", то й "чорним - зась!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Якби, якби..."

Спершу зверни увагу на назву топіка. Піднята тема - взаємовідносини білої та інших рас на територіях, що етнічно належали білим.

Погоджуюся з тобою, що дитяча жорстокість - вона найбільш вбивча. Так, у білих дітей може знайтися тисяча причин цькувати білого хлопчика. Але в чорних дітей знайдеться тисяча і одна причина цькувати білого хлопчика, і ця тисяча перша причина - колір шкіри.

Якби було так, як ти пишеш, і хлопчина зазнавав би цькування зі сторони білих - то поштовхом цього могли бути тисячі різноманітних підстав, але не етнічно-расова . В даному ж випадку підстава одна-єдина, цитую: "його переслідували вихідці з сімей азіатів за білий колір шкіри".

Ну і щодо того, що "я ведуся"... Якби в мене не було знайомих у Великобританії (точніше, вже в Польщі, бо вони забрали дітей, продали все, що могли - і переїхали в Польщу саме із-за засилля чорних) - можна було б говорити, що я "повівся". А так я дуже добре знаю, що пишу.

Інші раси на "білій" території гуртуються, тримаються одне одного. А білі завжди лишаються поодинці. І тому не дивно, що в передмісті Парижу чи Лондону третина таких згуртованих "braza" може тероризувати все біле населення. А що говорити, коли ця раса стає домінуючою? Гадаєш, вона набирається тієї толерантності, якої по відношенню до неї допустили білі? Та фіг там! Насправді "прибульці" живуть під девізом на зразок "Ага, ви нас колись гнобили, наші прапрапрапрадіди працювали на ваших у колонізованих вами землях, ви нав'язали нам вашу мову, а тепер терпіть нас!"

Чому ж в Європі про це не говорять широко?

Дуже просто. Якщо почати про це говорити - це пряме обвинувачення у расовій дискримінації, а Європа пропагує толерантність до всіх.

Але навіть європейські лідери почали завуальовано говорити про необхідність спинити засилля інших рас - Саркозі, наприклад, сказав, що зменшить кількість емігрантів удвоє.

І не лише для Європи це стає проблемою, про що свідчить цей анекдот:

В южном Лос-Анжелесе четырехэтажный дом был охвачен пламенем и сгорел дотла.

На первом этаже жила нигерийская семья из 6 человек, занимавшаяся подделкой чеков. Вся семья погибла. Группа из семи нелегальных иммигрантов, исламистов из Кении, сумевших обмануть муниципальных работников и получавших социальную помощь, жила на втором этаже. Все они погибли. Шесть членов латино-американской шайки, занимавших третий этаж, тоже погибли. Из жильцов дома в живых осталась лишь семейная пара белых, занимавшая четвертый этаж.

Эл Шерптон, Джон Бурис и Джесси Джексон были возмущены этим фактом и вылетели в Лос-Анжелес на встречу с начальником местной пожарно-спасательной службы, где в резкой форме потребовали ответа, каким образом все черные, мусульмане и латиноамериканцы погибли и лишь белая пара осталась в живых? Ответ начальника пожарных был краток:

"Потому что они были на работе".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... В даному ж випадку підстава одна-єдина, цитую: "його переслідували вихідці з сімей азіатів за білий колір шкіри".

...

ух ти?! одна-єдина? і хто це сказав? хто вирішив? ua.korrespondent.net? чи newsru.co.il? Певно, це все ж чиясь думка, чиясь позиція. Хтось так бачить, а може ХОЧЕ так бачити причину...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людська *сучiсть* не мае нацiональностi, тим бiльше дитяча

Знаєте, все ж таки має. З досвіду свого спілкування з людьми кавказьких національностей можу сказати, що декілька "горців", зібравшись докупи, можуть тероризувати велику кількість людей.

а *русская мафия* тероризуе весь свiт, iх cкрiзь боятся й вони як би бiлi, фашисти, неонацисти й iнша наволоч теж не чорнi. Те що декiлька людей можуть тероризувати велику группу людей говорить лише про силу духу в купi з поганими рисами характеру, а не про те, що вони з кавказу.

Повоторюся, не потрiбно нацiоналiзувати поганi риси характеру, це не е приводом для не пускання в краiну, в краiну не треба пускати лише задля недопускання витiснення корiнного населення й все, а не розказувати, що хтось там такий сякий, бо завтра знайдется сто тисяч дiйсно чесних й працьовитих китайцiв, бажаючих приiхати й тихо мирно чесно працювати, якi тодi вiдмазки шукати будете ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Meanwhile in Australia..

