Перейти до змісту

Переобладнення на пасажир

Oleksandr1129

Рекомендовані повідомлення

Потрібна інформація по переобладненю авто в пасажир (Opel Vivaro). Цікавить ціна, якість виконаної роботи ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

Друг їздив в м.Бердичів, це південь Житомирської області, якість супер, приїхав тупо пустим, поставили їхні сидіння, вікна повставляли, сидіння обшили кожзамом + вишили на них класні візерунки, все зробили за день, заплатив 1300у.о. Для такої роботи це дуже дешево

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

м.Бердичів, роблять супер! Знайомий робив тас віварика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій дядько там працює.

Я сам з Бердичева в Луцьк переїхав (на постійне)

Скажи конкретно шо треба я тобі конкретно скажу ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікаво.

Трафік короткий водій+2.

Доставити 3+3.

З тепло і шумоізоляцією.

Підлога гума.

Без заглушок-бардачків.

Матеріал - якісна тряпка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Вишкові - ціна, якість, телефона нажаль немаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не висока ціна, така і якість, це я про Вишків. Я свого гнатим в Рівне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг їздив в м.Бердичів, це південь Житомирської області, якість супер, приїхав тупо пустим, поставили їхні сидіння, вікна повставляли, сидіння обшили кожзамом + вишили на них класні візерунки, все зробили за день, заплатив 1300у.о. Для такої роботи це дуже дешево

а за скільки часу зробили???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З ранку приїхав - ввечері поїхав :) рекомендую http://senatorauto.net/index.php/ru/

Я б не радив туди їздити, бережіть свої час і нерви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись в Бердичеві біля тюрми обшивав - ніби нічого - 2,5 роки тримається))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095-242-32-03 Сергій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую по переоборудованию:

http://autostyle.zt.ua

http://superbus.com.ua

http://autohit.biz

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а за скільки часу зробили???

делается все в течение дня, у этих фирм что я дал есть комнаты отдыха удобные со спутниковым тв + возможность покушать - на Автостиле даже есть сауна, так что все очень прилично. Дают гарантию на год на работу. Так что рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем привет! а я бы посоветовал переоборудование микроавтобусов в Бердичеве от компании AUTO BUS CENTER http://obshivka.biz/ - хотя, хозяин барин, сам решает куда ему ехать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що про Дубно скаже? Все ж ближче ніж Бердичів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що про Дубно скаже? Все ж ближче ніж Бердичів.

По цене не скажу. Но делают с утра и до вечера одну машину. Перешивали мой opel combo там. Можно встретится и посмотрите. С виду нормально вроде, но есть свои недочеты..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер задумайтесь, яким боком, можна обшити салон за один день? Сам є власником віварика, максі база - яка була обшита в бердичеві. Ви просто не знаєте, що буде за місяць-другий з тим салоном.... Як правило - одну машину роблять до тижня, якщо повне переобладнання. Сам мав діло з хлопцями на рованцях - дуже сподобалась якість - ціна. Кому потрібні будуть контакти - звертайтесь в ЛС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бердичев, смешно, это конвейер! Я сам занимаюсь установкой мультивановских салонов и иногда обшивкой, поведал я их роботу, и скажу Вам с уверенностью, нет дешевой качественной роботы!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер задумайтесь, яким боком, можна обшити салон за один день? Сам є власником віварика, максі база - яка була обшита в бердичеві. Ви просто не знаєте, що буде за місяць-другий з тим салоном.... Як правило - одну машину роблять до тижня, якщо повне переобладнання. Сам мав діло з хлопцями на рованцях - дуже сподобалась якість - ціна. Кому потрібні будуть контакти - звертайтесь в ЛС

Не знаю на рахунок якості, але за заміну сидінь (старі викинути і поставити нові) заспівали космічну суму.

Зажрані. Не рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю на рахунок якості, але за заміну сидінь (старі викинути і поставити нові) заспівали космічну суму.

Зажрані. Не рекомендую.

А когда то держали марку:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зато они подняли марку, по самым плохим обшивкам. Но это актуально гонщикам. Они на них только и подымаются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зато они подняли марку, по самым плохим обшивкам. Но это актуально гонщикам. Они на них только и подымаются

Полностью c Вами согласен, почти весь автобазар - made in Berdichev

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікаво.

Трафік короткий водій+2.

Доставити 3+3.

З тепло і шумоізоляцією.

Підлога гума.

Без заглушок-бардачків.

Матеріал - якісна тряпка.

Да не кто вам тут точной цифры не скажет.

Сидушки +/- одинарная 100$ двойная 150$ тройная 300$ + перешив, в цвет салона

В Трафике очень тонкий пол, нужно вваривать усилители, а не как в Бердичеве...

Шумка - цена зависит от качества + её правильно вкатать нужно потратить 2 дня, мой кум на Т5 вкинул 500$ только на материал.

Пол лучше покупать оригинал - цена от состояния.

Материал - очень большой выбор

Обшивка, сама робота +/- 200$(без сидушек) зависит от материала от базы кузова тюнинг и так далее....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви в Луцьку? Дайте контактний номер в лс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...