Перейти до змісту

Інтернет-магазин stylus.com.ua

VeliXXX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В одній з тем на Борді натрапив на посилання у цей Інтернет-магазин: http://stylus.com.ua/ і був приємно здивований, побачивши, що ціни тут нижчі в середньому від 500 до 1500 грн. на смартфони і портативну техніку, ніж на Розетці. Наприклад, смартфон Sony Xperia V на Розетці http://rozetka.com.u...v_black/p254302 дорожчий на 1591 грн., ніж на Stylus http://stylus.com.ua...341/index.html. Чим зумовлена така різниця у ціні? Можливо хтось користувався послугами даного Інтернет-магазину? А то чомусь така різниця у цінах на користь stylus.com.ua викликає певні підозри.

Опубліковано

До того ж на розетці ще й акція.

Не подобається мені в цьому магазині, що товар відправляють по предоплаті, а не по факту. Мабуть кидалово

Опубліковано

До речІ, щодо гарантії, там в більшості телефонів є 2 варіанти: гарантія на 3 міс., що відповідно дешевше на 100 грн., і гарантія на 12 міс. Навряд чи така різниця пропонується виробником, хоча гарантія на 12 міс., скоріше за все, офіційна.

Опубліковано

На деякі товари ціни вищі в "розетці" ніж на інших інтернет-магазинах, але не настільки, тому не біжіть на дешевий товар. Якісний продукт навіть в Китаї дорого коштує.

Опубліковано

На деякі товари ціни вищі в "розетці" ніж на інших інтернет-магазинах, але не настільки, тому не біжіть на дешевий товар. Якісний продукт навіть в Китаї дорого коштує.

Так, це зрозуміло, але різниця у 1500 грн. надто приваблива. До того ж, апарат оригінальний, не копія. Можливо "сірий", але достовірної інформації щодо цього не маю.

Опубліковано

Так, це зрозуміло, але різниця у 1500 грн. надто приваблива. До того ж, апарат оригінальний, не копія. Можливо "сірий", але достовірної інформації щодо цього не маю.

Все просто.

Зверни увагу на назву тиць - ціна 2325

А тепер тут, і в назві з'являється допис "(UA UCRF) + IMEI в белом списке" - ціна 4583.

Ось і розгадка.

Опубліковано

Ціни справді, привабливі.

Думав брати там планшета, але передумав. По відгуках магазин спершу був хороший, але останнім часом зіпсувався в плані якості обслуговування, наявності товару і тому подібні речі

Опубліковано

Все просто.

Зверни увагу на назву тиць - ціна 2325

А тепер тут, і в назві з'являється допис "(UA UCRF) + IMEI в белом списке" - ціна 4583.

Ось і розгадка.

Точно, недостатньо уважно роглядав асортимент. Дякую за підказку.

Опубліковано

Просто офіційним завозом телефонів у нас займається кілька компаній, котрі змовились і луплять конкретну націнку , на Sony зокрема.

Опубліковано

Просто офіційним завозом телефонів у нас займається кілька компаній, котрі змовились і луплять конкретну націнку , на Sony зокрема.

Цілком згоден з Вами. Адже, по суті, сертифікація по стандарту UA UCRF не відіграє настільки важливої ролі, окрім української мови, яку можна встановити, перепрошивши апарат. Ну і звичайно, якщо IMEI не занесено в БД, то при втраті телефону можуть виникнути проблеми з пошуком. Хотілось би запитати, якої Ви думки щодо цього? Чи не критично брати "сірий" апарат?

Опубліковано

:_07:

Опубліковано

доросла ж ніби людина :) і досвіду огого... а таке ото ляпнути

Опубліковано

Ну... Не такі вже і привабливі ціни..... Сьогодні в "Жжуці" купив Samsung C3530 La Fleur за 699 грн. А в цьому інтернет магазині він коштує 721 грн...

Так, на таку категорію нічого цікавого. Я мав на увазі, що набагато дешевші апарати вартістю від 3000 грн.

