Перейти до змісту

Сайт розшуку тварин

laska

Рекомендовані повідомлення

Прошу шанувальників тварин оцінити сайт розшуку.

Сайт писав мій 12-річний син, тому не судіть надто суворо, писав самостійно, своїми руками.

Потребує порад, конструктивної критики, ну і оцінки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в життi б не сказав, що дванадцятирiчна дитина робила сайт, професuонали звичайно знайдуть багато недолiкiв, але для пересiчного користувача (такого як я :) ) дуже дуже добре. Й мета дуже хороша. Нажаль середньостатистичний украiнець покищо дуже далекий вiд компьютера взагалi й вiд iнтернета в часностi, але бажаю успiхiв на цьому поприщi твоему сину, дасть Бог, *вийдуть люди* що з технiчноi, що з моральноi сторони

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було би непогано вказувати дату подачі оголошення. І добавити відгуки до кожного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось на 19 дюймах їде картинка... а так молодець якщо все сам наваяв, можу з хостингом помогти раз така справа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, народ, дякую :_08: Він давно мене просив виставити на розгляд, а я все не наважувалася.

Пише дійсно все сам. Відчуваю, що бракує йому ще знань в правильному поєднанні кольорів, правда не знаю де саме б тому повчитись.

В ідеалі було б добре, щоб користувачі могли самі розміщувати на сайті оголошення, але зі слів сина, він ще не навчився поки працювати з базою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідея цікава. На дитячому рівні для дітей саме те. В потрібному руслі виховуєте.

Нехай вчиться, в неті вельми багато різного роду курсів і інфи для цього. (Я ріс на цьому http://www.postroika.ru/html/1step22.html)

По сайту:

На головній має бути завжди свіжа інфа про знайдених і загублених.

Класно десь в цифрах вести підрахунок знайдених, це буде показувати шо сайт працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, варто замінити слово "пропавші" тут. І краще все таки відокремити знайдених тварин і тих, що віддають в добрі руки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу "Сайт розшуку тварин", не зрозуміле використання слова "Служба ...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Пропавші" спочатку були скрізь, поки я не побачила :))) Виправляв, недодивився.

Щодо "служби" і "в добрі руки" теж вказувала, але поки має свою позицію.

Дякую, допрацюєм :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба "підрихтувати" співвідношення сторін у фотографій як в шапці так і прев"юшок знайдених/розшукуваних тварин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

TtQD.png

Можливо термін "Детальніше" буде більш доречним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...