Желающим жить по шариату предлагают покинуть Австралию

В Австралии опубликован указ, принятый 20 сентября, в котором говорится о том, что мусульманам, желающим жить в Австралии по законам шариата, придется покинуть эту страну, поскольку правительство ощущает от данной категории граждан угрозу терактов.

Указ этот адресован арабо-мусульманским иммигрантам. На следующий день после того, как группа умеренных мусульман, на специальной встрече с премьер-министром Австралии Джоном Говардом, принесла присягу верности Австралии и королеве,

Говард и его министры сделали однозначное заявление о том, что на экстремистов обрушится вся тяжесть закона. Министр финансов Питер Костелло, считающийся наследником Говарда на посту премьер-министра, намекнул, что некоторых радикальных шейхов могут попросить покинуть страну, если они не примирятся с тем фактом, что Австралия — секулярное государство, в котором законы принимаются парламентом.

«Если эти ценности не являются вашими, если вы хотите жить в стране, в которой правит закон шариата, или в теократическом государстве, то тогда Австралия не для вас», — заявил Костелло, выступая по государственному телевидению.

«Я бы сказал клерикалам, которые учат, что в Австралии имеются две системы закона — австралийская и исламская, что это ложь. Если вы не можете согласиться с парламентским законом, независимыми судами, демократией и предпочитаете закон шариата и можете уехать в другую страну — вероятно, это лучший вариант», — недвусмысленно заявил он. Костелло сказал, что обладателей двойного гражданства, возможно, попросят уехать в страну их второго гражданства.

В свою очередь, министр обороны Брендан Нельсон сказал журналистам, что мусульмане, которые не хотят принять местные ценности, должны «убраться».

«По сути, люди, которые не хотят быть австралийцами и которые не хотят жить в соответствии с австралийскими ценностями и понимать их, что ж, они могут убираться», — сказал он.

Говард вызвал возмущение местных мусульман, когда он заявил, что поддерживает слежку за австралийскими мечетями со стороны служб безопасности.

«Иммигранты, а не австралийцы, должны приспособиться. Принимайте или убирайтесь. Мне надоело, что наша страна должна постоянно волноваться по поводу того, не обижаем ли мы каких-то людей или их культуру», — заявил Брендан Нельсон.

«Мы говорим в основном по-английски, а не на испанском, ливанском, арабском, китайском, японском, русском или любом другом языке. Поэтому, если вы хотите стать частью нашего общества, учите наш язык!

Большинство австралийцев верят в Бога. Это не какая-то христианская, правая, политическая доктрина, а факт, потому что христианские мужчины и женщины создали эту страну на христианских принципах, и это четко зафиксировано в документах. Безусловно, уместно выставлять это на стенах наших школ. Если Бог оскорбляет вас, то я предлагаю вам рассмотреть возможность переезда в другую часть света, потому что Бог — это часть нашей культуры», — объявил он, не объяснив, были ли со стороны мусульман заявления, что они не верят в Бога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от таку полiтику й повинна проводити будь яка нормальна держава

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... В даному ж випадку підстава одна-єдина, цитую: "його переслідували вихідці з сімей азіатів за білий колір шкіри".

...

ух ти?! одна-єдина? і хто це сказав? хто вирішив? ua.korrespondent.net? чи newsru.co.il? Певно, це все ж чиясь думка, чиясь позиція. Хтось так бачить, а може ХОЧЕ так бачити причину...

Я проаналізував лише те, що прочитав. Звісно, можливо, що винуватцями ситуації, яка описана на "Кореспонденті", насправді є не азіати, а інопланетяни, жиди, Янукович, Біл Гейтс як разом взяті так і кожне окремо - тут все залежить від рівня фантазії (обкуреності, шизофренії і т.п.) конкретного читача :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Желающим жить по шариату предлагают покинуть Австралию

Почитайте в інтернетах, як жорстоко присікаються будь-які прояви всього арабського у Японії.

Рівно рік тому мені пощастило побувати на Шрі Ланці. Розговорився з водієм, якого звати Еманте, і порозпитував його за те, інше, в т.ч. про конфесії, які панують на Шрі Ланці. Він відповів, що на першому місці, звісно, буддизм. Потім йдуть індуїсти, далі - християни (!) і мусульмани.

На моє питання, як вони всі разом вживаються, Еманте відповів, що проблем ні з ким немає, окрім мусульман. "О, муслім - мафія!" - казав він.

Тому Азія (зокрема, Японія) вживає превентивних заходів для того, щоб потім не довелося, як австралійцям, пропонувати мусульманам залишити країну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...