доросла ж ніби людина :) і досвіду огого... а таке ото ляпнути

А що Ви можете сказати із власного досвіду? Чи Ви не погоджуєтесь з твердженням, що на телефонах, особливо смартфонах, нині накручують чималі гроші?

Опубліковано

Купував в цьому магазині телефон. До цього часу працює. Ніяких поганих відгуків сказати не можу. З гарантією не стикався так що не скажу.

Опубліковано

Купував в цьому магазині телефон. До цього часу працює. Ніяких поганих відгуків сказати не можу. З гарантією не стикався так що не скажу.

А який саме телефон, якщо не секрет? Замовляли по передоплаті?

Опубліковано

багато знайомих купляли там телефони - всі щасливі. Якщо брати варіант з гарантією на 3 місяці - ціна виходить така ж як в наших базарників, які сунуть сірий з-за бугра "для своїх" без гарантії взагалі.

Опубліковано

Цілком згоден з Вами. Адже, по суті, сертифікація по стандарту UA UCRF не відіграє настільки важливої ролі, окрім української мови, яку можна встановити, перепрошивши апарат. Ну і звичайно, якщо IMEI не занесено в БД, то при втраті телефону можуть виникнути проблеми з пошуком. Хотілось би запитати, якої Ви думки щодо цього? Чи не критично брати "сірий" апарат?

Дивують люди, які купують телефон за 5к і хочуть ризикувати з гарантією, сертифікацією і тд. щоб зекономити.

Інша справа якщо б це був якийсь бюджетний апарат.

Це типу купити Іфон 5 і носити його в бампері.

Або ще була тема ДУ до телевізора з пакетика не виймати.

Купуйте товар відповідно до своїх можливостей.

Опубліковано

Дивують люди, які купують телефон за 5к і хочуть ризикувати з гарантією, сертифікацією і тд. щоб зекономити.

Інша справа якщо б це був якийсь бюджетний апарат.

Це типу купити Іфон 5 і носити його в бампері.

Або ще була тема ДУ до телевізора з пакетика не виймати.

Купуйте товар відповідно до своїх можливостей.

Частково погоджуюсь з Вами, а частково - ні. По-перше, що ж тут ризикованого? Так, економити декілька сотень при такій ціні - невиправдано. Однак різниця у 1000 і більше грн. здебільшого відчутна, особливо якщо умови диктує фінансове становище. До того ж, хто не ризикує, той не тріумфує. По-друге, до чого тут приклади з айфоном і пультом ДУ, не зрозумів. І по-третє, з останньою фразою повністю згоден. Кожен купує товар відповідно до своїх можливостей і потреб.

Опубліковано

за 3000 грн я можу купити або уже "напівпопсовий" Samsung 2011 року з українською "гарантією" або наворочений сучасний телефон з-за бугра без гарантії. Я виберу друге.

Просто тому що шанс купити дорогого брачного телефона все ж дуже малий. А якщо ще й дають гарантії 3 місяці - то взагалі всі мінуси зникають. Та і портал цей вже давно щось типу Розетки тільки в телефонному бізнесі.

Опубліковано

за 3000 грн я можу купити або уже "напівпопсовий" Samsung 2011 року з українською "гарантією" або наворочений сучасний телефон з-за бугра без гарантії. Я виберу друге.

Просто тому що шанс купити дорогого брачного телефона все ж дуже малий. А якщо ще й дають гарантії 3 місяці - то взагалі всі мінуси зникають. Та і портал цей вже давно щось типу Розетки тільки в телефонному бізнесі.

Я також такої думки, і також би вибрав друге.

Опубліковано

Купував SIII на подарунок.

Незважаючи на передноворічну істерію телефон був доставлений вчасно. Ніяких нарікань.

Опубліковано

Купував SIII на подарунок.

Незважаючи на передноворічну істерію телефон був доставлений вчасно. Ніяких нарікань.

Я перепрошую, а сертифікований UA UCRF чи "сірий" брали?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...