Перейти до змісту

Моя країна суцільна руїна..

Nokian

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кузьма агітував за кандидата нинішньої влади (я кажу про В.Ф Януковича) ще у 2004 році.

Висновки робіть самі.

Опубліковано

Кузьма агітував за кандидата нинішньої влади (я кажу про В.Ф Януковича) ще у 2004 році.

Висновки робіть самі.

ти хочеш сказати що цим відео він агітує за Яника двадцять-п'ятнадцять? :_04:
Опубліковано

Висновки робіть самі.

люди помиляються, троллі троллять, а от дороги ніхто не ремонтує .....

Опубліковано

трасса Луцьк - Чернiвцi в клiпi , причому вiд Тернополя до Чернiвцiв, до Луцька 150км не дотягують, хоча сутi звичайно то не мiняе

Опубліковано

Десь на початку 2000х їхав на Одесу, так здивувала величезна кількість камазів на російських номерах, два роки тому участко Рівне -Житомир робили турки.

То наша влада плаче, що грошей нема, а як є -чомусь наймає іноземців.а свої сидять на біржі без роботи.

Можна пояснити такий розклад, що в нас нема потужних дорогобудівельних компаній, так їх і не буде, поки не буде планомірно йти будівництво доріг.

Таке враження, що влада думає та планує вперід на рік максимум.

Опубліковано

Десь на початку 2000х їхав на Одесу, так здивувала величезна кількість камазів на російських номерах, два роки тому участко Рівне -Житомир робили турки.

То наша влада плаче, що грошей нема, а як є -чомусь наймає іноземців.а свої сидять на біржі без роботи.

Можна пояснити такий розклад, що в нас нема потужних дорогобудівельних компаній, так їх і не буде, поки не буде планомірно йти будівництво доріг.

Таке враження, що влада думає та планує вперід на рік максимум.

значить там е якiсь схеми вiдпрацьованi з вiткатами, комусь тут такий ласий шматок як дорогобудiвництво не вiддадуть, самiфiрми не створюють мабуть тому, що боятся, що наступна влада вiдбере, от й перебиваются одноразовими вiдкатами. Коротше кажучи, якщо е так як е, то значить це комусь вигiдно, впринципi як i скрiзь

Опубліковано

Я не хочу, щоб ця тема "губилась".

Я хочу, щоб усі хто продали свої голоси 28.10.12, кожен ранок переглядали це відео!

Прошу простити за "юношеский максимализм"

Опубліковано

Как по мне "Скрябин" один из немногих исполнителей у кого песни со смыслом.Песня, таки да, чистая правда... и это грустно, нагнали блин депресняка с утра... :0156:

Опубліковано

Це добре що він на схід не їздив, бо тоді б іноземці, що б дивились кліп, думали що в нас post-apocalyptic.

А по темі: не поважаємо Ми себе, інакше такого б не було....

Опубліковано

Не факт, що він сам голосував за нього!. Всі музиканти - продажні. Себто співають вони вже не заради задоволення, а за гроші. І їм абсолютно монопенісуально ХТО їм платитиме!

Опубліковано

Я не хочу, щоб ця тема "губилась".

Я хочу, щоб усі хто продали свої голоси 28.10.12, кожен ранок переглядали це відео!

Прошу простити за "юношеский максимализм"

може, хай ліпше село своє підмурують-підбілять?

Опубліковано

Довели народ до зобожіння... І надалі "дєрєбанять" і розпихають по своїх, і без того напханих, карманах те, що лишилося. А для нас - комбінація з трьох пальців. Як хочете - так і виживайте.

Опубліковано

На жаль, "дєрєбану" лишається усе менше... Скоро красти нічого буде (все уже украдено до нас). Може вони тоді один одного почнуть їсти)))?

Опубліковано

Угу тоді візьмуться за Нас... Будуть "ларькі" та базарників трусити на семки!

Жадоба - це хвороба, і сама вона не проходить...

Опубліковано

Якби базарнику защемили, то він би кидав цю справу....

Це в порядних медиків чи вчителів, які вже не можуть працювати, але ж і кинути не можна, бо хто ж тоді....

Опубліковано

Якби базарнику защемили, то він би кидав цю справу....

Це в порядних медиків чи вчителів, які вже не можуть працювати, але ж і кинути не можна, бо хто ж тоді....

Значна частина базарників найкраз і вийшла з колишніх вчителів та лікарів, бо не хотіли , щоб їх карєра залежала від відданості головному лікарю,чи директору школи, котрі стеляться під владу

Базарники не залежать від влади ні адміністративно, ні фінансово- тому прищемити їх не вдається.Азіров пробував у 2010му.

Опубліковано

2Nokian

Значна частина базарників найкраз і вийшла з колишніх вчителів та лікарів, бо не хотіли

Проблема в тому що вчителі, медики і т.п. потрібні соціуму, а чим потрібні базарники?? Тим паче з базарника назад, щось вже нічого не виходить.

Вони тільки показник, що в державі проблеми населення з грошима... Бо просто в магазині більшість вже купити не може!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...