Перейти до змісту

Шукаю вчителя по Pascal -> Delphi

DMK

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Хотілось би освоїти мову програмування Pascal та згодом перейти на Delphi. Шукаю людину, яка могла б допомогти мені з цим. Є варіанти викладати уроки онлайн (Skype + TeamViewer). Є декілька бажаючих. Як варіант - можна зробити "міні групу" та проводити уроки. Цікавить досконале вивчення мови з нуля. Дякую.

ЛС або аська в профілі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Доброго дня!

Хотілось би освоїти мову програмування Pascal та згодом перейти на Delphi. Шукаю людину, яка могла б допомогти мені з цим. Є варіанти викладати уроки онлайн (Skype + TeamViewer). Є декілька бажаючих. Як варіант - можна зробити "міні групу" та проводити уроки. Цікавить досконале вивчення мови з нуля. Дякую.

ЛС або аська в профілі

Для чого тобі Pascal, якщо ти хочеш перейти на Delphi?

Починай одразу на Delphi писати консольні програмки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не маючи базових знань паскалю - буде важко зразу писати щось на делфі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я переходив Pascal мені тільки заважав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я врахую це, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний момент цікавить тільки делфі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз - Специалист - Программирование Delphi 7.0. Базовый курс [2011, RUS]

Два - Специалист - Программирование Delphi 2010 / 7.0. Базы данных. Технология ADO и dbExpress [2011, Самородов]

Три - Специалист - Программирование Delphi 2010 / 7.0. Создание клиент - серверных приложений [2011, Самородов] PCRec

Приятного обучения. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому делфі? Для себе чи для універа?

А чому делфі? Для себе чи для універа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому делфі? Тому що, з цього саме легше починати програмування, на скільки я читав, чув. Розуміючи цю мову - далі буде набагато легше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво - скільки готові заплатити за 90 хв урок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни виставляє вчитель, а не учень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300 грн за 90 хв урок?)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть, де ви такі ціни знайшли?) За таку суму, можна місяць вчитись, уроків з 7-10 точно.

Не обгрунтована ціна, а чисто так, аби відписати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 грн за годину роботи? де ви шановний бачили щоб програміст на таке погодивсь?

ціна по 1С в Луцьку зараз від 100 до 200 грн година

отакої

навчання напевно навіть складніше за програмування буде :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ЛС мені пропонують 40 гривень \ година. Нік чоловіка - FunTom

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але це мова про діючого програміста і напевно для навчання азів - це буде стрільба по горобцях з гармати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому делфі? Тому що, з цього саме легше починати програмування, на скільки я читав, чув. Розуміючи цю мову - далі буде набагато легше

Ну я б починав з .Net C# наприклад. Легше, здається, важко найти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я б починав з .Net C# наприклад. Легше, здається, важко найти.

Підтримую, я б теж почав з .Net C#. А легше за нього по синтаксису хіба що .Net VB

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся складність у тому - що в нас, в Луцьку - нічого подібного немає. І людей мало, щоб пояснили хочаб ази, за що вхопитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ось активно проповідую всім знайомим самоосвіту. Скачати книжки, уроки в неті і т.д. Мову, як на мене, справді краще вибрати ту, якою хочете займатися, простіше, складніше - це все відносно і залежить більше від того, що плануєте робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся складність у тому - що в нас, в Луцьку - нічого подібного немає. І людей мало, щоб пояснили хочаб ази, за що вхопитись

Ази вім підкажуть навіть на цьому форумі за бесплатно.

Просто тобі треба правильно поставити питання і визначитись яка твоя кінцева мета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ази вім підкажуть навіть на цьому форумі за бесплатно.

Просто тобі треба правильно поставити питання і визначитись яка твоя кінцева мета.

Мати додатковий заробіток на цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку пропоную зайти в магазин "Знання" або "Освіта" чи іншу книгарню, спитай книигу "Паскаль. Turbo Pascal і Delphi / Глинський Я. та ін", коштує вона зараз в районі тих же 30-40 грн., написана доступно, реально розібратися не знаючи жодної мови програмування (це як букварик), багато прикладів. Потім можна вже читати щось серйоніше залежно від завдань. На рахунок інсталяцій - то дійсно достатньо поставити Delphi і в консолі писати програмки на Pascalі, так як все крім досовської графіки можна робити й в Delphi, а я так розумію що та графіка не треба буде. Будуть питання - пиши ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...